Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Haziran 2018, 14:47:26
Alıntı yapılan: Çeri - 13 Haziran 2018, 14:32:47
Merhaba aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır takip ediyorum sürekli görüş bildirmek istiyordum fakat üşengeçlikten üye olmuyordum ( gençlerin bu atalet durumu vahim ...) Bu güne nasıl oldu .

Merhaba. Hoş geldin. Ah bu üşengeçlik yok mu! Keşke üşengeçlik yapmaya yetecek zamanım olsaydı. ::) :)

Yok yok... Böylesi daha iyi. Çalışan demir paslanmaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Haziran 2018, 11:26:26
Alıntı yapılan: merzifonlu - 08 Haziran 2018, 21:37:06
Sayın SKYWOLF, Sayın PARTİKÜL sorunun devam ettiğini bildirdi bana.

Sistemsel bir sorun nedeniyle, Sayın PARTİKÜL foruma giriş yapamıyormuş arkadaşlar...

Konuyla ilgili bu akşam bir çalışma planladık. Kendisi bana elektronik posta adresimden ulaşabilirse sevinirim.

Arkadaşlar, selamlar. Kaç gündür siteye giremiyorum. En sonunda başka  bir cihazdan siteye girmeyi başardım fakat kendi bilgisayarımdan siteye giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: PARTİKÜL - 13 Haziran 2018, 23:41:41
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Haziran 2018, 11:26:26
Alıntı yapılan: merzifonlu - 08 Haziran 2018, 21:37:06
Sayın SKYWOLF, Sayın PARTİKÜL sorunun devam ettiğini bildirdi bana.

Sistemsel bir sorun nedeniyle, Sayın PARTİKÜL foruma giriş yapamıyormuş arkadaşlar...

Konuyla ilgili bu akşam bir çalışma planladık. Kendisi bana elektronik posta adresimden ulaşabilirse sevinirim.

Arkadaşlar, selamlar. Kaç gündür siteye giremiyorum. En sonunda başka  bir cihazdan siteye girmeyi başardım fakat kendi bilgisayarımdan siteye giremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
KEndi bilgisayarının bağlı olduğu IP adresini bana iletebilir misin? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Osmanlılarda Askeri bir birlik olan Deliler'in filmi çekiliyormuş. Görseller inanılmaz harika görünüyor umarım kaliteli bir iş çıkar.

Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

...
Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 16 Haziran 2018, 13:30:32
Osmanlılarda Askeri bir birlik olan Deliler'in filmi çekiliyormuş. Görseller inanılmaz harika görünüyor umarım kaliteli bir iş çıkar.

Iğrenç - gerçeklik yerine Neo-Osmanism Mastürbasyonu - aynı Dağ Serisi gibi sonra 30 Dakka Karı Dırdırı Dram - bir "Aaaaaaaaaah felan diye başlayan Sesle Müzik" - kalite yerine Aynı Diriliş Ertuğrul tarzı saçmalık.

Git Cüneyt Arkın izle daha gerçekçi. Mesajı Paylaş

Tarihe dayalı Osmanlı kesiminden daha çok filmler vizyona girecek.  Sana şimdiden geçmiş olsun . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Amaruk - 21 Haziran 2018, 08:26:21
Alıntı yapılan: Yabgu - 16 Haziran 2018, 13:30:32

Iğrenç - gerçeklik yerine Neo-Osmanism Mastürbasyonu - aynı Dağ Serisi gibi sonra 30 Dakka Karı Dırdırı Dram - bir "Aaaaaaaaaah felan diye başlayan Sesle Müzik" - kalite yerine Aynı Diriliş Ertuğrul tarzı saçmalık.

Git Cüneyt Arkın izle daha gerçekçi.

Neden böyle işler çoğalmalı cevabı burda ;

Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Türk tarihi sadece osmanlıdan ibaret olduğu için aman başka dönemleri konu alan film çekmesinler.Neyse ki Alper Çağlar gibi bir adam var Göktürk'ler ile alakalı film çeken. Mesajı Paylaş

Osmanli olsun veya cumhuriyet tarihi, yeter ki kaliteli bir film ceksinler.

Soyle kaliteli diyebilecegim bir Turk filmi maalesef yok (Sener Sen ve Kemal Sunal filmleri haric, onlari da RTUK biplemelerinden dolayi seyredemez olduk) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz