Yerli Ramjet

Başlatan nightshade, 17 Haziran 2011, 21:59:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senin propagandana alet olayım mı yani. Teşekkürler almayayım. Mesajı Paylaş

Hoşumuza gitmeyince veya yalanın ortaya çıkınca  propaganda mı oluyor. Bu forumadikerim hepsi askeri teknolojiye meraklı ve devamlı takip eden üyelerdir, propagandayı kimse yemez.

Ramjet motorlu Meteor muadili geliştirilmekte olan hava-hava füzesinin maksimum menzili yaklaşık 250km ise tüm TurAF'ın elindeki CCİP modernizasyonundan geçirilmiş ve Block 50+ 200 küsür F-16'lar bu füzeyi maksimum menzilinden fırlatabilecek kapasitededir. Mesajı Paylaş

Fransa Meteor füzesi satışına takoz koymasın diye bu haber servis edildi diye düşünüyorum. Alakası şu; Meteor füzesinin Türkiye'ye karşı stratejik avantaj sağlama yanını satışa onay verirken karar almada anlamsız kılmak. Haberin içeriğinin doğruluğunu tartışmıyorum doğru haber ama gizli sürecekken bu gelişme ile durumunun bildirilmesinde fayda görüldü Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 01 Ocak 2025, 22:11:55Fransa Meteor füzesi satışına takoz koymasın diye bu haber servis edildi diye düşünüyorum. Alakası şu; Meteor füzesinin Türkiye'ye karşı stratejik avantaj sağlama yanını satışa onay verirken karar almada anlamsız kılmak. Haberin içeriğinin doğruluğunu tartışmıyorum doğru haber ama gizli sürecekken bu gelişme ile durumunun bildirilmesinde fayda görüldü

Maalesef aynısını düşünüyorum. Bence Gökhan füzesine daha çok yol var. Hatta meteor füzesini incelemek daha istiyor olabiliriz. Mesajı Paylaş

Ben çok hızlı olgunlaşacağına inanıyorum doğrusu. Eğer Ramjet itki kısmında kritik meseleler çözülmüş ise gerisi zaten Gökdoğan füzesi teknolojisi. Hissiyatımca da artık Ramjet motor meseleleri büyük oranda halledildi. Bayağıda zaman geçti bu gelişmeyi beklemekte mantıklı aslında. Demek istediğim bu projede ramjet harici işlerde zaten hazırız Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Abi bir şeyler olmamış gibi görünüyor.

https://x.com/defence_turk/status/1408364346757898246

Şu twit atılalı kaç sene geçti. Benim düşüncem daha acı bir şey aslında. Bence projedeki mühendisleri kaybettik. Muhtemelen yurtdışına gittiler. Bunu da açıkça diyemiyorlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz