Ortadogu'da En İyi Hava Kuvvetlerine Sahip Olan Ülke

Başlatan Falcon, 08 Haziran 2011, 21:42:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ortadogu'da En İyi Hava Kuvvetlerine Sahip Olan Ülke ?

İsrail
22 (55%)
Suudi Arabistan
0 (0%)
İran
0 (0%)
Türkiye
16 (40%)
Suriye
2 (5%)
Mısır
0 (0%)
Birleşik Arap Emirlikleri
0 (0%)
Bahreyn
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 40

Ortadogu'da En İyi Hava Kuvvetlerine Sahip Olan Ülke ?
sorusunu cevaplarının nedenlerini buraya yazabilirisiniz.İyi Anketler..
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 21,990 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 38 Yanıtlar

kesinlikle israil ben f 16 diye israilinkilere derim ayrica f 15 leri var guclu bir hava kuvvetleri var misir ve s.arabistanin hava kuvvetleride fena degil Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

İsrail tabi ki ne kadar ABD malı gibi görünse de F 16 ve F 15 lerinin tüm kontrolleri ellerinde yerli radar avioniklerini ve kendi mühimatlarını kullanıyolar.Nicelik ve nitelik açısından da çok iyi durumdalar. Mesajı Paylaş

En iyi avyonik ne ise yarar karsindaki tas atiyorsa israil hava kuvvetleri savunmasiz insanlari hastaneleri vurmakla meshur oldu , bence israil hava kuvvetleri bununla ölcülmeli .
filistin gibi zayif ve otonom bir bekaaya ben balonla saldiririm bende en iyisiyim derim.
Bana 6 gün savaslari demeyin hemen cünkü o zaman ucanlar savasan pilotlar devsirme idi.
Bence burdaki soruya veya ankete ortadogunun en iyi hava kuvvetleri kim denince kayitsiz sartsiz Türkiye cikmaliydi ,ne yaziktir ki bizden bile israil diyenler cikiyor ben ona sasiyorum. Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

bir ordu nekadar milli ise okadar güçlüdür ,  envanter zenginliği , mühimmat zenginliği en fazla olan  ülke  israil ve  israil dışa bağımlılığı en az olan gerektiğindede amerikadan istediği kadar istediği mühimmatı  kayıtsız şartsız  temin edebilen bir ülke   ,modernizelerini kendisi yapıyor  ve  bu konudada çok iyiler , f-16 ları neredeyse millileşti , yani ortadoğunun  en güçlü  hava kuvvetleri israil  hava kuvvetleridir, bende kayıtsız şartsız türk hava kuvvetleri derdim ama mantığım öyle söylemiyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 09 Haziran 2011, 09:01:04
bir ordu nekadar milli ise okadar güçlüdür ,  envanter zenginliği , mühimmat zenginliği en fazla olan  ülke  israil ve  israil dışa bağımlılığı en az olan gerektiğindede amerikadan istediği kadar istediği mühimmatı  kayıtsız şartsız  temin edebilen bir ülke   ,modernizelerini kendisi yapıyor  ve  bu konudada çok iyiler , f-16 ları neredeyse millileşti , yani ortadoğunun  en güçlü  hava kuvvetleri israil  hava kuvvetleridir, bende kayıtsız şartsız türk hava kuvvetleri derdim ama mantığım öyle söylemiyor.
Enes38 de dedigi gibi herkes türkiyenin burda kazanmasını ister ama mantıklı  bakalım adamlar gerçekten her konuda iyi bizde hakkını vermek gerek Mesajı Paylaş

pek bilinmez ama misir hava kuvvetleride cok iyidir misir icinde bulundugu konum nedeniyle surekli savas gormustur bu yuzden hava kuvvetleri baya baya iyi ve s.arabistan bu ulkeninde hava kuvvetleri hicte fena degil. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Suudi Arabistan Nicelik olarak iyi gibi görünse de kabiliyet ve o silahları kullanabilirlik bakımında biz daha iyiyiz. Mesajı Paylaş

israil.
ekonomik ve askeriye olarak baya bir üstünler ordadoğuda, karaktersizler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz