Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rakarnoda oraya çıkmıştı Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 24 Mayıs 2011, 23:16:02
rakarnoda oraya çıkmıştı

Aman ne tesadüf ne tesadüf...
Bırakın bu işleri ya... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

hocam ben yardım olsun diye yazdım tesadüften degilki ya belki birbirlerini bulurlar destek olurlar arkadaşa yardım olsun diye yazdım.. Mesajı Paylaş

Tabi tabi anlıyorum. Birbilerini bulmaları için aynaya bakmaları yeterli değil mi RekarnO ve arnork'un ? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

birşey anlamadım ama neyse Mesajı Paylaş

Anlayan anladı canım. Mesajı Paylaş

tamam murat abi sen öyle diyorsan öyledir kusura bakma ozaman Mesajı Paylaş

BİNİNCİ MESAJ BİN BİN BİN ...Bininci mesajımı atmış bulunuyorum.Devamının gelecegine
inanıyorum.Bir kaynak buldum yagdırcam videoları görsele döküyorum işi .....Hindistan ile ilgili videoları koyucam büyük bir kaynaktır. Mesajı Paylaş

Falcon, bininci mesajın hayırlı olsun. Kutlarım. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

eyvallah nice arkadaşlarımızın da binlere yükselmesine dilirim.Daha güzel paylaşım ve günlerin dilegiyle
.Kanas Bana yetiş bana :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz