Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: sephiroturk - 22 Şubat 2018, 21:46:22
Yöneticileri gelmesinde...

Ha.....ah bir gitti pir gitti. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: serkan - 22 Şubat 2018, 21:44:41
Madde 216 filan mesela halkın sosyal sınıf ırk din mezhep veya bölge bakımından .... Þakası yok üç yıldan başlar cezası.

Onu bilmem de S.Arabistan'da seriata gore kisasa kisas var. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

@Skywolf

Sizin trmilitary forum hakkında bir bilginiz var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 23 Şubat 2018, 14:00:31
@Skywolf

Sizin trmilitary forum hakkında bir bilginiz var mı?

Hayır. İlgimi çekmeyen bir forum sitesi. Ancak merak ettiğiniz bir şey varsa sahibini gördüğümde sorabilirim. Tabi görmeyeli birine devretmediyse! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yollarınızı zamanında ayırmıştınız. Bunu biliyorum. Kılıç sizi son hatırladığımda değerli dostum olarak anıyordu. Bırakın öyle kalsın. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 23 Şubat 2018, 14:27:02
Yollarınızı zamanında ayırmıştınız. Bunu biliyorum. Kılıç sizi son hatırladığımda değerli dostum olarak anıyordu. Bırakın öyle kalsın.

Öyle bıraktım zaten. ;)
Kılıç yüzünden TRM'yi bıraktım. Ama Kılıç'ı bırakmadım! Halen değerli iki dostuz! Ha sadece o zamandan bu yana hiç merak edip bakmadım TRM'de neler oluyor diye. Senelerdir...

Epeydir göremedim Ali'yi. Görürsem sorarım "senin Bizans'ın durumu nicedir?" diye. Siz sakın denemeyin! Bana kızmaz, ama size sert tepki verebilir.  ;D ;D

Þaka bir yana, önemli bir şey yoktur umarım... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Şubat 2018, 15:34:45
Alıntı yapılan: Tigerfish - 23 Şubat 2018, 14:27:02
Yollarınızı zamanında ayırmıştınız. Bunu biliyorum. Kılıç sizi son hatırladığımda değerli dostum olarak anıyordu. Bırakın öyle kalsın.

Öyle bıraktım zaten. ;)
Kılıç yüzünden TRM'yi bıraktım. Ama Kılıç'ı bırakmadım! Halen değerli iki dostuz! Ha sadece o zamandan bu yana hiç merak edip bakmadım TRM'de neler oluyor diye. Senelerdir...

Epeydir göremedim Ali'yi. Görürsem sorarım "senin Bizans'ın durumu nicedir?" diye. Siz sakın denemeyin! Bana kızmaz, ama size sert tepki verebilir.  ;D ;D

Alisik olmadigim bir sey degil.

Benim komutanimda sertti. Komutan degil Terminatördü kulaklari cinlasin     ;D Mesajı Paylaş

Bir tane bölük komutanı çok lanetmiş askerlere yapmadığı eziyet yokmuş yandaki bölüğün komutanı ise şeker gibiymiş askerleri ile arkadaş gibi davranır her sıkıntılarını önemsermi. Öbürü dayak küfür zulüm her şeyi yaparmış. Savaş çıkmış cephedeymiş iki bölükte. Hücuma geçmişler iki komutanda vurulmuş yaralanmış kötü olan bölüğün askerleri komutanlarını kapıp mevziye taşımış kurtarmışlar iyi kalpli komutanıysa askerleri arazide ölüme terk etmiş canlarının derdine düşmüşler. Mevzide dayanamamış asker öbürüne sormuş. "Ya arkadaş biz melek gibi adamı bıraktık siz bu mendebur adamı niye kurtardınız" Asker demiş " kurtarmazdık bizene ölsün gitsin ama ya ola ki ölmezde iyileşip geri dönseydi o zaman hepimizin ... ... miydi Mesajı Paylaş
beğen

Ne çektin be trmilitary! Üyesiyim, üzüldüm, umarım forum aktif olur tekrar. Mesajı Paylaş

Trm'nin ciddi şekilde kapandığı söyleniyor. TFX 2015 teki sayfa ve yunan istihbarat konuları gayet iyiydi.

Bu konuda istihbarat alabilen arkadaşımız olursa, gizli kalması gereken birşey değilse bizide bilgi sahibi yapsın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz