NATO

Başlatan WOLF, 11 Nisan 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Insallah cikarsiniz. Bu NATO birligi karsisinda dusman bulamadiginda ilk olarak kendi icindekilere musallat olacaktir. Mesajı Paylaş

Alıntı Yapİtalyan haber ajansı ANSA:

Bugün Kosova'nın kuzeyindeki Zvečan'da Sırplarla çatışmaların ardından 11'i İtalyan 41 NATO KFOR askeri yaralandı.

https://twitter.com/MiddleastN
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yap

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile NATO Genel Sekreterinin görüşmesi başladı.

Hakan Fidan
Yaşar Güler
İbrahim Kalın'da görüşmeye katıldı.

https://twitter.com/Frknwar3
Mesajı Paylaş
]

ABD-Avrupa ambargoları kalkmadan İsveç'in üyelik onayı kabul edilmemeli...

Hem 70 yıldır Nato'nun G.Doğu kanadını kanınla savun hem de ambargoya uğra hem de Nato'nun her aldığı karara eyvallah de...

Öyle bir dünya yok...

Görelim bakalım Reis'in Reisliğini...

Mesajı Paylaş

Göreceksiniz sn serkan1976 isveç'i de Finlandiya gibi kabul edicez....

Ben alınması taraftarıyım...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 04 Haziran 2023, 18:33:12
Göreceksiniz sn serkan1976 isveç'i de Finlandiya gibi kabul edicez....

Ben alınması taraftarıyım...

Onu ben 6 ay önce yazdım orası kesin de bari şu F-16'lar alınsın ; KAAN hazır olana kadar kafamız rahat etsin... Mesajı Paylaş

Bari ambargo konan verilmeyen ne kadar şey varsa onların karşılığında olsaydı...onu geçtim bari F35  karşılığında olsaydı...(uçak iyidir kötüdür o ayri tartışma)..Ne bileyim motor teknolojisi vs karşılığında olsaydı..

İlk hamleyi de bizden bekliyorlar ha, f16lilari verip vermeyecekleri  bile garanti değil...

Bu kadar kazık yedikten sonra hala ilk hamleyi yapmaya  niye meraklıyız benim IQum yetmiyor
Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

ABD ve Avrupa'yı bu şekilde yakalasam vallahi aşağıdaki gibi bir antlaşma imzalatmadan bırakmam onları ....

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 04 Haziran 2023, 19:00:43
ABD ve Avrupa'yı bu şekilde yakalasam vallahi aşağıdaki gibi bir antlaşma imzalatmadan bırakmam onları ....

🤣🤣🤣🤣🤣 Mesajı Paylaş

Alıntı YapAlmanya, Emekli Pilotlarının Çin ile NATO Sırlarını Paylaşmasından Korkuyor.

Almanya, Çin'e Eski Hava Kuvvetleri Pilotlarını Ayartmayı Durdurmasını Söyledi.

Emekli Alman pilotlar, kârlı sözleşmeler ve yüksek ücretlerle Çin Hava Kuvvetleri pilotlarını eğitiyor.

https://twitter.com/hermes_z/status/1667491389502902272?cxt=HHwWgMC-lbClj6QuAAAA
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz