Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sen paslanmışssındır hacı dikkat et yavaş yavaş açıl hea. Mesajı Paylaş

Ulan hawkerx bir konuyu açamadın be yahu ne yunan ordusu envanteriymiş.Koskoca birleşik krallıgı bitirdim ben :D :D:D Mesajı Paylaş

valla bir tek barfiksten tırsıyorum :D

Biraz göbek var ayıptır söylemesi bu ağırlığı kaldıracak kol yok bende :D başkasında da yok :D

ne yapsam odaya boydan boya demir mi taktırsam ? girip çıktıkca iki çekmeye çalışırız  :P Mesajı Paylaş

Korkma korkma çekersinde b
ben bişey sorcam gözlüklüleride askerde egitim filan varmı yoksa arka plan mı
yada artık benım zamana profesyonel askerlik mi gelir ? Mesajı Paylaş

Kaç doğumlusun ki sen?

Gözlük için soruyorsan bildiğim kadarıyla gözlüklülerde eğitim yapıyor. Benim arkadaşımda gözlüklü gitti eğitime, hiç çıkarmadım diyor. Gerçi fazla bir zorluğu yokmuş ama eğitim bu sonuçta , ayrıca şu an g.doğuda muhtemelen dağlarda.. anladın sen onu :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 09 Şubat 2011, 16:33:52
Ulan hawkerx bir konuyu açamadın be yahu ne yunan ordusu envanteriymiş.Koskoca birleşik krallıgı bitirdim ben :D :D:D

Geç olacak ama süper olacak. Ayrıca Ulan ?

Alıntı yapılan: RekarnO - 09 Şubat 2011, 16:34:04
valla bir tek barfiksten tırsıyorum :D

Biraz göbek var ayıptır söylemesi bu ağırlığı kaldıracak kol yok bende :D başkasında da yok :D

ne yapsam odaya boydan boya demir mi taktırsam ? girip çıktıkca iki çekmeye çalışırız  :P

Ben askerliğe şu anlık gitmiyorum fakat 2-2.5 aydır bir body spor salonuna yazıldım. 1.83 boy 80 kilo 35 cm pazu çevresi var. vücudumda baya şekillendi. ama yinede barfiks çok zor geliyor . 3-5 anca. Ayda 70 lira veriyorum tavsiye ederim git yazıl. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: Hawkerx - 09 Şubat 2011, 16:41:56
Alıntı yapılan: Falcon - 09 Şubat 2011, 16:33:52
Ulan hawkerx bir konuyu açamadın be yahu ne yunan ordusu envanteriymiş.Koskoca birleşik krallıgı bitirdim ben :D :D:D

Alıntı YapGeç olacak ama süper olacak. Ayrıca Ulan ?

Kapışamazsın hawkerxim canım benim.:D
Hadi bakalım güzel şeyler yapta gel bakalım şu yunan ordusuna
Mesajı Paylaş

Ben 1.78 , 81 kiloyum normalmidir sence?
bana kalırsa normal ama şubede yüz başı fazla kilo yazmıştı bana ondan sonra çok taktım kiloya. yanımdaki elemanda 140 kg olunca daha da bir fikir çelişkisine düşmedim değil..

En iyisi ben bi spor salonuna yazılımde en azından makikleri halledelim :D Mesajı Paylaş

Çalış çalışta ben bir soru sordum.Ben gözlüklü bir vatandaş olarak gittidigimde beni arka plana atarlamı ??
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 09 Şubat 2011, 16:47:54
Çalış çalışta ben bir soru sordum.Ben gözlüklü bir vatandaş olarak gittidigimde beni arka plana atarlamı ??

Seni patates ve soğandan sorumlu onbaşı yaparlar. Sen şimdiden eline bıçağı al alıştırmalara başla. :D Ayrıca ne mezunu olarak gideceksin ona bağlı. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz