Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu eleman hoplayıp,zıplayıp kurbağa ve benzeri hayvanları tüketmeden mutlu olmayan,damla damla su toplayıp yarım saat sonra gölde yüzen eleman değil mi ? Mesajı Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen tsunami felaketinden bir fotoğraf. Yakından baktığınızda ürpereceksiniz. :( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 31 Mayıs 2009, 20:47:49

Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen tsunami felaketinden bir fotoğraf. Yakından baktığınızda ürpereceksiniz. :(

Burada soylenecek tek sey. Allahın Taktırı.. :-[ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: REKARNO - 31 Mayıs 2009, 22:30:58
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 31 Mayıs 2009, 20:47:49

Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen tsunami felaketinden bir fotoğraf. Yakından baktığınızda ürpereceksiniz. :(

Burada soylenecek tek sey. Allahın Taktırı.. :-[

:o :'( Mesajı Paylaş

Saat 1.00 suları form oldukça sessiz,herkez yataklarında mışıl mışıl uyuyor.Bizde bu gece nöbetteyiz.
Sn.Skywolf sessizce mevzileri dolaşıyor,arada fırsatını buldukça kestiriyor.

1 Ziyaretçi, 2 Üye
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
FNSG, SKYWOLF Mesajı Paylaş

Geceleri nöbete ben kalıyorum genelde, ama şu sıralar fazla kalamıyorum :-\ Mesajı Paylaş

Sizin sayenizde pire uçurtma operasyonlarımız başarıyla sağlıyoruz.Teşekkürler.. ;D ;D Mesajı Paylaş

Saat tam 2.00 olmuş hale nöbetteyim,nöbette arasıra tim komutanı sn.felix ve bölük komutanı sn.skywolf teftişe geliyor.Yeni gönderilen iletileri göster kısmında bir şey yok insanın canı sıkılıyor.

3 Ziyaretçi, 3 Üye
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
FNSG, Felix, SKYWOLF Mesajı Paylaş

Yeni ileti gönderin.Ben yapacak birşey bulamadığımda yeni haberleri siteye eklerim, sizde yapın. Mesajı Paylaş

Dur birde ben patlatayım.. ;D

Saat gecenin yarısını 150 dk geçmiş. 01:30. Son 15 dk da çevirim içi olan bi Allahın kulu yok :D. Dışarda sadece taksiciler ve işkembeci kazım abi var  ;D Napsam şimdi demeye kalkmadan uykum geliyor,zorakide olsa zıbarıyorum..Hadi iyi geceler..

(muhtemelen okuduğunuzda sabah ya da öğleni geçmiş olacak. Ama ben hala uyuyor olacağım  ;D) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz