Yerli Hava-Hava Füze Projesi

Başlatan ~~İsmaiL~~, 11 Haziran 2011, 17:56:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MMU parça üretimi ve Gökdoğan'ın ateşlenip hedefi vurması ; bu akşam akıyorrr maaşallah.... :D :D :D Mesajı Paylaş

]

Alıntı YapGürcan Okumuş @gurcano
Made in Türkiye

#gökdoğan #bozdoğan
https://mobile.twitter.com/gurcano/status/1467140309272383509
Mesajı Paylaş
]

https://www.defenceturk.net/bozdogan-ve-gokdogan-hava-hava-fuzeleri-envantere-giriyor

Gökdoğan ve Bozdoğan TSK envanterine giriyor.
Haydi hayırlısı.
Sıra Ramjet Gökhan da.

Mesajı Paylaş

Bozdoğan görüş içi füzesinin atış-vuruş görüntülerini izledik ama Gökdoğan görüş ötesi füzesinin atış-vuruş görüntülerini hiç göremedik...

Ben mi kaçırdım acaba? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 31 Ocak 2022, 20:05:03
Bozdoğan görüş içi füzesinin atış-vuruş görüntülerini izledik ama Gökdoğan görüş ötesi füzesinin atış-vuruş görüntülerini hiç göremedik...

Ben mi kaçırdım acaba?

Görüş ötesinde vuruyor ya, ondan görememiş olabiliriz.  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Görsel paylaşılmadı. Ancak yetkililer tarafından atış testlerinin başarıyla tamamlandığı bilgisi paylaşılmıştı.

https://www.defenceturkey.com/tr/icerik/gokdogan-bvr-fuze-atis-testi-ekim-ayi-sonunda-basariyla-gerceklestirildi-4837

https://www.savunmasanayist.com/gokdogan-hava-hava-fuzesi-f-16dan-atildi/ Mesajı Paylaş

Akıncı'ya radar entegre edildikten sonra, Akıncı'dan (F-16'dan değil) yapılacak atışların görüntüleri servis edilir diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Yazıda ; AN/APG-68 V(5) radarına AMRAAM füzesi gibi Gökdoğan BVR füzesi de tanıtılmalıdır ama bu konuda kesin bilgim yok diyor İbrahim Sünnetçi...
Block-30 kaynak kodları bizim elimizde diye biliyorum ..O zaman Gökdoğan füzesi AN/APG-68 V(5) radara tanıtılarak hedef uçak rahatlıkla vurulmuş olabilir ...

Ya da Suriye uçağı yanlış hatırlamıyorsam E7 HEİK uçağı tarafından Suriye uçağı aydınlatılarak F-16'mızdan atılan Aim-120 ile vurulmuştu...

Aynı yöntem uygulanarak F-16 uçağı radarı hiç kullanılmadan da Gökdoğan füzesi hedef uçağa güdümlenebilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 01 Şubat 2022, 13:45:30
Yazıda ; AN/APG-68 V(5) radarına AMRAAM füzesi gibi Gökdoğan BVR füzesi de tanıtılmalıdır ama bu konuda kesin bilgim yok diyor İbrahim Sünnetçi...
Block-30 kaynak kodları bizim elimizde diye biliyorum ..O zaman Gökdoğan füzesi AN/APG-68 V(5) radara tanıtılarak hedef uçak rahatlıkla vurulmuş olabilir ...

Ya da Suriye uçağı yanlış hatırlamıyorsam E7 HEİK uçağı tarafından Suriye uçağı aydınlatılarak F-16'mızdan atılan Aim-120 ile vurulmuştu...

Aynı yöntem uygulanarak F-16 uçağı radarı hiç kullanılmadan da Gökdoğan füzesi hedef uçağa güdümlenebilir mi?

Block 30'larda AN/APG-68 v(5) Radarı bulunuyor mu? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz