PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Yalçın küçük, doğu perinçek, apo bunların hepsi aynı örgüttendir. Yari gelir pkklı olular, yeri gelir ülkücü olurlar. Nasıl işlerine geliyorsa öyle. Çünkü görevleri inanca değil, çıkara yönelik. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Iste ben de ona sasiriyorum. Bu Yalcin Kucuk tutuklandi bakiyorum kemalist gecinen cumhuriyet savunucusu medyaya. Adami ovuyorlar, iste kalpagini giysisini onceden ozenle hazirlamis falan hikaye yaziyorlar. Adama bakiyorum bildigin terorist, dogu perincek de oyle. Ama hala saygu dyulan kisiler. Gunu gunune uymuyor. Hatta ayni programda pkk propagandasi yapip emekli askerleri savunuyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 06 Mart 2011, 19:42:21
Farkında değilsin galiba, içeri girenlerin tamamı Türk halkının büyük çoğunluğunun gözünde kahraman oldular. Tabi benim gözümde de öyle. Keşke benide alsalar Eregenekon'dan içeri. Çocuklarıma anlatacak bir şeyim olurdu.
Türk halkının çoğunluğunun mu , bir avuç gürültücü elitistin mi? Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: boxer - 06 Mart 2011, 22:14:50bir avuç gürültücü elitistin mi?

ilginç! aynı tabir wikileaks belgelerinde amerikan büyükelçiliğinin dışarı sızan kriptolarında da geçiyor. eminim kulak dolgunluğundan ya da göz aşinalığındandır. yoksa başka ne sebeple böyle bir tesadüf yaşansın ki? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

boxer, assange'ı nereden tanıyosun, açıkla ;D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

valla ben de Türk'üm, japon ya da fransız değilim. ama aziz nesin'in o ünlü lafına feci halde katılıyorum. az bile söylediğini düşünüyorum. bu halkın tepkisi ilk kez "sigara yasağı" ile denendi. itiraz etmiş olmak için etmeyin de azıcık saksıları çalıştırın.. yarımız tiryakiydi, onca işletme, bar, pavyon, bilmem ne, sinek avladı. adamlar dükkan kapattı. noldu? toplu bi tepki , cılız bikaç ses çıktı. yok sağlık bilmem nesi, yok kanser harcamaları, geçsinler. yasak, artarak ve de alkolü de kapsayarak genişletildi.

pkk'nın onlarca kez pusu kurduğu kahramanları tecrit ediyorlar. kimin sesi çıkıyor? bikaç cılız sesten başka? özerk kürdistan taslağı, sorostan maaş alan cengiz tarafından 32. gün'de ballandırıla ballandırıla anlatıldı. devletten emekli olmuş bikaç hıyar çıktı "tartışmakla bişi olmaz" dedi. TARTIÞILAMAZ!!!!!!!! böyle bir boku tartışamazsın kardeşim. yerim ben öyle demokrasiyi. o zaman gel biz senin ananın vesika süresini de tartışalım. ama ben böyle desem, hakaret diye mahkemeye koşarlar.

şimdi apo bokuna ev hapsi ayarlamanın yoluna bakıyorlar. çünkü bugüne kadar bu hükümet zamanında ne tartışıldıysa gerçek oldu. kahramanlara tecrit, teröristlere balkon sefası...

sigarasına ses etmeyen halk, buna hiç etmez. ederse "aferin ulan" dicem ama etmicek...bu halkın dert ettiği tek şey, kanuniyle hürremdir...

piyes: muhalefet etmiş olmak için yazmayın sonra küfretti diye kızıyosunuz...:D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

''%10 luk  kesimden  zekice  nasihatlar dinlediniz''
nasihatlar için teşekkürler  :) bellimi olur  belki  okudukca  bizde  akıllanırız. Mesajı Paylaş

Sigara yasağına karşı çıkmak mı?

Ne adamlar gelmiş buraya. :) Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 07 Mart 2011, 09:30:01
valla ben de Türk'üm, japon ya da fransız değilim. ama aziz nesin'in o ünlü lafına feci halde katılıyorum. az bile söylediğini düşünüyorum. bu halkın tepkisi ilk kez "sigara yasağı" ile denendi. itiraz etmiş olmak için etmeyin de azıcık saksıları çalıştırın.. yarımız tiryakiydi, onca işletme, bar, pavyon, bilmem ne, sinek avladı. adamlar dükkan kapattı. noldu? toplu bi tepki değil, cılız bikaç ses çıktı. yok sağlık bilmem nesi, yok kanser harcamaları, geçsinler. yasak, artarak ve de alkolü de kapsayarak genişletildi.

pkk'nın onlarca kez pusu kurduğu kahramanları tecrit ediyorlar. kimin sesi çıkıyor? bikaç cılız sesten başka? özerk kürdistan taslağı, sorostan maaş alan cengiz tarafından 32. gün'de ballandırıla ballandırıla anlatıldı. devletten emekli olmuş bikaç hıyar çıktı "tartışmakla bişi olmaz" dedi. TARTIÞILAMAZ!!!!!!!! böyle bir boku tartışamazsın kardeşim. yerim ben öyle demokrasiyi. o zaman gel biz senin ananın vesika süresini de tartışalım. ama ben böyle desem, hakaret diye mahkemeye koşarlar.

şimdi apo bokuna ev hapsi ayarlamanın yoluna bakıyorlar. çünkü bugüne kadar bu hükümet zamanında ne tartışıldıysa gerçek oldu. kahramanlara tecrit, teröristlere balkon sefası...

sigarasına ses etmeyen halk, buna hiç etmez. ederse "aferin ulan" dicem ama etmicek...bu halkın dert ettiği tek şey, kanuniyle hürremdir...

piyes: muhalefet etmiş olmak için yazmayın sonra küfretti diye kızıyosunuz...:D

Sözlerinin tamamına katılıyorum ve altına imzamı atarım.

Doğu Perinçek, şimdi ismini hatırlayamadığım bir Avrupa ülkesinde, gitti, tutuklanacağını bile bile ermeni soykırımı yoktur diyerek eylem yaptı ve tabi tutuklandı, sonra da sınır dışı edildi. Doğu Perinçek'te, Yalçın Küçük'te apo iti ile görüştü, bu inkar edilemez, hatta Yalçın Küçük pkk gösterilerinde konuşmalar yaptı, bu da inkar edilemez, peki bu her iki ismi de PKK'lı kabul edelim, peki emekli ve görev başındaki paşaların tutuklanmasını nasıl açıklayacaksınız_? Onlar da mı pkk'lıydı ya da bölücüydü? Unutmayalım, TSK'daki generallerin yüzde 10'a yakını şu an hapiste. Yok efendim Sapanca'da rütbeli bir askerin evinde silah çıkmış, çıkar tabi bernerin evinden de makas çıkar, elektrikçinin evinden tornavida çıkar, inşaatçının evinden mala çıkar, gazetecinin evinden belge çıkar, arşiv çıkar,bunun neresi anormal?
Ergenekön Terör örgütünün varlığına inanan gerek buradaki arkadaşlar, gerek ulusal medyadaki yazarlarda bunun geniş yelpazeli bir soruşturma olduğunu ve her kesimden kişilerin gözaltına alınabileceğini kabul ediyorlar. Hiç dikkatinizi çekmedi mi? Bu insanların tamamı solcuysa ulusalcı, sağcı ise milliyetçi ve tamamı AK Parti karşıtı. Bu insanların tek ortak noktaları bunlar. Bu nasıl bir operasyondur ki, AK Parti'li hiç kimse bırakın gözaltına alınmayı, dinlenmeyecek bile ama CHP'li Milletvekillerinden, beeldiye başkanlarına kadar hepsinin telefonu dinlenecek, makam odalarındaki televizyona kadar dinleme cihazı ve gizli kamera yerleştirilecek.
Sizce bu operasyonlarda bir anormallik yok mu?
Ya da en basit bir soru sormak istiyorum. Madem ki Ergenekon PKK gibi, Türkiye Hizbullah'ı gibi bir terör örgütü, bu örgüt kimi öldürmüş bugüne kadar?
Vatansever insanların Ergenekon yalanları ile hapse tıkılırken, PKK'lıların aynı zaman zarfı içerisinde davul zurnalarla karşılanmasına, 2 şer dakikalık çadır yargılamalarına ve Sayın Erdoğan'ın 'Ben ABD tarafından BOP Eşbaşkanı seçildim' sözlerine değinmeyeceğim bile. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

yıl 2011 Ve bu tür yazılar yazan insanların olduğunu görmek beni utandırıyor..

Yüzlerce yıl geçse de bu zihniyet değişmez.
Sigara yasağını ergenekonla bağdaştıranınımı desem yoksa içerdeki sözde askerlerin hala masum birer vatansever olduklarını söyleyen insanların varlığından mı dem vursam hala ne yazacağımı bilemiyorum..

aklından çıkan sözlere mutlaka akp karşıtı sözde muhaliflik yapmaya çalışan ZEKİ insanlarımız var ve bu İNSANLAR ! teröristten farkı olmayan insanları (ben ve diğer % 72 lik SALAK KESİM İÇİN) sebep ne olursa olsun savunuyorlar...

Ben inanmak istemiyorum ülkemizde yaşayan insanların bile bile bu tür düşüncelerde bulunmasını..

Kimse bana tutuklananlar masumdur demesin. Dağdaki adam ne ise ordudaki ve cezaevindeki tutuklularda aynı kişiler benim gözümde. Siz ne kadar biyerlerinizi yırtsanızda hiç birşey yapamassınız. Herkes hak ettiği cezayı çekecek. Ak koyun Kara koyun ortaya çıkacak.

Ha birde BOP var... O konuda tek diyeceğm şey var. Buna inanan İnsanlara Allah akıl versin. Ama Allah tan da o kadar şey istenmez.... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz