Yerli Hava-Hava Füze Projesi

Başlatan ~~İsmaiL~~, 11 Haziran 2011, 17:56:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yerli Hava-Hava ramjet motorlu füzenin ismi açıklandı :GÖKHAN Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 24 Haziran 2021, 10:43:31
Yerli Hava-Hava ramjet motorlu füzenin ismi açıklandı :GÖKHAN

Güzel ad olmuş ( benim adım oluyor ) 😁😁😁 Mesajı Paylaş

Yani, yunan ın aldığı rafale de, onun ramcet li füzesi meteor da elinde patlamış mı olooor yani şimdi.:). Ne gözel olooor. Mesajı Paylaş

Acep, Akdoğan dediğimiz mini hava hava füzesi, baykar ın  sitesinde fotosu olan avcı siha ların mühimmatı olabilir mi? Mesajı Paylaş

Yerli ramjet hava-hava füzemizin 4-5 yıldan aşağı envantere gireceğini sanmıyorum.Henüz ramjet çalışmaları sonlandırılmış değil devam ediyor.Biz önce layıkıyla Gökdopan BVR ve Bozdoğan WVR füzemizi envantere almaya bakalım.Bu arada ramjet hava-hava füzeniz için GÖKDEMİR ismi nasıl Gökhan'dan daha havalı değil mi😀 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 24 Haziran 2021, 10:48:46

Güzel ad olmuş ( benim adım oluyor ) 😁😁😁

Benim de biraderin ismi ...👍👍👍 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hyperspace - 25 Haziran 2021, 15:13:35
   Yerli ramjet hava-hava füzemizin 4-5 yıldan aşağı envantere gireceğini sanmıyorum.Henüz ramjet çalışmaları sonlandırılmış değil devam ediyor.Biz önce layıkıyla Gökdopan BVR ve Bozdoğan WVR füzemizi envantere almaya bakalım.Bu arada ramjet hava-hava füzeniz için GÖKDEMİR ismi nasıl Gökhan'dan daha havalı değil mi😀

Hocam kalbimi kırdınız GÖKHAN daha havalı bence  ;D ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 25 Haziran 2021, 18:23:35
Alıntı yapılan: Hyperspace - 25 Haziran 2021, 15:13:35
   Yerli ramjet hava-hava füzemizin 4-5 yıldan aşağı envantere gireceğini sanmıyorum.Henüz ramjet çalışmaları sonlandırılmış değil devam ediyor.Biz önce layıkıyla Gökdopan BVR ve Bozdoğan WVR füzemizi envantere almaya bakalım.Bu arada ramjet hava-hava füzeniz için GÖKDEMİR ismi nasıl Gökhan'dan daha havalı değil mi😀

Hocam kalbimi kırdınız GÖKHAN daha havalı bence  ;D ;D ;D ;D

Gökhan ismini de severim de ne bileyim Gökdemir daha cazip geldi😀 Mesajı Paylaş

Hava hava projeleri Göktuğ adı altında yürütülüyordu. O bakımdan bireysel füze isimlerinin  "GÖK" ile başlaması normal. (Bozdoğan ve Akbaba bu teoriye uymuyor ama...)
Doğrusunu söylemek gerekirse Ramjet motorlu hava hava füzesini yapsınlar da adını ne koyarlarsa koysunlar, önemli değil. Mesajı Paylaş

Mühim olan işlevi. Boş verin adını. Adını duyunca düşman titrasinde gerisi mühim değil. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz