Film Önerileri

Başlatan Falcon, 25 Haziran 2011, 23:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Overlord animesini tavsiye ederim Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

]

Greyhound ya da ülkemizdeki göstarim adı Atlantik Savaşı...
Güzel film. Askeri filmleri sevenler için tavsiye ederim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Ağustos 2020, 21:22:31

Greyhound ya da ülkemizdeki göstarim adı Atlantik Savaşı...
Güzel film. Askeri filmleri sevenler için tavsiye ederim.

Bende beğendim güzel film. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Ben aktorun onceki filimlerine gore Greyhound filimini zayif buldum desem  :(
Mesajı Paylaş

Error 404 (Not Found)!!1
Güzel ve sürükleyici bir film. Kurgusu da güzel... izlenir, tavsiye edilir:) İzlemek isteyenler aşağıdaki linkten izleyebilirler.
https://filmakinesi.com/greenland-izle-2020.html Mesajı Paylaş

2012 filminin birazcık değiştirilmiş haline benziyor. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Savaş sevenler için güzel bir film önerim var; The WALL!

Film bir dönem Amerikalı askerlerin korkulu rüyası haline gelen Irak' lı keskin nişancı JUBA' yı konu alıyor. Söylendiğine göre JUBA; 2. Körfez Savaşında Irak' ın işgaliyle birlikte Amerikan askerlerini avlamaya başlıyor. Juba' nın kim olduğu, akıbetinin ne olduğu bilinmiyor. İnternette yazdığına göre, ortadan kaybolduğu güne kadar geçen sürede, tek başına yaklaşık 645 Amerikan askerini öldürmüş. Bu da onu gelmiş geçmiş en başarılı Sniper' ler listesine sokar... Film güzel ve öğretici. İzlemenizi önerebilirim.

Neyse filmi izlemek isteyenler için link veriyorum: https://filmakinesi.com/sniperduvar-izle-fm1.html Mesajı Paylaş

Evet gelin hep birlikte filmler hakkında sohbet edelim film videoları film resimlerini paylaşalım en sevdiğiniz film yada filmler nedir ne tür filmler seversiniz hangi filmleri tavsiye edersiniz  kısaca aklımıza gelen gelmeyen film ve diziler hakkında sohbet edip tartışalım saygılar teşekkürler Mesajı Paylaş

Predator filmlerinin en sonuncusu Prey /Av 'ı  izledim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz