Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: putty - 18 Ocak 2024, 20:48:28
fırlatılışın resmi canlı yayını varmı

Fırlatma ayrıca internet üzerinden ve ücretsiz bir şekilde de izlenebilecek, hatta bunun için birden fazla alternatif mevcut. SpaceX ve Axiom Space ortak yayını, fırlatmaya iki saat kala başlayacak. Bu yayınları Axion Space YouTube kanalından ve SpaceX'in X hesabından takip etmek mümkün olacak.

NASA'nın yayını ise NASA TV ve NASA+'tan yapılacak.

https://www.youtube.com/@AxiomSpace Mesajı Paylaş

Türk bankaları Rusya'ya olan ticari ödemeleri durdurmuş. Lira, ruble, dolar veya euro. Paramız olmadığından değil, Ukrayna savaşı nedeniyle. Mesajı Paylaş

Birkaç saat önce Kızılay'daydım. Burada astronotumuzu takip için büyük bir çadır ve seyyar uydu anteni kurulmuş olduğunu gördüm. Mesajı Paylaş

Forumda ceyranlı arabası olan var mı. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 22 Ocak 2024, 20:35:30
Forumda ceyranlı arabası olan var mı.
Yok ama ilgiliyim bir kaç kez teslaya binip 200 + yapmışlığım var. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Bakalım forumda ilk ceyranlı arabayı kim alacak Mesajı Paylaş

Bizim ufaklığın akülü arabası var. O sayılır mı?  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sen ne dersen ben oyun sayın yöneticim Mesajı Paylaş

Forumdaşlar bir sorum olacak

E devletten milli savunma bakanlığı askerlik durumum şeklinde araştırınca şöyle bir şey farkettim

Yedeklik dönemim 2048 de sona eriyor

Ne yani ben 60 yaşına kadar yedek miyim?

Hani bu rakam 48 yaş değil miydi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 25 Ocak 2024, 00:26:07
Forumdaşlar bir sorum olacak

E devletten milli savunma bakanlığı askerlik durumum şeklinde araştırınca şöyle bir şey farkettim

Yedeklik dönemim 2048 de sona eriyor

Ne yani ben 60 yaşına kar yedek miyim?

Hani bu rakam 48 yaş değil miydi?

Sen eski profesyonel asker değil misin? Zorunlu askerlikten farklı yedeklik koşullarının olması doğaldır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz