PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

valla kurban bayramı'nda ithal edilip, et ve balık kurumu'na kakalanmaya kalkılıp, son anda elden kaçırılan anguslar, hastalıklı çıktı.
ama burası harika bi ülke di mi  ;D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 07 Mart 2011, 16:23:51
valla kurban bayramı'nda ithal edilip, et ve balık kurumu'na kakalanmaya kalkılıp, son anda elden kaçırılan anguslar, hastalıklı çıktı.
ama burası harika bi ülke di mi  ;D
Sığırlarda hastalık olabilir bu olağan bir durumdur çünkü büyükbaş hayvanların etlerinden insana tavukta ki gibi hastalık geçmez.Ayrıca hastalıklı olayı da  gerçeği yansıtamaz orada Türk veterinerler tarafından kontrolleri yapılıp Türkiye ye getiriliyorlar. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 14:36:44
"halkın en olmayacak şeylere karşı dahi duyarsız kalabilmesi" ?

'Doğru' diye bir şey vardır. Buna karşı çıkılmaz. Halk hiçbir zaman doğruya karşı çıkmaz.

Sevgili kanas; unuttuğunuz şeyler var. :) Turhan Çömez akpliydi mesela. Ayrıca da sadece iktidar karşıtlarının değil, başbakandan genelkurmay başkanına kadar herkesin telefonu dinleniyor. Büyükanıt bizzat telefonum dinleniyor demişti. Başbakana ait de telefon kayıtları var çeşitli odalarda yayınlanan, bunları da kendileri yapmış değildir herhalde?

Ergenekon vardır. Hala bunu inkar eden çok afedersiniz ama art niyetlidir, başka açıklaması yok. Ergenekon natonun gladio tipi yapılanmasının ülkemizdeki ayağıdır. İçinde tsk ve emniyet mensuplarından iş dünyasına, basın yayından hemen her türlü alana kadar insan vardır. Yani görevlerini yapacak kadar örgütlenmiştir.

İtalya'da gladio başbakanlığa kadar ele geçirmişti, ülkemizde birkaç TSK mensubunun tutuklanması sizi korkutmasın. Hele hele yalçın küçük gibi aponun öldürülmesini engelleyen bir organizma ile irtibatlı kişilerin temizlenmesine şükredin.

Bu ergenekondan içeri alınanların hepsi mi suçlu derseniz, brşey söyleyemeyeceğim, adabına uygun yürütülmüyor. Yapılanlar pek iç açıcı değil. Yalnız, bunları öne sürerek "ergenekon yoktur, tutuklananlar iktidar karşıtı olduğu için tutuklanmıştır" söylemi yine bu ergenekoncuların yaydığı bir söylemdir. İtibar edilmemelidir.

Cem uzan diye bir adam vardı, hatırlarsınız. O memleketi soyarken bu vatanseverler nerdeydi? Neden hiç seslerini çıkarmadılar? Perinçek nerdeydi? Soner nerdeydi?

Canan arıtman diye bir milletvekili var. Atatürk'ün partisinin milletvekili. Vatansever, çağdaş bir Türk kadını. Aydın... Peki kocası kim biliyor musunuz? Mason üstadı Yetkin Arıtman. Evet, Atatürk'ün kapattırdığı, yasakladığı mason locasının üstadı... Yorum yapmıyorum...

Örnekler çoğaltılabilir. Bugün bir uğraş varsa, yıllardan beri süren düzeni yıkmak için. Türkiye'yi Türkler yönetsin diye...

CHP; seçmeli kürtçe dersi vaadediyormuş. Biraz da burdan yakın...
+1 CHP nin 1989 da hazırladığı  Kürt raporu. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 14:36:44
"halkın en olmayacak şeylere karşı dahi duyarsız kalabilmesi" ?

'Doğru' diye bir şey vardır. Buna karşı çıkılmaz. Halk hiçbir zaman doğruya karşı çıkmaz.

Sevgili kanas; unuttuğunuz şeyler var. :) Turhan Çömez akpliydi mesela. Ayrıca da sadece iktidar karşıtlarının değil, başbakandan genelkurmay başkanına kadar herkesin telefonu dinleniyor. Büyükanıt bizzat telefonum dinleniyor demişti. Başbakana ait de telefon kayıtları var çeşitli odalarda yayınlanan, bunları da kendileri yapmış değildir herhalde?

Ergenekon vardır. Hala bunu inkar eden çok afedersiniz ama art niyetlidir, başka açıklaması yok. Ergenekon natonun gladio tipi yapılanmasının ülkemizdeki ayağıdır. İçinde tsk ve emniyet mensuplarından iş dünyasına, basın yayından hemen her türlü alana kadar insan vardır. Yani görevlerini yapacak kadar örgütlenmiştir.

İtalya'da gladio başbakanlığa kadar ele geçirmişti, ülkemizde birkaç TSK mensubunun tutuklanması sizi korkutmasın. Hele hele yalçın küçük gibi aponun öldürülmesini engelleyen bir organizma ile irtibatlı kişilerin temizlenmesine şükredin.

Bu ergenekondan içeri alınanların hepsi mi suçlu derseniz, brşey söyleyemeyeceğim, adabına uygun yürütülmüyor. Yapılanlar pek iç açıcı değil. Yalnız, bunları öne sürerek "ergenekon yoktur, tutuklananlar iktidar karşıtı olduğu için tutuklanmıştır" söylemi yine bu ergenekoncuların yaydığı bir söylemdir. İtibar edilmemelidir.

Cem uzan diye bir adam vardı, hatırlarsınız. O memleketi soyarken bu vatanseverler nerdeydi? Neden hiç seslerini çıkarmadılar? Perinçek nerdeydi? Soner nerdeydi?

Canan arıtman diye bir milletvekili var. Atatürk'ün partisinin milletvekili. Vatansever, çağdaş bir Türk kadını. Aydın... Peki kocası kim biliyor musunuz? Mason üstadı Yetkin Arıtman. Evet, Atatürk'ün kapattırdığı, yasakladığı mason locasının üstadı... Yorum yapmıyorum...

Örnekler çoğaltılabilir. Bugün bir uğraş varsa, yıllardan beri süren düzeni yıkmak için. Türkiye'yi Türkler yönetsin diye...

CHP; seçmeli kürtçe dersi vaadediyormuş. Biraz da burdan yakın...
Altına İmzamı Atıyorum. Mesajı Paylaş

Konu Başka yerlere Kayıyor ama Buna cevap Vermek Zorundayım.

Bazı arkadaşlar bize İktidar Partisi Baskı uyguluyor ve bizi aşalıyor diye bir cümle kullanmış.
Sözde Atatürkçü bir party zamanında Ankaranın Belirli semtlerine (ULUS'a) Köylü Dediğimiz Kasketli Saf anadolu insanını almazlardı insanları aşalarlar ve afedersiniz (Köpek) Muamelesi gösterirlerdi
Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Köylü Milletin Efendisidir" sözünü bildikleri halde.
Ben Böyle Atatürkçülüğün Yediden yetmişini. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Mart 2011, 15:14:39
haklısın örnekler çoğaltılabilir. örneğin akpli ahmet iyimaya....

öyle karısı, kocası falan değil; bizzat kendisi kenan evrenin avukatlığını yapmış. hey yavrum darbe karşıtlarına bak, 12 eylülcüleri yargılayacak olanlar bak. sevsinler sizi!
Bunda ne gibi bir yanlışlık buldunuz? Bir avukatın mesleğinin gereğini icra etmesi suç mudur? Hele gazetecilerin işini yaptı diye tutuklanması eleştirilirken, bu hiç iyi olmadı. Duymamış olayım. :)

Hükümetin 12 eylülcüleri yargılamak gibi bir isteğinin olduğunu düşünmüyorum. Anayasa değişikliğinde oyları arttırmak için kullandılar o söylemi. Belki, ilerde ihtiyaçları olursa baştan savma bir şekilde ele alabilirler. Ama samim bir yargılama kimse beklemesin. Zaten şimdiki siyaset hükümetinden muhalefetine kadar 12 eylül'ün çocuğu.

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 07 Mart 2011, 14:59:17,

sen, meseleyi sağlık yönünden ele alıyorsun...
ben başka bişeye dikkat çekmek istiyorum.. peki alkol yasaklarına ya da yolda yürürken alkolmetre üfletilenlere ne diyeceksin? muhafazakar mısın yoksa?,

madem bu hükümet sağlığımızı bu kadar çok düşünüyor, ton ton gdolu gıda maddesi, bozuk aşı, angus eti satın almasına ne diyeceksin?

Meselenin sağlık yönüyle falan ilgisi yok. Mesele şu ki tekel özelleştirildikten sonra karı ciddi oranda arttı ve ülke dışına para akışına sebep oluyor. Bunun önüne geçilmesi lazımdı, bu nedenle yapıldı. Ayrıca sigara yasaklanmış falan da değil, sadece kapalı alanlarda içilmesi yasaklandı. Lütfen konuları, olayları bulandırmayalım.

Tabiki, milliyetçi-muhafazakarım. Yolda yürürken alkolmetre üfletilen şimdiye kadar hiç duymadım-görmedim. Görürsem "hop birader, sana ne. kimse kimseye karışamaz" derim. Muhafazakar yahut her ne olursa olsun kimse kimsenin özgürlüğüne müdahale edemez.

Gdo'lu gıda maddeleri hakkında hükümetin ne gibi bir yanlışı oldu? Bilmiyorum, duymadım hiç. Gdo ile ilgili bir yasa düzenlemesi oldu, onu kastediyorsanız; daha önce kanunda olmayan gdo'nun tanımı yapılmış ve bu ürünlerin ithal ve üretimine denetim getirilmiştir. Yasa çıkmadan önce gdo'lu ürünler hiçbir fark olmaksızın doğal ürünler gibi işlem görüyordu.

Angus eti konusuna yanıt vermiyorum; komik. Asıl neden et ithal ettiğimizi sorgulamak yerine angus etini sorgulamak ha... :) Aşı olayını bilmiyorum. Bir vekilin iddiası., Gerçekse sorumluları kim bilmek isterim. Gerçek değilse, iran'dan 25 milyon dolar alma hikayesi gibi çıkarsa bilemem. Neyse, yazıya bakınca hükümeti savunuyor gibi görüneceğim ama amacım bu değil. Çok yanlış şeylerle muhalefet yapılıyor. Çok yanlış yerlere umut bağlanıyor. Akpye bölücü deniyor, genel başkanı teröristlere af isteyen chpye ses çıkarılmıyor. Bu sefer de seçmeli kürtçe dersi çıkarıyorlar, bakalım yine mi ses çıkmayacak. Merak ediyor insan tabi, akp karşıtı vatanseverlerin chpye niye ses çıkarmadığını. Onlar yapınca farklı mı yoksa? Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

git yeni tekel yasasını bi oku... gdo lu maddelerin yıllardır nasıl denetimsiz ithal edildiğini de, ya da hiç kimsenin satın almadığı hastalıklı angusları bi tek biz satın aldığımız için gelen teşekkür mektubunu... bayat aşılar konusuna girmicem bile ki domuz gribi aşılarının çoğunun bayat olduğunu sağlık bakanlığı'nın kendisi kabul etmek durumunda kaldı ve her ne hikmetse tehlike anında geçiverdi, aşılar piyasadan çekildi... denetim masalına inanmakta ısrar edebilirsiniz.. pire gibi kadrolaştıkları için kendi cemaatinden adamların hangi selayetle neyi denetlediğine girmiyorum bile.

işte ülke ayrıştı: akp karşıtı herkes chpli sanki di mi?! chp ile ilgili bi başlık varsa, yaptıkları bişey varsa, seve seve tartışırım. bi tek siz vatanseversiniz. görücez bi 30 yıl sonrasını, abd bayrağının altında yaylalanırsınız artık... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 17:28:08
Alıntı yapılan: UYVAR - 07 Mart 2011, 15:14:39
haklısın örnekler çoğaltılabilir. örneğin akpli ahmet iyimaya....

öyle karısı, kocası falan değil; bizzat kendisi kenan evrenin avukatlığını yapmış. hey yavrum darbe karşıtlarına bak, 12 eylülcüleri yargılayacak olanlar bak. sevsinler sizi!
Bunda ne gibi bir yanlışlık buldunuz? Bir avukatın mesleğinin gereğini icra etmesi suç mudur? Hele gazetecilerin işini yaptı diye tutuklanması eleştirilirken, bu hiç iyi olmadı. Duymamış olayım. :)

Hükümetin 12 eylülcüleri yargılamak gibi bir isteğinin olduğunu düşünmüyorum. Anayasa değişikliğinde oyları arttırmak için kullandılar o söylemi. Belki, ilerde ihtiyaçları olursa baştan savma bir şekilde ele alabilirler. Ama samim bir yargılama kimse beklemesin. Zaten şimdiki siyaset hükümetinden muhalefetine kadar 12 eylül'ün çocuğu.

mesleğinin gereği, Türkiye'nin canına ot tıkayan bir darbeyi yapan amerikan işbirlikçisini savunmak değildir. bunu yaptıktan sonra 12 eylülcülerle hesaplaşacağını iddia eden bir partinin üyesi olmak değildir. bu rezalet ortaya çıkınca pişkin pişkin sırıtmak değildir. her avukatın gelen davayı reddetme hakkı vardır. bu hak kullanılmamış fahiş vekalet ücreti cebe indirilmiş.

bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. mesajının ikinci bölümünü buna bağlıyorum. aferin gelişme var.

not: ahmet iyimaya, kenan evreni 1993 yılında savunmuştur. bilginize. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

ABD bayrağı altına gircez, laiklik elden gidiyor, ülke satılıyor... Laflarıyla bana gelmeyin. Başbakanın resmini Robin Hood'un kafasının yerine koyan ve fakirden alıp zengine veriyor, zenginle fakir arasındaki fark büyüdü tipi mantıksız seviyesiz haberler yapan gazetelerden de okurum her türlü palavrayı. 12 yıl önce annemin maaşı 90 milyondu. Hayat desen bir giyecek eşya fiyatlarını araştırın o zamanki. Annem öğretmen hesap edin. Krizden önce yani, krizi saymıyorum. GDO'dan korkuyorsanız sade mısırlardan korkun. Ve GDO hakkında tamamen bilgi edinin bana saçma sapan araştırmalarla gelmeyin. GDO yerine böcekler için peptisit kullansalar onlarda sizin adipoz dokunuzda birikse sizin için çok da hayırlı olmaz.

Ekstradan anlamayan varsa olayı diye yazıyorum. Yalçın küçük dediğiniz it hem pkklıdır, hem de bu hapisteki askerleri savunuyor. Çelişkiyi gördünüz mü. Hem de bu pkk lı mhp ve chp ile görüşüyor, aponun yakalnmasını sağlayanlardan birisi bunun dediğini dinleyip mhp ye geçiyor, yalçın küçük pkk lı bahçeliye(milliyetçi) teşekkür ediyor. Doğu Perinçek de komünist ve rejimi asıl yıkmaya çalışan adamın kendisidir, apo ile fotoğrafları vardır ve suçsuz olsa bir yerlere de kaçmazdı. Mesajı Paylaş

mesleğinin gereği, Türkiye'nin canına ot tıkayan bir darbeyi yapan amerikan işbirlikçisini savunmak değildir. bunu yaptıktan sonra 12 eylülcülerle hesaplaşacağını iddia eden bir partinin üyesi olmak değildir. bu rezalet ortaya çıkınca pişkin pişkin sırıtmak değildir. her avukatın gelen davayı reddetme hakkı vardır. bu hak kullanılmamış fahiş vekalet ücreti cebe indirilmiş.

bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. mesajının ikinci bölümünü buna bağlıyorum. aferin gelişme var.

not: ahmet iyimaya, kenan evreni 1993 yılında savunmuştur. bilginize.

bu son mesajımdı. böyle ayakta alkışlanası bir mesajla bitiriyor olmak güzel.. 68. mesajda bitiriyor olmak ayrı güzel...buyrun, forum sizin. kendiniz çalın, kendiniz oynayın. ama şu var ki Müslüman bir Türk olarak bana, hiç kimse tel aviv'den ithal çakma din tacirliğini yutturamaz! cia ajanlarının salya sümük hallerine inandıramaz! kahrolsun amerika diye bayrak yakıp da doğrudan ondan maaş alanlarla yan yana koyamaz! benim dinimde, düşmanla işbirliğinin tek bir anlamı vardır: İHANET!

başta UYVAR olmak üzere, Falcon, Kanas ve Boxer'ı tanıdığıma sevindim. SKYWOLF'un sabrı için de teşekkür ederim. kalanların canı cehenneme!!! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz