Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: カメせ - 29 Kasım 2019, 13:08:40
Alıntı YapAnayasa Mahkemesi Kamuya girişte yapılan güvenlik soruşturması yapılmasına dair kanunu anayasa aykirilik nedeni ile iptal etti .

Çünkü her devrin sahibi, digerlerini "sakincali" olarak fisledigi icin is cigirindan cikti. Gelecek donem icin tedbir aliyorlar. Aym uyeleri bundan sonra daha dikkatli olmali!
Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Ne kadar ilginç bir kaza.. Bu adam kaç canlı acaba  ??? ???
Mesajı Paylaş

Yolda gizli buzlanma var. Çok tehlikelidir. Adam sansli degil salak. Atla sag bariyeri kac ordan embesil! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 02 Aralık 2019, 16:59:07
Ne kadar ilginç bir kaza.. Bu adam kaç canlı acaba  ??? ???

zincirleme kazaların psikolojisi gerçekten çok tuhaf oluyor. Birkaç defa yaşadıgım ve aracıma arkadan çarpıldıgı için artık her fren sesinde kafam içgüdüsel olarak arkaya dönüp bakıyor. O korku içime sinmiş. Dayı bölüm sonu canavarıyla karşılaşmış gibi tüm canlarını harcamış bir tane bırakmış. Mesajı Paylaş

]

Alıntı yapılan: カメせ - 20 Aralık 2019, 02:33:58
Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Miyajima: Japonya ve Türkiye iki devlet, tek millettir.

Japonları severim. Ama tek millet olduğumuzu sanmıyorum. Hatta bu bizimkilere has söylemi kullandığından bile şüpheliyim.  :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Aralık 2019, 08:31:34
Alıntı yapılan: カメせ - 20 Aralık 2019, 02:33:58
Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Miyajima: Japonya ve Türkiye iki devlet, tek millettir.

Japonları severim. Ama tek millet olduğumuzu sanmıyorum. Hatta bu bizimkilere has söylemi kullandığından bile şüpheliyim.  :D

Caktirmaaa. İceride sikistik, disarida macera ve muttefik ariyoruz. 😀 Mesajı Paylaş

Arkadaşlar hem telaffuzu hemde yazmasının zor olması nedeniyle ve eski avatar resmimi çok sevdiğimden fakat isim değişikliğinden dolayı kullanamadıgımdan dolayı adımı değiştirdim. Ben eski nickimle DonnieBrasco... Umarım bu eski adı ve fotoyu görenler eski kötü anıları yüzüme vurmazlar :)) iyi geceler Mesajı Paylaş

Yabgu tamam ama Tong.....

Alismak icin zamana ihtiyacim var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 22 Aralık 2019, 23:16:52
Yabgu tamam ama Tong.....

Alismak icin zamana ihtiyacim var.
Yabgu bir nevi ünvandır Türklerde... Tong Yabgu ise bu ünvanı almış önemli Türk figürlerinden bir tanesi... :)) Nelere alışmadık ki bunada alışırsın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz