NATO

Başlatan WOLF, 11 Nisan 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#160
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Mayıs 2022, 08:23:36
Alıntı yapılan: serkan1976 - 19 Mayıs 2022, 23:48:44
Bu tezgahı , bizim içimizde zaten bunu arzulayan bir kitle olduğunu bilen ve onları kullanan dış mihraklarca sahneye kondu , ne zaman 2002'de başladı bu plan...

Þu cümleye istinaden sana ve Metin Bey'e soruyorum: Tabi ki diplomasiyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ancak son 50 yılda diplomasi ile çözdüğümüz sorunların % olarak oranı ne kadardır? Sonuna kadar dediğimiz "son" ne zaman?

Batı için şunu; yapmazsak bunu yaparlar, öyle yaparsak böyle yaparlar diyenlere de soruyorum: Özellikle son 20 senedir Batı tarafından çiğnenmeyen "kırmızı çizgimiz" kaldı mı?


Acik soylemek gerekirse bati dunyasi ile son 50 yil icerisinde hangi konulari diplomasi ile cozebildik veya cozemedigimizi bulabilmek icin  once belirtilen sure dahilinde bizleri hangi basbakan ve hukumetlerin yonettigini arastirmam icin interneti yoklamam gerekti. ;)

Paylasmakta oldugum link araciligi ile gunumuzden 1972 kadar geri gitmemiz ve kimlerin gelip gectigini hatirlamakta yarar vardir.

https://ipfs.io/ipfs/QmQP99yW82xNKPxXLroxj1rMYMGF6Grwjj2o4svsdmGh7S/out/A/T%C3%BCrkiye_h%C3%BCk%C3%BBmetleri_listesi.html

Dogrusunu soylemek gerekirse .Sormus oldugunuz soruya net cevap verebilmem icin gunumuzden 1972 yilina kadar gecmis sure icerisinde ulkemiz dahilinde ve bati dunyasindaki atmosfer /konjenkturu hatirlamamiz gerekiyor. " Benim bu kadar bilgi donanimim oldugunu sanmiyorum ".  Bunun icin bu konunun arastirmam sonrasi ancak daha net cevap verebilirim .

Yanlis anlamayin, ancak yoneltmis oldugunuz soru "Batiya karsin yurutulen diplomasimizde Turkiye % olarak ne kadar basarili oldu " sorusunun da pek dogru bir soru olduguna emin degilim.

Niye sorunun icerigini pek dogru bulmadigimi kendimce aciklamaya calisayim.
Oncelikle % yuzdelik hesaplamasi toplamin genelleme yapilmasi sonrasi bulunur.

Halbuki diplomatik sorunlarin genellemesi olmaz.Her bir sorun ayri ayri ele alinip cozumu icin ugras verilmesi gerekir. "Torba Cozum yaklasimi dogru bir yaklasim degil" Diplomatik sorunlar her zaman  kesin  sonuclarla sonlanmaz . Yani bir baska degisle  bir cok sorun aslinda net olarak cozumlenmemis olsa da askida birakilir yani  kriz seviyesinden cikarilmis olur ki bu da bir sonuctur.

Batinin genlede ulkemize bakisinin ve yaklasimin dogru bir yaklasim modeli oldugunu dusunmuyorum.
Bunun nedenleri bir den cok olabilecegi gibi degiskendir. Kimi zaman tarihten gelen husumetler, inac farkliligi, kulturel farklilik, kendilerini bizlerden ustun gorme ,zenginlik , kendilerine muhtac oldugumuz dusuncesi, kaba oldugumuz ,insan haklarina saygisizlik, hukuksuzluk  gibi uzatilabilecek bir liste.

Elbette ustte belirtigim sekilde bizi goren ve gormek isteyen bircok bati ulkesi mevcuttur . Bu ulkelerin bu sekilde bakisini temelden degisterebilmemiz bir cirpida beklenemez . Belki de hep bu sasi bakis hep orada kalacak.
Ancak bu sasi bakislarin oranini azaltabilmek imkansiz olmamali . Burada yapmamiz gereken  sayet ongorulen bu iddia ve ithamlardan sayet dogru olan var ise  onlari giderebilmemiz mumkun olmasi lazim. Bunu da batililarin bizlere sasi bakislarindan kurtulmak icin degil kendimiz icin yapmaliyiz.

Aslinda batili devletler ile yillardan  beri kroniklesmis sorun sayimizin oyle pek yuksek sayida oldugunu animsamiyorum " Batililar arasina Yunanistan ve GKRY de kattim"

En eski ve en kronik sorunlarimiz genelde Yunanistan ile yasanmakta .
Adalar , kita sahanligi,Fir ,hatti, MEB , Adalarin silahsizlandirilmasi. Bu sorunlarin hemen hemen tumunde diplomasi net sonuc alamadigi icin sorunlar askida durmakta.

Ikinci kronik sorunumuz kibris ile ilgilidir.
Bu soruna da diplomasi yolu ile cozum olusturulamadigi icin askida yani statukonun korunmasi sekli ile kriz asilmis bulunuyor.

Ucuncu kronik sorun AB ile yasamakta oldugumuz sorunlar yumagi olarak siralanabilir.

Birde daha yeni sorunlarimiz vardir ki bunlar genlde dunyadaki degisimleri de goz onune alarak degerlendirmemiz gerekliligi vardir. "Soguk savasin bitisi ve dunyadaki yeni guc dengeleri ve emperyalist ulkelerin yeni yasam alanlari olusturma planlari"

ABD ile yasanmis ve yasanmakta olan sorunlar bu kataogoride liste basini cekmekte .
Irak ,Suriye bolunmesi ,PKK/PYD/SDG  yapilandirilmasi ve destek. TC nin yipratilmasi parcalanmasi icin olusumlara destek FETO.Silah ambargolari yatirimlar vs...olarak siralanabilir.

ABD ile yasanmakta olan belirtmis oldugum konular esasinda bir birinden ayri gorulse de aslinda bir biri ile ilintili konulardir. Diplomasi bu sorunlar yumaginin tumunu cozmeye yetmemistir.Bunun ana nedeni dunyadaki genel degisimden dolayi ABD nin Ulkemizi artik eskisi kadar olazsa olmaz gormedigi yaninda , Ulkemizin yillar icerisinde gelismesinden dolayi daha ozgur sekilde hareket etmeye calismasi kaynaklidir.
Yani ABD icin su anda eskisi kadar degerli degiliz ancak gozden cikarilmamiz da su an icin dusunulmuyor. Bunun yerine kendi basina hareket edebilme sihamizi kisitlayici ve gucumuzu verimsiz sekilde harcamamiz icin gerekli her turlu altyapiya destek yaninda ABD kendi emperyal cikarlari icin yeni yasam alanlari ve onlari yonetebilecegi olusumlari yaratmak icin calismakta. Bu sartlar altinda ABD mutlak cozum mumkunati yoktur ancak krizlerin hafifletilmesi veya sorunlarin zaman icerisinde gecersiz kalmasini beklemek bir cozum olabilir.

AB ulkelerinin bazilari ile karsilasilmakta olan sorunlarin ana nedeni yukarda belirtmis oldugum bakis acisi yaninda AB uyesi olmayisimiz yatmakta. AB icerisindeki ulkelerin ortak hareket etme ongorusunu on plana cikarmalari yaninda ulkemizi ortaktan ziyade sadece buyuk bir pazar olarak gormekte olmasi temel sorunlarin kaynagini teskile etmekte. Bu gercekler nedeni ile bu pazarin surekliligi icin gerekli adimlari atmaktalar.


Peki diyeceksiniz bizim DIPLOMASIYE ne oldu? ;)
Bu siralamis oldugum sorunlar yumagini sadece diplomasi ile cozulmesini beklemek  tabii ki dogru bir yaklasim degil. Bu sorunlarin hepsini salt askeri gucle cozumleyebilme imkanimiz ve kabiliyetimiz de mevcut degil.  Demek ki sorunlarimizi cozebilmek veya sorun onceliklerini ayarlayabilmek icin once diyalog ve diplomasiye ihtiyac vardir. Diplomasinin sadece diyalog ile degil su anda Isvec ve Finlandiya icin yapilmak istendigi gibi diplomotik kanallar ile pazarlik sekli olabilir. Bunu yaparken de  karsimizdakilere ne istedigimizi anlasilir net sekilde ilgili organlarca onlari  mumkun oldugunca alanen rencide etmeyecek sekilde yapmaliyiz ." Amacimiz ne bagciyi dovme ne de rayting olmali. Hedef uzumu yememiz olmali"

Ne ise herhalde bu en uzun yazmis oldugum yorum olmali  ;)











Mesajı Paylaş

Metin Bey teşekkürler.

Görüldüğü üzere diplomasi ile çözebildiğimiz herhangi bir sorunu net olarak ortaya koyamıyoruz. Bu demek değildir ki diplomasiden vazgeçelim! Aptallık; aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç beklemektir değil mi? Farklı sonuç elde edebilmek için de farklı yöntemler denemek gerekir. Bizi zor durumda bırakanları zor durumlarda bırakacak ve anlaşmaya mahkum edecek şeyler... Bozuk plak gibi aynı nakaratı dinlemenin bize hiç bir faydası yok.

İsveç ve Finlandiya, NATO üyelikleri konusunda kendileri için acı verici bir şekilde elimize düştüler. Sadece onlar değil, onların arkalarındaki ülkeler için de geçerli bu. Temennim daha beter durumlara düşmeleri yönünde. İşte sürekli bizi zor duruma düşüren bu ülkeleri bizimle anlaşmaya zorlayacak mükemmel bir fırsat. Ya hep birlikte kazanacağız, ya da hep birlikte kaybedeceğiz. Bunun kararını karşı taraf verecek.

Bu kadar basit. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

#162
Adamlar bizimle her sürtüşmelerinde istediklerini o yada bu şekilde aldılar...
Bu olayın nesi farklı anlayamadım ki...

Önceki olaylarda da onlarda para vardı , bizde yoktu...
Önceki olaylarda da onlarda teknoloji-bilim vardı , bizde yoktu
Önceki olaylarda da iktidar bir takım tavizlerle okey verdi .

SKYWOLF Hocam meşhur bir sözünüz var " hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçları bekleyen aptaldır" diye .

Bu sefer tam bir ironi yaşanacak gibi...

Çünkü ben bu sefer  tam da sizin gibi düşünüyorum... Yıllardır aynı olaylarla karşılaşıyoruz hükümet hep R yapıyor. Peki bu sefer neden hükümet  farklı davranacak , neden bu sefer dik duracak diye düşünüyorsunuz orasını anlamıyorum...


Bence hükümet sonuna kadar sözde (!)  direnip , alabildiği kadar taviz alıp yine bu sefer de R yapacak... Bakın ben R yapsın demiyorum özellikle şerefsiz İsveç bu muameleyi çoktan haketti , ama ben yine hükümet R yapacak diyorum...

Bunun nedeni bu işin ikili bir mesele olmayıp tüm Batı'nın güvenliğini köklü olarak etkileyecek bir olay olmasıdır... Branson'a,Deniz'e,Kaşıkçı'ya direnemeyen buna hiç direnemez...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Mayıs 2022, 17:27:16
Çünkü ben bu sefer  tam da sizin gibi düşünüyorum... Yıllardır aynı olaylarla karşılaşıyoruz hükümet hep R yapıyor. Peki bu sefer neden hükümet  farklı davranacak , neden bu sefer dik duracak diye düşünüyorsunuz orasını anlamıyorum...

Pardon?
Ben böyle bir şey demedim. Böyle düşündüğümü de asla söylemedim! Hükümet şunu yapacak, bunu yapacak gibi bir söylemim asla olmadı!

Sadece olması gerekeni söylüyorum! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

#164
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Mayıs 2022, 18:11:22
Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Mayıs 2022, 17:27:16
Çünkü ben bu sefer  tam da sizin gibi düşünüyorum... Yıllardır aynı olaylarla karşılaşıyoruz hükümet hep R yapıyor. Peki bu sefer neden hükümet  farklı davranacak , neden bu sefer dik duracak diye düşünüyorsunuz orasını anlamıyorum...

Pardon?
Ben böyle bir şey demedim. Böyle düşündüğümü de asla söylemedim! Hükümet şunu yapacak, bunu yapacak gibi bir söylemim asla olmadı!

Sadece olması gerekeni söylüyorum!

OK...Mutabıkız ...  :) :) :)

Mesajı Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıklaması:

FİNLANDİYA VE İSVEÇ'İN NATO'YA ÜYELİK BAÞVURULARI

NATO'ya üyelik başvurusunda bulunan ülkeler tarihlerine bakarlarsa doğudan gelen tehditlere karşı kendilerine de katkı sağladığımızı görecekler. Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günleri oldukça yoğun telefon diplomasisi yürüttük. Hollanda Başkanı, NATO Genel Sekreteri, İngiltere Başbakanı, İsveç Başbakanı, Finlandiya Başbakanı ile bu konuları enine boyuna konuştuk.

Muhataplarımızı tamamına Türkiye'nin NATOI'nun genişlemesi, terörle mücadele ve müttefiklik vurgusuyla paylaştık. Türkiye Yunanistan ve Fransa'nın NATO'dan çıkışı döneminde Türkiye o zaman onlara desteği vermişti. Ne oldu? Þu anda bu Yunanistan bizimle nasıl bir uyum içinde. FETÖ terör örgütünün Avrupa'ya gidiş güzergahı şu anda Yunanistan değil mi? Terör örgütlerini besleyen o değil mi? Þu anda 10'a yakın üs var Yunanistan'da ve bu üslerle acaba Yunanistan kimi tehdit ediyor? Bu üsler Yunanistan'da niye kuruluyor? Þu anda AB ülkelerine 400 milyar Avro borcu olan bir Yunanistan var. Kendisiyle görüştük.

Görüşmede aramızda üçüncü ülkeleri sokmayalım diye mutabık kaldık. Buna rağmen geçen hafta bir Amerika seyahati oldu. Senatoda Türkiye'nin aleyhine ne gerekiyorsa yaptığı gibi F-16'ları Türkiye'ye vermeyin demek suretiyle Amerika'ya adeta telkinlerde bulundu."

https://www.haber7.com/guncel/haber/3225414-cumhurbaskani-erdogan-kritik-kabine-toplantisi-sonrasi-alinan-kararlari-acikliyor Mesajı Paylaş

Alıntı Yapİsveç, Türkiye'ye silah ambargosunda geri adım atıyor.

▪️İsveç'in silah ihracatlarından sorumlu kontrol birimi ISP yetkilisi Karl Evertsson: "İsveç'in NATO üyeliği tartışmaları şartları değiştirdi. Fırtınalı zamanlardayız."

- İsveç medyası, @Expressen -
https://mobile.twitter.com/kimlikci_954
Mesajı Paylaş
]

Daha ayrıntılı bir haber:

İsveç'ten flaş çıkış: Türkiye'ye silah ihracatı yapabiliriz

İsveç, bugünkü koşullarda Türkiye'ye silah ihracatı yapabileceğini açıkladı.



İsveç Devlet Silah İhracat Kontrol Dairesi (ISP) Başkanı Karl Evertsson, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusu konusunda Türkiye ile yürütülen müzakerelere ilişkin Expressen gazetesine açıklamada bulundu.

İsveç savunma komisyonunun talep ettiği koşullarda silah ihracatı yaptıklarını kaydeden Evertsson, "Türkiye'nin şu an bizim silahlarımıza ihtiyacı yok. Bizden silah almıyorlar. Savunma komisyonundan gelen uygulamaları duruma göre değerlendiriyoruz. Türkiye'ye bugünkü koşullarda silah satabiliriz." ifadelerini kullandı.

Evertsson, İsveç yapımı tanksavar AT-4 silahlarının terör örgütü PKK'nın eline nasıl geçtiğine ilişkin soruya ise "Biz, bu silahları örgütlere ihraç etmiyoruz. Bu, söz konusu silahların ABD'nin lisansı altında da üretiliyor olması ve bunların üçüncü ülkelere gönderilmesine izin verilmemesi koşuluna dikkat etmemizden kaynaklanıyor olabilir." yanıtını verdi.

ISP, 15 Ekim 2019'da Türkiye'ye silah satışını yasaklamıştı.

Devlet radyosu SR'nin haberine göre, bu tarihten sonra 3 İsveç merkezli özel silah üreticisi şirketin, Türkiye'ye silah satma isteği kabul edilmemişti.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3227288-isvecten-flas-cikis-turkiyeye-silah-ihracati-yapabiliriz Mesajı Paylaş

#168
Bu kadar yavşak bir millet olamaz... Bunları Nato'ya alsak zoru görünce mevzileri de bırakıp kaçarlar...

2 günde bölücüleri de sattılar... Bu bölücü-Fetöcü tayfası da bu olayla artık anlamıştır Avrupalıların kendilerini kullandığını inşallah...

Mesajı Paylaş

NATO'dan terör açıklaması: Hiçbir müttefiğimiz Türkiye'den daha fazla saldırıya uğramadı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Hepimizin güvenlik kaygıları NATO üyelik sürecinin bir parçası olarak dikkate alınmalıdır. Hiçbir müttefiğimiz, terör örgütü PKK'nın saldırıları da dahil olmak üzere, Türkiye'den daha fazla saldırıya uğramadı" dedi. Öte yandan Sullivan, gündüz yaptığı açıklamada, NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden'ın bir görüşme gerçekleştirebileceğini duyurmuştu.

İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika'nın başkenti Brüksel'de ortak basın toplantısı düzenledi. Andersson yaptığı konuşmada, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyelik sürecinde Türkiye'nin belirttiği endişelerle ilgili geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyleyerek, görüşmeyi "iyi ve yapıcı" olarak nitelendirdi. İsveç'in NATO'ya üyeliğiyle beraber terörle mücadelede aktif bir rol üstleneceğini savunan Andersson, "Üye olarak İsveç, Türkiye dahil bir bütün olarak NATO'nun güvenliğine katkıda bulunacaktır. İsveç, terörizmi mümkün olan en güçlü şekilde kınıyor. Terörizmin tüm biçimlerine karşı mücadeleye net bir şekilde bağlıyız. NATO'nun terörle mücadele politikasına tamamen bağlı kalacağız ve bu çabalarda aktif rol alacağız" dedi.

"PKK, BİR TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL EDİLİYOR"

İsveç'in PKK'yı bir terör örgütü olarak kabul ettiğini ifade eden Andersson, "PKK hakkındaki görüşlerimizde çok netiz. Avrupa Birliği'nde terör örgütü olarak listeleniyor ve son yıllarda İsveç tarafından da böyle kabul ediliyor" dedi.

Andersson, İsveç'in terör yasasının son 30 yılın en büyük revizyonundan geçtiğini söyleyerek, "Teröristlerin finansmanına karşı yasaları güçlendirdik, terör örgütlerine katılımın suç sayılmasının önünü açacak anayasa değişiklikleri de hazırlıyoruz" dedi.

"İSVEÇ, TERÖRİSTLER İÇİN GÜVENLİ BİR LİMAN OLMAYACAK"

İsveç'in terörle mücadelede benzer düşünceye sahip diğer ülkelerin yanında durmaya devam edeceğini belirten Andersson, "Türkiye'nin gündeme getirdiği konulardan biri olan suçluların iadesine ilişkin hukuk sistemimiz tarafından Avrupa sözleşmesine bağlı kalarak bu konuyu hızlı ve dikkatli bir şekilde ele alıyoruz. İsveç, teröristler için güvenli bir liman değildir ve olmayacaktır. İlgili makamlar güvenlik tehdidi olabilecek kişileri sınır dışı etmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Madrid'deki zirvede tüm müttefik liderlerle ve Türkiye Cumhurbaşkanıyla görüşmelere devam etmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

"TERÖRLE MÜCADELEDE ÇABALARIMIZI İKİ KATINA ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR"

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ise, NATO'nun terör ile mücadelede daha fazla çaba harcaması gerektiğine dikkat çekerek, "Hepimizin güvenlik kaygıları, NATO üyelik sürecinin bir parçası olarak dikkate alınmalıdır. Hiçbir müttefikimiz, terör örgütü PKK'nın saldırıları da dahil olmak üzere Türkiye'den daha fazla saldırıya uğramadı. Terörle mücadelede çabalarımızı iki katına çıkarmamız gerektiği konusunda hepimiz hemfikiriz. Bu nedenle İsveç, Türkiye'nin endişelerini doğrudan ele almak için son günlerde somut adımlar attı. İsveç, yasalarında değişiklikte bulunarak, PKK'ya karşı yeni polis soruşturmaları başlattı ve şu anda Türkiye'nin taleplerini inceliyor" ifadelerini kullandı.

İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasında "silah ihracatı ve terörle mücadele" de dahil olmak üzere güvenlik endişelerini daha fazla ele almak için bir anlaşma üzerinde birlikte çalışıldığını aktaran Stoltenberg, "Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği başvuruları tarihidir. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana, en büyük güvenlik kriziyle karşı karşıya olduğumuz için üyelikleri transatlantik güvenliği artıracak" dedi.

4'LÜ ZİRVE MESAJI

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Madrid'de yapılacak NATO Liderler Zirvesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Stoltenberg, yarın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Finlandiya Devlet Başkanı Sauli Niinisto ve İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'un Madrid'de bir araya geleceğini belirtmişti. Stoltenberg, yapılması planlanan bu toplantının amacının ilerleme kaydetmek olduğunu belirterek şöyle devam etmişti:

"Bu toplantının amacı elbette Finlandiya ve İsveç konusunda ilerleme kaydetmek. Herhangi bir söz vermeyeceğim ama sizi temin ederim ki ilerlemeyi sağlamak için aktif olarak çalışıyoruz. Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılım başvurusu tarihi bir karardır. NATO'yu güçlendirecek ve Avrupa-Atlantik bölgesinde istikrara katkıda bulunacak bir şey olacaktır. Yani amaç ilerleme sağlamaktır."

Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılması konusunda yoğun çalışma yaptıklarını, ancak Türkiye'nin güvenlik endişelerini de dikkate almaları gerektiğini de bir kez daha yinelemişti.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-natodan-teror-aciklamasi-hicbir-muttefigimiz-turkiyeden-daha-fazla-saldiriya-ugramadi-42091664 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz