Hatf-VIII (Ra’ad)

Başlatan Falcon, 07 Haziran 2011, 21:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Falcon - 09 Haziran 2011, 00:29:34
Sanırsam SOM 'a turbojet takılabiliyor yani çalışmalardan sonra
Zaten turbojet motoru kullanıyor,şu an Somda kullanılan motor ,fransız Microturbo TRI 60 ama seri üretim safhasında yerli üretim olacak Mesajı Paylaş

oglum o degil lan daha iyisi yani onu kastettim daha iyi bir motor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 09 Haziran 2011, 02:38:55
oglum o degil lan daha iyisi yani onu kastettim daha iyi bir motor
Takarız takarız o da olur Mesajı Paylaş

Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Pakistan'ın Yedinci Seyir Füzesi Denemesi de Başarılı

Pakistan, Salı günü havadan fırlatılan Ra'ad seyir füzesinin başarılı bir denemesinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Ra'ad aka Hatf VIII, ilk denemesini 2007 yılında gerçekleştirdi. Yaklaşık 217 mil menzile sahip füze konvansiyonel veya nükleer başlık taşıyabiliyor. Açıklamaya göre  başarıyla gerçekleştirilen deneme, bugüne kadar gerçekleştirilen yedinci uçuş testi oluyor.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz