Film Önerileri

Başlatan Falcon, 25 Haziran 2011, 23:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nuri Bilge Ceylan filmleri izleyin. Uyku probleminiz varsa kesin çözüm. Hiçbir filmini sonuna kadar izleyemedim.  Þaka bir yana Rus Salyuz 7 filmi izlemeye değer. Ruslar film işini öğreniyor. Mesajı Paylaş

John wick tavsiye ederim Mesajı Paylaş

Börü filmine mutlaka gidin arkadaşlar. Mesajı Paylaş

Zihin açıcı, sürükleyici, gizemli konulara meraklı bir arkadaşınız olarak, sizlere değişik bir film önerim var. İzlediğim dönemde beni bayağı etkilemişti. Çok ilginç bir konusu var... Rutinden çıkmak isteyenler, saksıyı çalıştırmak isteyenler, gizemli şeylere ilgisi olanlar ve hayatı olduğu gibi kabul etmek istemeyenler için oldukça ilginç bir film...

Türkçeye ''Dünyalı'' olarak çevrilen The Man From Earth isimli filmi izlemenizi öneririm...
https://www.filmmodu.org/the-man-from-earth-turkce-dublaj-izle Mesajı Paylaş

T-34'ü izledim geçen gün 2019 yapımıymış... Rusya'da 8 milyon kişi izlemiş. Fena değildi... Fury gibi bir film... Sherman yerine başrolde T-34 var... Mesajı Paylaş

2013 Kore yapımı 'grip' filmi var. Dünyanın şuan uğraştığı corona virüs kaosuyla aynı hikaye işlenmiş.. Güzel bir flim tavsiye ederim. Mesajı Paylaş

Cross Of Iron.
WW2 severlere özel. Mesajı Paylaş

Sovyet Afganistan savaşında tek başına kalmış bir sovyet tankının hikayesinin anlatıldığı bir film vardı... ismi neydi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 19 Mart 2020, 12:35:41
Sovyet Afganistan savaşında tek başına kalmış bir sovyet tankının hikayesinin anlatıldığı bir film vardı... ismi neydi

The Beast of War Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz