Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: UYVAR - 12 Ağustos 2020, 21:12:48
Ben kasimam timarlarim da...

Vallahi bilmiyorum neye kıl kaptı?! Yemedi icmedi basti (-) yi. Hayir ben de demokrat biri degilim uzun süre umursamadim. Gecen yabanci bir arkadasa forumu önerdim. Þansıma o "demokrat" çıktı.

Yoksa bu kadar uzun süre beklemezdim.

Vallahi ben üzerime düsen yapiyorum.

-178 lerden diyebilirim en cok benim katkimla indin. Forumda angajmani arttir bizde her yoruma + basalim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 12 Ağustos 2020, 21:21:30
Alıntı yapılan: UYVAR - 12 Ağustos 2020, 21:12:48
Ben kasimam timarlarim da...

Vallahi bilmiyorum neye kıl kaptı?! Yemedi icmedi basti (-) yi. Hayir ben de demokrat biri degilim uzun süre umursamadim. Gecen yabanci bir arkadasa forumu önerdim. Þansıma o "demokrat" çıktı.

Yoksa bu kadar uzun süre beklemezdim.

Vallahi ben üzerime düsen yapiyorum.

-178 lerden diyebilirim en cok benim katkimla indin. Forumda angajmani arttir bizde her yoruma + basalim.

-187 ile basladim. Hatirliyorum. Daha da giderdi de Skywolf negatif yorumu kapatti!

Yahu birine "ben UYVAR" diyorum. -139'dasin diyor. Kredi karti ekstresi mi bu yahu?! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Þu (-),(+) muhabbetini sohbet bölümünde yapsanızda konuyu dağıtmasak sevinirim. Bu arada benden de bir +1. Mesajı Paylaş

Madem bu işten rahatsız olmaya başladın, al sana +1 de benden... yalnız bu iş birer ikişer puanla olacak iş değil. Sevgili adminimiz sicil affı, vergi affı gibi bir af kanunu çıkartırsa; bu sayede (-) olan arkadaşlarımız sıfırdan tekrar başlayabilir.

Bunca zamandır forumdaşız, bence sicil affının hiçbir mahsuru yoktur. Hakikaten bazı arkadaşlar kimliği belirsiz kişilerin kurbanı oldular. Her iletiye boyuna (-) basan troller türemişti... Kim oldukları tespit edilemedi. Bi' de fake hesaplardan ha' bire kendi hesabı (+) basan bir arkadaş vardı. Adminimiz o arkadaşı banlamıştı... hey gibi günler hey:) Mesajı Paylaş

Ben sicil affi istemem. Talep bile etmem.

Forumun üye sayisi kac bu arada? 100 uye olsa herkese bir begeni duser. Gordükçe (+) basarsaniz sevinirim. Notrlenince gerisini ben hallederim. Begeneceginiz iletilerim hep olmustur. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Buradan devam edelim arkadaşlar  (+) ve (-)'nin tank konusu  ile alakası olmadığı için iletileri buraya taşıdım... Mesajı Paylaş

Magdur olan arkadaslarin tekrardan kontorlerinin  0 dan baslatilmasinda benim acimdan sorun yok. Yalniz su - butonunu mevcut sekli ile birakilmasi dagri olur yoksa yine oyuncak olur. Begenilmeyen veya katilmadigimiz yoruma,goruse  - vermek kanimca yanlisti duzeltigi icin de memnunum. Mesajı Paylaş

Bu yapılan yorumlara  + , - nereden veriliyor , ben bulamadım? Mesajı Paylaş

Arkadaslar firtina hocamiza ayip oluyor.

Bu arada bir + benden daha. Mesajı Paylaş

Aaa bizi sohbet bölümüne postalamis. Simdi gördüm. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz