israil hava ussunden 8 motor calindi

Başlatan seyyah, 14 Haziran 2011, 00:47:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bir İsrail hava üssünden 8 jet motoru çalındı

İsrail'de şok olay. İsrail askeri polisi bugün inanılmaz bir hırsızlık olayı için soruşturma açtı.

Bir bayan askeri sözcü AFP haber ajansına çalındığı tesbit edilen jet motorları için soruşturma açıldığını söyledi.

Motorların çalındığı üs Tel Aviv yakınlarındaki Tel Nof. Maariv gazetesine göre çalınan motorlar F-15 ve F-16 motorları.

Hırsızları motorları nasıl çaldığı anlaşılamadı, tonlarca ağırlıktaki motorların parça parça mı, tümüyle Tır vasıtasiyle mi götürüldüğü belirlenemedi.

İsrail'in HaYom gazetesine bilgi veren askeri yetkililer durumun çok ciddi olduğunu belirttiler.

Bu hırsızlığın detayları aydınlanırsa, İsrailli hırsızların dünya askeri tarihine geçeceği kesin

www.gazeteci.tv Mesajı Paylaş
  • Gösterim 9,062 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 18 Yanıtlar

Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

böyle sey öylesine calinmaz o kadarida kolay calinmaz... bu sanki kurtlar vadisi filistin filmi gibi... israilde kolayca ne birsey girer yada cikar... yani orada denetim yoksa dünyanin baska hic bir yerinde denetim yok derim...
bana göre o jet motorlarini göz asagi etmek ... yani bir devlete satmak... misal Cin devletine... amerikanin izni olmadan... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: alicann16 - 14 Haziran 2011, 01:27:07
Pek mantikli gelmedi bana...
daha önce israil  Cin devletine teknoloji satmadimi....? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: akrep - 14 Haziran 2011, 01:37:18
Alıntı yapılan: alicann16 - 14 Haziran 2011, 01:27:07
Pek mantikli gelmedi bana...
daha önce israil  Cin devletine teknoloji satmadimi....?
Vallahi benim pek bilgim yok bu konularda .motorlarin calinmasina mantikli degil dedim. Mesajı Paylaş

Teknoloji sattı satmasınada haberde çalındı diyor, o nedenle saçma Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 14 Haziran 2011, 01:50:34
Teknoloji sattı satmasınada haberde çalındı diyor, o nedenle saçma

bende birine gizliden birsey verirsem calindi derim... gercegin ortaya cikmamasi icin... o zaman 8 jet motoru ne oldu... biri cebine koyupta götürdümü...? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: akrep - 14 Haziran 2011, 02:08:59
Alıntı yapılan: nightshade - 14 Haziran 2011, 01:50:34
Teknoloji sattı satmasınada haberde çalındı diyor, o nedenle saçma

bende birine gizliden birsey verirsem calindi derim... gercegin ortaya cikmamasi icin... o zaman 8 jet motoru ne oldu... biri cebine koyupta götürdümü...?
Tamam saçma tarafıda o ya çalınmış olamazlar diyoruz bizde,ha çine mi satıldı bilemem... Mesajı Paylaş

f 15 ve f 16 motorlariymis sayin akrep´in dediklerine katiliyorum buyuk bir ihtimal cin e satis yapilmis olabilir. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz