Turkiye´nin dostu hangisidir?

Başlatan seyyah, 19 Haziran 2011, 01:47:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dostumuz?

AZERBEYCAN
9 (28.1%)
PAKISTAN
20 (62.5%)
GUNEYKore
1 (3.1%)
IRAN
0 (0%)
SURIYE
0 (0%)
LUBNAN
0 (0%)
MAKEDONYA
0 (0%)
ARNAVUTLUK
2 (6.3%)
ISRAIL
0 (0%)
ABD
0 (0%)
RUSYA
0 (0%)
CIN
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 32

Sizce bizim gercek dostumuz hangi ulkedir yazmadigim isimler olursa istemeniz taktirde ekliyebilirim. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 12,196 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 17 Yanıtlar

Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Ülkelerin dostu olmaz sadece çıkarlarının uyduğu müttefiği olur Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 19 Haziran 2011, 02:48:21
Ülkelerin dostu olmaz sadece çıkarlarının uyduğu müttefiği olur

+1

Koreliler babalarının hayrına iş yapmıyor. Parayı basıyoruz alıyoruz malzemeyi. Alan razı, veren razı...

Tüm bu ülkeler arasında Pakistan'ı tek geçerim. Kalbi hisleri ön planda olan bir ülke. Bizi bile ''batılı'', ''kapitalist'' gösterebilecek hasletlere sahipler. Pakistanlı biri size kardeş ya da ''bro'' derse bilin ki bir art niyeti yoktur. Selam olsun onlara... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

en yakın pakistan.azerbaycan dostumuz değil kardeş ülkemizdir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 19 Haziran 2011, 23:45:20
en yakın pakistan.azerbaycan dostumuz değil kardeş ülkemizdir.
Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Bence Pakistan´dir.Turk halkini cok seviyorlar her seferindede goruyoruz zaten ancak azerbeycan kardes ulkemiz ama bize vize uyguluyor bu cok sacma bir kardeslik geliyor bana insan kardesine evime giremezsin diye bir sart kosmaz azeri kardeslerimiz yanlis anlamasin sozlerimi sozum meclisten disari saygilar. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: M.B.T - 19 Haziran 2011, 23:45:20
en yakın pakistan.azerbaycan dostumuz değil kardeş ülkemizdir.
katlıyorum Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: seyyah - 20 Haziran 2011, 02:44:11
Bence Pakistan´dir.Turk halkini cok seviyorlar her seferindede goruyoruz zaten ancak azerbeycan kardes ulkemiz ama bize vize uyguluyor bu cok sacma bir kardeslik geliyor bana insan kardesine evime giremezsin diye bir sart kosmaz azeri kardeslerimiz yanlis anlamasin sozlerimi sozum meclisten disari saygilar.

Diğer konularda da söyledim, burada da söylüyorum.

Azerbaycan'ın nüfus yapısı yoğun değil, vizeyi kaldırırlarsa, ülkeden önemli oranda Kürt kökenlilerden nüfus akışı olur Azerbaycan'a. 3-5 yılda Azerbaycan'a akacak 1 milyon Kürt nüfusu, o ülkede önemli oranda dengeleri değiştirir.

Biraz da bu yönden bakın olaylara. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz