Ortadogu'da En İyi Hava Kuvvetlerine Sahip Olan Ülke

Başlatan Falcon, 08 Haziran 2011, 21:42:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ortadogu'da En İyi Hava Kuvvetlerine Sahip Olan Ülke ?

İsrail
22 (55%)
Suudi Arabistan
0 (0%)
İran
0 (0%)
Türkiye
16 (40%)
Suriye
2 (5%)
Mısır
0 (0%)
Birleşik Arap Emirlikleri
0 (0%)
Bahreyn
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 40

Alıntı yapılan: Ateş - 09 Haziran 2011, 16:58:02
Alıntı yapılan: seyyah - 09 Haziran 2011, 16:44:26
s.arabistani da kucumsememek lazim ellerinde 84 F-15C/D ,71 F-15S,22 Tornado ADV (önleme),85 Tornado IDS (saldırı),5 E-3 AWACS ,15 KC-130 / KE-3 tanker uçak ,38 C-130 ,apache vs vs ama bence siralama soyle olur
1.israil
2.turkiye
3.misir
4.s.arabistan
Sudi Arabistan'da Eurofighter'de yok muydu?

Eurofighterlar Tornadoların yerine alındılar diye biliyorum. Yani Tornadolar emekli olacaklardı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aldılar ya 70 tane mi öyle birşey olması gerekli
Mesajı Paylaş

72 tane EF-2000 siparişi verdiler, teslimatı devam ediyor. Tornadolarını da modernize ediyorlar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 09 Haziran 2011, 23:36:00
72 tane EF-2000 siparişi verdiler, teslimatı devam ediyor. Tornadolarını da modernize ediyorlar

Kafaları çalışıyor o zaman. Bir ara forumlarda tartışılıyordu, bizim antika meraklısı arkadaşlar hemen bu Tornadolara sulanmışlardı, belki hatırlarsın. F-4'lerin yerine alalım diyorlardı. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Haziran 2011, 20:55:27
Alıntı yapılan: Ateş - 09 Haziran 2011, 16:58:02
Alıntı yapılan: seyyah - 09 Haziran 2011, 16:44:26
s.arabistani da kucumsememek lazim ellerinde 84 F-15C/D ,71 F-15S,22 Tornado ADV (önleme),85 Tornado IDS (saldırı),5 E-3 AWACS ,15 KC-130 / KE-3 tanker uçak ,38 C-130 ,apache vs vs ama bence siralama soyle olur
1.israil
2.turkiye
3.misir
4.s.arabistan
Sudi Arabistan'da Eurofighter'de yok muydu?
hayir skywolf modernizaysona tabi tutulucaklar ve dedigin gibi bizim bazi arkadaslar f 4 lerin yerine alinmasi gerekir diyorlardi zaten sayin orko benim yazdiklarimi ayrintili yazmis 72 ef demistim ve tornadolar modernizasyona urucaklar anlasma saglanmisti.
Eurofighterlar Tornadoların yerine alındılar diye biliyorum. Yani Tornadolar emekli olacaklardı.
Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Haziran 2011, 23:38:41
Alıntı yapılan: orko_8 - 09 Haziran 2011, 23:36:00
72 tane EF-2000 siparişi verdiler, teslimatı devam ediyor. Tornadolarını da modernize ediyorlar

Kafaları çalışıyor o zaman. Bir ara forumlarda tartışılıyordu, bizim antika meraklısı arkadaşlar hemen bu Tornadolara sulanmışlardı, belki hatırlarsın. F-4'lerin yerine alalım diyorlardı. :D
paran var huzurun var petrolun var huzurun var sudilerin disiplinini hic  ucaklarinin heryeri camur dolu zahmet edip temizlemekten acizler ah petrol ah sen nelere kadirsin. Mesajı Paylaş

petrol bitince nereye kadir olcak bir de onu düşünsene :D
Mesajı Paylaş

Rabbim içecek 1 bardak suyu vermemiş petrol vermiş.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz