Pripiat,Dünyanın En Büyük Hayalet Þehri

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 23:07:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu Þehri Oyun severler hatırlayacaktır. :) Burası Call Of Duty 4 deki Kesin nişancı olduğumuz bölümdeki yer. Mesajı Paylaş

Cpt.MCMİLAN
İmran ZAKHAEV

Ama o adam orada ölmüyor.

893 m. den  .50 cal tüfekle atış ediyorusun adam ölmeyecek ha  ::) Mesajı Paylaş

:) Vallahi aynısı be .Oyunu çok severek oynamıştım,en zor bölümlerden biriydi  lunaparktan captian mc milan'ı kaçırmak.CH-47'de gelmek bilmezdi mubarek.Az vurulmadım onun yüzünden.Sırf bu yüzden bile CH-53K taraftarıyım diyebilirim.

Diğer yandan bu kötü gerçeği yaşamak zorunda kalan yüzbinlerce masum insanı düşününce nükleer enerjinin çok dikkatli kullanılması gerektiğini daha bir iyi anladım.Buradan o kazada hayatlarını kaybeden tüm insanları anıyor yakınları olan ve hala bu serpinin etkilerini hem kendileri çeken hemde gelecek nesillere taşımak zorunda kalan insanlarada geçmiş olsun diyorum.Ne faydası olacaksa... Mesajı Paylaş

Mcmilan a hayaranım,artist hareketleriyle filan.

İleride belki bir CoD4 servere kurarız. :-\ Mesajı Paylaş

ben inanmıyorum oraya kimse giremiyor falan diye orada kesin bişeyler yapılıyordur...:D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Marksmann - 11 Nisan 2009, 22:34:55
ben inanmıyorum oraya kimse giremiyor falan diye orada kesin bişeyler yapılıyordur...:D
Öyle birşey varsa haberi olması gerkenlerin haberi vardır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz