Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fetih mesela çok hoşuma gitti. Mesajı Paylaş

Ben koyu bir Göktürkcüyüm lakin elin yabancısı olmayan tarihine flim çekerken normalde bizimki mi garip. Çokta merak ederdim deliler birliğini. Yapimcisida çok iddialı. Bu filmleri yabancıların izleyip " bu Türkler iyki bize soykırım" yapmamislar dedirtmek lazım. Kılıcı sallayinca Avrupalının içi  yanmalı.propaganda türünden flim lazim bize.askeri gücün yani korkutacak silahın varsa güçlüsün. O korkuyu tekrar salma zamanı geldi. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 21 Haziran 2018, 12:11:14
Ben koyu bir Göktürkcüyüm lakin elin yabancısı olmayan tarihine flim çekerken normalde bizimki mi garip. Çokta merak ederdim deliler birliğini. Yapimcisida çok iddialı. Bu filmleri yabancıların izleyip " bu Türkler iyki bize soykırım" yapmamislar dedirtmek lazım. Kılıcı sallayinca Avrupalının içi  yanmalı.propaganda türünden flim lazim bize.askeri gücün yani korkutacak silahın varsa güçlüsün. O korkuyu tekrar salma zamanı geldi.

Benim alman tarih hocam bir kere bana derdi sizin genetiğiniz bir moleküler biyoloji laboratuvarı nda incelenmesi lazım.  Savaşçı benliğini kaybetmeyen bir tek toplum türklerdır derdi.  Doğru.  Bunu 15 Temmuz da yaşadık ve tarihte zaten hep yaşanmış. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 21 Haziran 2018, 11:33:49
Osmanli olsun veya cumhuriyet tarihi, yeter ki kaliteli bir film ceksinler.

Soyle kaliteli diyebilecegim bir Turk filmi maalesef yok (Sener Sen ve Kemal Sunal filmleri haric, onlari da RTUK biplemelerinden dolayi seyredemez olduk)

Trt'nin Kurtuluş ve Kuruluş serisi çok iyidir. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Biz savaşçı bir toplumuz ve bu toplumun yapısı bozuluyor. Birilerinin civikligini alıyoruz. Andimizin kaldırılması bu ülke için milattır.varligini Türk varlığına armağan etmeyen nesil yetişiyor Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

O "savaşçi" toplum, 35 senede çok şeyi tüketti. Başta kredisini. Yepyeni bir dönem başlayacak. Ve o toplumun kendisini dibe çeken fazlaliklari atilacak! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: Nutuk - 21 Haziran 2018, 11:33:49
Osmanli olsun veya cumhuriyet tarihi, yeter ki kaliteli bir film ceksinler.

Kalite yok, maksat sadece mevcut durumdan faydalanıp para kazanmak.

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 21 Haziran 2018, 16:17:29
Trt'nin Kurtuluş ve Kuruluş serisi çok iyidir.

Katılıyorum.

Ayrıca bakınız "Turkish Gambit" bir Rus Filmi ama nedense "Türkleri" kaliteli bir şekilde gösterilmiş.

Alıntı yapılan: Barbatos - 21 Haziran 2018, 11:00:30
Türk tarihi sadece osmanlıdan ibaret olduğu için aman başka dönemleri konu alan film çekmesinler.Neyse ki Alper Çağlar gibi bir adam var Göktürk'ler ile alakalı film çeken.

O şahıs sadece para kazanma derdinde ve "inşallah" ve "maşallah" Göktürk Zamanında kullanılan Kelimeler olduğunu düşünmüyorum.

Conan Serisi bile daha gerçekçi ama daha Film çıkmadı o yüzden eleştirimi o Zamana saklıyorum.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Amaruk - 21 Haziran 2018, 20:47:02
O şahıs sadece para kazanma derdinde ve "inşallah" ve "maşallah" Göktürk Zamanında kullanılan Kelimeler olduğunu düşünmüyorum.
Alper Çağlar'ın en son Börü dizisinde bir kaç sahnede dini söylemler oldu ama genel olarak Türkçü söylemler içeriyordu diyaloglar, ki Göktürk dönemi ile alakalı bir filmde "inşallah" ve "maşallah" kelimelerini kullanacağını sanmıyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Barbatos - 21 Haziran 2018, 21:30:10
Alper Çağlar'ın en son Börü dizisinde bir kaç sahnede dini söylemler oldu ama genel olarak Türkçü söylemler içeriyordu diyaloglar, ki Göktürk dönemi ile alakalı bir filmde "inşallah" ve "maşallah" kelimelerini kullanacağını sanmıyorum.

Yani sonuç olarak olan bitenden yeni oluşan algılardan "prim yapmak" uğraşında olan bir şahıs, doğru bulmuyorum. Mesajı Paylaş

Birkaç kişi yemiyor içmiyor bana eksi atıyor aklımda 2 trollun ismi varda neyse susuyorum bakalım. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz