Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@ Amaruk

Ben ne zaman senin kuyruguna bastim? Mesajı Paylaş

Yabgu, "ırkçıyım" demek ifade özgürlüğü, ırkçılık yapmak suç, çaktirmadan iş görmek ise ustalıktır. Ortamlarda ustalar sevilir. 😉 Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 23 Haziran 2018, 15:57:29
Yabgu, "ırkçıyım" demek ifade özgürlüğü, ırkçılık yapmak suç, çaktirmadan iş görmek ise ustalıktır. Ortamlarda ustalar sevilir. 😉
Karadağ'da Kotor adında çok güzel bir yer var gelecek hafta orada ucuz bir hostelin balkonundan ucuz birami içerken cıvıl cıvıl balkan kızlarının şen şakrak hallerini izliycem. Þuan her konuya nötrüm. Tengri biz menen :) Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 22 Haziran 2018, 12:26:32
Birkaç kişi yemiyor içmiyor bana eksi atıyor aklımda 2 trollun ismi varda neyse susuyorum bakalım.

Biri üst düzey, 5 üyenin işi. Yürüyeceğinden emin olduklari bir konu başliğini kilitletmişsin. 😂 Mesajı Paylaş

Kendi takdirleri artık ne diyelim. Eksi basmalari görüşlerimin  yanlis olduğunu göstermez. Yarısı hazmedemediginden eksi atiyor..bir önceki yorumda bira icecem dedim ya en az 10 eksi atarlar Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Ayrica bir ufak tavsiye. Tatil için Yunanistan'dan, içki olarak da kımızdan şaşma. Mesajı Paylaş

Ya yunanistan'ı düşündüm ama erken rezervasyon yapacağım dönem bir Türk iş makinasıyla yanlislikla sınırı geçip yakalaninca bunlar misilleme babında her halti yer dedim. Kotoru arkadaşım tavsiye etti , ben hippi değilim ama böyle internasyonel bir ortamda eğlenmeyi seviyorum. Yoksa gidecek çok yer var özellikle Türkiye'de. Biraz sakin bir ülke olsak dünya turizminin anasını ağlatıriz yemin ediyorum.barcelona şehrinde hicbirsey yok ama turist akıyor bizde herşey var ama sıkıntımız çok.kimizda içtim. Ayıptır söylemesi içilecek olupta erişebildigim birçok şeyi içtim. Çok içersen esprisi kaçıyor kimizda öyle. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 23 Haziran 2018, 16:46:03
Biri üst düzey, 5 üyenin işi. Yürüyeceğinden emin olduklari bir konu başliğini kilitletmişsin. 😂

Biraz daha aydınlatırmısınız  ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Amaruk - 24 Haziran 2018, 23:05:18
Alıntı yapılan: UYVAR - 23 Haziran 2018, 16:46:03
Biri üst düzey, 5 üyenin işi. Yürüyeceğinden emin olduklari bir konu başliğini kilitletmişsin. 😂

Biraz daha aydınlatırmısınız  ::)

Yav geyik işte. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sephiroturk - 25 Haziran 2018, 11:20:23
............................

Þu forumda milyon defa siyasi tartışma yapmayın diye söyledim. Bunu anlamak çok zor değil diye düşünüyorum. Forumu amacından çıkartacak tartışmaları burada KESİNLİKLE istemiyorum. Bu konuda ısrarcı olanlar, gerekli şekilde yaptırımla karşılaşacaklar... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz