Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İflah olmaz bir Türk irkçisi olarak ben de destekliyorum. Dolaşmasin yaban illerde. Memleketine dönsün! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Irkçılığın yükselişte olduğu zamanlar da almıştı bu kararı.
Bizim takım da çok kötüydü o dönem, şimdi kararından dönüyor.

Aynı durum ilkay için de geçerli, bakalım o yanlışından dönecek mi ? Mesajı Paylaş

Yahu irkçilik asil şimdi yükseliyor. Herkes geldigi yere donecek. Mesajı Paylaş

Muhammed Salah mısır milli takımında oynayarak dünya markası oldu. Bu güçlü takımda olayım onlar sayesinde birşeyler yaparimi tercih etti. Basina gelen olaylar bildir yediğin hurmalar gibi gibi. Hiç üzülmüyorum. Bu işler milyon dolarlık evine Osmanlı tuğrası koymakla olmuyor. Sana ihtiyacı varken bu topraklara sahip çıkacaktın. Bu ülkenin ay yıldızlı formasını elinle iteceksin ama ideolojine yakın biri olan Tayyip Erdoğan için alman.milli takımını bırakacaksın. Demekki adamin Erdoğan sevgisi vatan sevgisinin önünde geliyor. Almanlar az bile yapıyor. Benim gözümde zerre değeri yok bu herifin Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: UYVAR - 24 Temmuz 2018, 10:42:16
Yahu irkçilik asil şimdi yükseliyor. Herkes geldigi yere donecek.
gidelim Ötüken'e çadır kuralım daha fazla batmadan araplığa... :D Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Araplıkta sıkıntı yok. Onu kasabalı zihniyetiyle yorumlayanlarda var.

Yalnız Ötüken'e hazar türklerini almıyoruz.(senin için demiyorum) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 24 Temmuz 2018, 16:36:35
Araplıkta sıkıntı yok. Onu kasabalı zihniyetiyle yorumlayanlarda var.

Yalnız Ötüken'e hazar türklerini almıyoruz.(senin için demiyorum)
Hazar Türkleri azeriler olmuyor mu ? Gerçi ben azerilerin Türkçe konuşan irani bir halk olduklarını düşünüyorum ama görüşümde ısrarcıda degilim. Mesajı Paylaş

Hazar türkleri, geçmişte yahudiliği benimseyerek Türklükten ve göktengricilikten uzaklaşmış bir kavimdir. Lanetlendikleri söylenir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 24 Temmuz 2018, 18:21:54
Hazar türkleri, geçmişte yahudiliği benimseyerek Türklükten ve göktengricilikten uzaklaşmış bir kavimdir. Lanetlendikleri söylenir.
Yoo hiçte lanetlendi diye birşey söylenmez. Bilakis inananların her dini özgürce yaşayabildiği nadir halklardan biridir Hazarlar. Lakin şuna katılıyorum. Türklük ile din (hangi din olursa olsun) ne zaman aynı cümlede geçtiyse kaybeden hep Türklük olmuştur. Mesajı Paylaş

Zenciler arasında suç oranının yüksekliği zencilerin yaşadıkları ortamla yani gelir durumlarıyla doğrudan alakalıdır ve her zaman düşük gelir grubu suç işlemeye daha çok meyillidir suç oranları yüksektir hele bir de helal haram tanımıyorlarsa  sonuç felaket olacaktır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz