PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: shielt - 07 Mart 2011, 11:17:39
yıl 2011 Ve bu tür yazılar yazan insanların olduğunu görmek beni utandırıyor..

Yüzlerce yıl geçse de bu zihniyet değişmez.
Sigara yasağını ergenekonla bağdaştıranınımı desem yoksa içerdeki sözde askerlerin hala masum birer vatansever olduklarını söyleyen insanların varlığından mı dem vursam hala ne yazacağımı bilemiyorum..

aklından çıkan sözlere mutlaka akp karşıtı sözde muhaliflik yapmaya çalışan ZEKİ insanlarımız var ve bu İNSANLAR ! teröristten farkı olmayan insanları (ben ve diğer % 72 lik SALAK KESİM İÇİN) sebep ne olursa olsun savunuyorlar...

Ben inanmak istemiyorum ülkemizde yaşayan insanların bile bile bu tür düşüncelerde bulunmasını..

Kimse bana tutuklananlar masumdur demesin. Dağdaki adam ne ise ordudaki ve cezaevindeki tutuklularda aynı kişiler benim gözümde. Siz ne kadar biyerlerinizi yırtsanızda hiç birşey yapamassınız. Herkes hak ettiği cezayı çekecek. Ak koyun Kara koyun ortaya çıkacak.

Ha birde BOP var... O konuda tek diyeceğm şey var. Buna inanan İnsanlara Allah akıl versin. Ama Allah tan da o kadar şey istenmez....
Kardeşim bende  şu yarım aklımla  zeki insanları anlayamıyorum , neyse  yüce gök   ;D  bukadar zeki  adamları  başımızdan eksik etmez umarım.   ;D  benim anlamadığım  sen niye  bukadar  çabalıyorsun ?  bırak dağınık kalsın
suç bana  mimar diploması veren ünüversitede ,  arkadaş  yarım akıllılara sen hangi mantıkla  diploma veriyorsun o diplomaları sadece %10 kesime  ver!  sen  yarım akıllılardan neden hakim savcı  avukat  çıkarıyorsun ? değilmi  haksızmıyım  bu ülkede %10 luk kesimin hakkı yeniliyor şimdi  nasıl  diyecekler  ''dağdaki çobanla benim oyum birmi'' diye  bak çobanlarada diploma verdiler  bahane  kalmıyor sonra.  soyluların arasına  çobanları katarlarsa olacağı budur. Mesajı Paylaş

:) shielt, sevebileceğim tip biri olsan "sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün" derdim ama sin...

ben sigara yasağıyla ergenekon arasında bağlantı mı kurdum güzel kardeşim? halkın en olmayacak şeylere karşı dahi duyarsız kalabilmesinden girdim lafa. aslında, anlamayacağınızı tahmin etmeliydim, neyse...

akp yandaşıysan; tutuklananların % 80'inin masum olduklarına inanmıyosan ve dahası "BOPa inanmıyosan" zaten sana bişi demem. zamanım kıymetli...

BOP diye bişi yok dimi? condi, türkiye de dahil 22 ülkenin rejiminin değişeceğini taaa yıllar evvel söylemedi di mi? washington, ortadoğudaki halk ayaklanmalarına gizli destek vermedi di mi?

ne adamlarsınız ya, yuh :D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

"halkın en olmayacak şeylere karşı dahi duyarsız kalabilmesi" ?

'Doğru' diye bir şey vardır. Buna karşı çıkılmaz. Halk hiçbir zaman doğruya karşı çıkmaz.

Sevgili kanas; unuttuğunuz şeyler var. :) Turhan Çömez akpliydi mesela. Ayrıca da sadece iktidar karşıtlarının değil, başbakandan genelkurmay başkanına kadar herkesin telefonu dinleniyor. Büyükanıt bizzat telefonum dinleniyor demişti. Başbakana ait de telefon kayıtları var çeşitli odalarda yayınlanan, bunları da kendileri yapmış değildir herhalde?

Ergenekon vardır. Hala bunu inkar eden çok afedersiniz ama art niyetlidir, başka açıklaması yok. Ergenekon natonun gladio tipi yapılanmasının ülkemizdeki ayağıdır. İçinde tsk ve emniyet mensuplarından iş dünyasına, basın yayından hemen her türlü alana kadar insan vardır. Yani görevlerini yapacak kadar örgütlenmiştir.

İtalya'da gladio başbakanlığa kadar ele geçirmişti, ülkemizde birkaç TSK mensubunun tutuklanması sizi korkutmasın. Hele hele yalçın küçük gibi aponun öldürülmesini engelleyen bir organizma ile irtibatlı kişilerin temizlenmesine şükredin.

Bu ergenekondan içeri alınanların hepsi mi suçlu derseniz, brşey söyleyemeyeceğim, adabına uygun yürütülmüyor. Yapılanlar pek iç açıcı değil. Yalnız, bunları öne sürerek "ergenekon yoktur, tutuklananlar iktidar karşıtı olduğu için tutuklanmıştır" söylemi yine bu ergenekoncuların yaydığı bir söylemdir. İtibar edilmemelidir.

Cem uzan diye bir adam vardı, hatırlarsınız. O memleketi soyarken bu vatanseverler nerdeydi? Neden hiç seslerini çıkarmadılar? Perinçek nerdeydi? Soner nerdeydi?

Canan arıtman diye bir milletvekili var. Atatürk'ün partisinin milletvekili. Vatansever, çağdaş bir Türk kadını. Aydın... Peki kocası kim biliyor musunuz? Mason üstadı Yetkin Arıtman. Evet, Atatürk'ün kapattırdığı, yasakladığı mason locasının üstadı... Yorum yapmıyorum...

Örnekler çoğaltılabilir. Bugün bir uğraş varsa, yıllardan beri süren düzeni yıkmak için. Türkiye'yi Türkler yönetsin diye...

CHP; seçmeli kürtçe dersi vaadediyormuş. Biraz da burdan yakın... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 10:56:42
Sigara yasağına karşı çıkmak mı?

Ne adamlar gelmiş buraya. :)

ne adamlar gelmiş, söyle bakalım...

"halk doğru olana karşı çıkmaz" duyduğum en saçma laflardan biri... demek son 8 yıldır yapılan her şey doğru. zira herhangi bişeye karşı çıktıklarını görmedik bu türklerin...

kanas,
boşver yahu... aklıma ne geldi.. hani ilkokulda "okuduğumuzu anladık mı" diye aptal bişey vardı. ne işe yarıyo der dururdum. meğer çok önemliymiş... sen, okuduğunu anlayanlardansın. anlayamayanlar düşünsün :)

aklıma bişey daha geldi... ben bu dragunovların hastasıyımdır. üstünde resmi olan bi tişört giymiştim de polis kimlik istemişti "sen ne ayaksın" diye.:D erkek olup askere gidip üstüne bi de bunlardan kullananları hep kıskanmışımdır... Mesajı Paylaş

Karşı çakmadıklarına göre halka göre doğru. Yani çoğuna, hala destekleyenlere göre. Karşı çıkanlar belli ki zaten.

Enteresan adamlar gelmiş. :) Sigaraya yasağına isyan falan bekleyen... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 14:56:36
Karşı çakmadıklarına göre halka göre doğru. Yani çoğuna, hala destekleyenlere göre. Karşı çıkanlar belli ki zaten.

Enteresan adamlar gelmiş. :) Sigaraya yasağına isyan falan bekleyen...
,

sen, meseleyi sağlık yönünden ele alıyorsun...
ben başka bişeye dikkat çekmek istiyorum.. peki alkol yasaklarına ya da yolda yürürken alkolmetre üfletilenlere ne diyeceksin? muhafazakar mısın yoksa?,

madem bu hükümet sağlığımızı bu kadar çok düşünüyor, ton ton gdolu gıda maddesi, bozuk aşı, angus eti satın almasına ne diyeceksin? Mesajı Paylaş

Evet son 8 yıldır yapılan herşey doğru ve önümüzdeki yüzlerce yılda devam edecek bu..

%58 lik kısım aslında birşeylere karşı çıkıyor.

Adaletsizliğe, şerefsizliğe,vatan hainliğine,hırsızlığa vs, vs. İşte olay budur. (örnekte vermediğm %42 lik kesime lafım yok yanlış anlaşılmasın)

Herkes benim kardeşim vatandaşım ama kendi döşettiği mayınla askerlerimizi şehit eden bir adamda benim vatandaşım değil aksine düşmanımdır. Bu da böyle biline..

Bu arada Cüzzammlı melek, Burada kimsenin anlayış sorunu yok. Kelimelerine dikkat et... Mesajı Paylaş

istediğim gibi kullanırım kelimelerimi... senin herhangi bi yetkin yok. müdahale edemezsin:)

Adaletsizliğe, şerefsizliğe,vatan hainliğine,hırsızlığa vs, vs. İşte olay budur.

kişinin geliştirdiği savunma mekanizmalarından biri de,i kendi kötü özelliklerini karşısındakine yüklemekmiş. işte sizin durumunuz aynen bu... Mesajı Paylaş

Bu senin düşüncen.. Siz dediğiniz kişiler bizlersek Bil ki bizim kötü özelliğimiz yok. Aksine o özellikleri taşıyan sizlersiniz..

Ayrıca muhafazakarlık nedir bana açıklarmısın? Aklındaki düşünceleri soruyorum..Sana göre kimdir muhafazakar?

Neden insanları kategorize etmeye çalışıp toplumu bölmeye yönelik söylemlerde bulunuyorsunuz anlamış değilim..

Son olarak İstediğin kelimeyi istediğin gibi kullanamassın..Forumun kuralları var. Benim yetkim yok diye kendini Kural tanımaz zannetme... Mesajı Paylaş

düşünce özgürlüğü olduğuna göre, bunu dilediğim gibi ifade edebilirim... akp yandaşı birine muhafazakarlığı mı anlatıcam? ı ıh... ama şöyle söyliyim, kendisine muhafazakar diyen kesimin -ki ub ülkede alt kimlik üst kimlik de dahil tüm ayrışmaları besleyen siz oldunuz- alkol, sigara, kadın-erkek ilişkileri vs pek çok konuda keskin kuralları vardır. ve bunun dışında kalanlara çok da hoşgörüyle yaklaşmazlar. sakın karşı çıkayım deme, bu ülkenin 4 bi köşesinde görev yaptım ben...
sadece sigara ya da alkol yasağının arkasından gelecek olanlara işaret etmek istedim. herkes sigara içmelidir demek  o.. ama sanırım sen bu tür şeyleri zaten çok olağan karşılıyorsundur. :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz