Film Önerileri

Başlatan Falcon, 25 Haziran 2011, 23:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Braveheart Hem oyunculuk hem de yönetmen rolünü üstlenen Mel Gibson işin içinden çıkmayı çok iyi başarmış.

Mesajı Paylaş

Braveheart ülkemizde yıllarca büyük bir ilgiyle izlenmiş, sinemaseverlerin ilgi odağı olmuştur.

Mesajı Paylaş

HAYATIMIN KADINISIN" Asuman ve Tayfur'un önüne geçilemez, büyük aşk hikayelerinin filmidir.

Mesajı Paylaş

Hz Ömer Yapım aşaması 2 yıldan fazla süren, on binlerce oyuncu ve figüran kullanılan, Arap televizyon tarihinin en büyük ve pahalı prodüksiyonu

Mesajı Paylaş

Hayat Güzeldir
1997 ‧ Savaş/Dram ‧ 1 saat 56 dakika

Yahudi oldukları için toplama kampına götürüldüklerinde Guido, oğluna esir kampının ve savaşın bir oyun olarak söyleyecek; oğlu, oyunu başarıyla tamamlarsa ödül olarak çok istediği bir oyuncak tankı hediye edecektir.

Mesajı Paylaş

Kanlı Elmas adlı,  Türkçe dublajlı bir filim izledim.
filimdeki  bazı sahneler çok ilginçti;  ama bilgi almak istediğim  özel bir sahne var.

o sahnede  elmas ticaretiyle ilgili deniliyor ki, "arzı kontrol edip talebi yüksek tut"
ben elması az bulunan bir maden olarak biliyordum,  nadir olduğu için  çok pahalı  olduğunu düşündüm bu filime kadar hep;  ama o sahne kafamı karıştırdı.

nedir bu işin aslı?
elmas  az mı?  veya aslında çok mu?

arzın  kontrolü ne demek oluyor?
Mesajı Paylaş

Film değil ama idare edin...tarihi olaylardan esinlenmiş dizi..

Shogun

https://youtu.be/HIs9x49DK7I?si=Uwz0NwwXK5AiTOy7

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Snowpiercer 2024

netflix

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz