PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 07 Mart 2011, 21:31:22
Alıntı yapılan: boxer - 07 Mart 2011, 20:30:20
Alıntı yapılan: kanas - 07 Mart 2011, 20:06:11
Of yaa hep aynı klişe sözler. 'Milliyetçilere' kafatasçı demekten ne zaman vazgeçeceksiniz?
Bir de faşist diyorlar , Türkiye de ki milliyetçiler ülkelerinin vatandaşlarının milliyetçisidir kafatascı değildirler.
Sen uzayda mı yaşıyon?
Venüs'te olmak isterdim... sen anlat bakalım kimmiş bahsettiğin milliyetçiler? Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 07 Mart 2011, 20:00:46
Alıntı yapılan: rstr617 - 07 Mart 2011, 14:36:44
Bugün bir uğraş varsa, yıllardan beri süren düzeni yıkmak için. Türkiye'yi Türkler yönetsin diye...

Yok böyle birşey...Tam tersi kafatasçılığı yok etmek için herşey.

Çok yanlış anladınız.... Türk'ten kasıt elbette ki ırk değildir. Türkiye insanıdır -içindeki tüm etnik unsurlarla- bu memlekette yaşaytan, vatanını milletini seven
gizli toplantılarda "dışarıdan" emir almayan kişilerdir. Siz de bunlardan birisiniz... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Madde 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.) Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz. Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 07 Mart 2011, 23:57:00
Alıntı yapılan: boxer - 07 Mart 2011, 20:30:20
Alıntı yapılan: kanas - 07 Mart 2011, 20:06:11
Of yaa hep aynı klişe sözler. 'Milliyetçilere' kafatasçı demekten ne zaman vazgeçeceksiniz?
Bir de faşist diyorlar , Türkiye de ki milliyetçiler ülkelerinin vatandaşlarının milliyetçisidir kafatascı değildirler.
İki tür milliyetçilik vardır.Atatürk milliyeçiliği ve kafatasçılık.

Senin bahsettiğin Atatürk milliyetçiliğidir,topyekün vatanseverliktir sizin yaptığınız değil,örnek vermek gerekirse;

Atatürk bu ülkeye Türk olmayan ve Türkçe konuşmayan boşnakları almıştır isim yazmaya gerek yok öbür milliyetçiler o boşnaklara gavur titonun ....içleri defolun gidin demiştir iki milliyetçilik aradaki fark budur.

Mesela Hrant Dink'in katladilmesi kafatasçılığın en alasıdır ve Atatürk yaşasaydı o faşist zihniyetlilerin yüzüne tükürürdü buna eminim.

Benim arkadaşlarımda boşnak, aralarında akrabalarım da var, hepsi boşnakın müslümanlaşmış sırp olduğunu söylüyor ve bunu kabul ediyor. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 08 Mart 2011, 09:43:01

Benim arkadaşlarımda boşnak, aralarında akrabalarım da var, hepsi boşnakın müslümanlaşmış sırp olduğunu söylüyor ve bunu kabul ediyor.

Olsun. Ne farkeder? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Mart 2011, 09:48:16
Alıntı yapılan: kanas - 08 Mart 2011, 09:43:01

Benim arkadaşlarımda boşnak, aralarında akrabalarım da var, hepsi boşnakın müslümanlaşmış sırp olduğunu söylüyor ve bunu kabul ediyor.

Olsun. Ne farkeder?

Sanırım bu sebepten 'Orta Asya'dan kalktık geldik', 'Orta Asya'daki atalarımız' gibi söylemlerden hem hoşlanmıyor, hem de ilgilenmiyorlar. Mesajı Paylaş

İlgilenmek zorundalar mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Mart 2011, 10:02:15
İlgilenmek zorundalar mı?

Hayır değiller. Hatta bu gayet normal, mesela bende Yunanlıların tarihi ile ilgilenmiyorum çünkü yunan değilim. Mesajı Paylaş

Bu konuya ve soruna ilk defa ileti gönderiyorum.Nedeni delinin teki bir kuyuya bir taş atmış binlerce akıllı çıkaramamış.Herkesin bir yorumu var kimileri hükümette kimileri ırkçılıga yok faşistlige kimileri tarihi sonuçlara yormakta olayı.Ama nedense bir akıllı da çıkıp demiyorki arkadaş bunun çözümü şudur.
Biz hep sorunun üzerini örtüyoruz yada başka sebeplere yontuyoruz.Yok o ırkçı yok bilmem ne.Þu anda bir çok insan adımı ve kalıbımı basarım ki faşist kelimesini ırkçılık kelimesini anlamını bilmiyor.Bakın bu gerçek adam milliyetçiyede faşist diyor başbakanada diyor.Bildigi tek şey faşist kelimesi anlam yok bakın altını çiziyorum anlam yok.Bizim ülkedeki sagolsun bazı insanlar akımları neresinden anlıyorsalar hep nedense yanlış noktalara çekmişler.Burada da sorun var.
Gel gelelim ırkçılık kavramına bir kişinin kendi kabilesini yada milletini aşırı sevmesi ırkçılık degildir.Altını çiziyorum.Irkçılık başka kavimlere yada kabilelere ve kendi kavmine zulum etmesidir.Kimse kendi ırkını sevdiginden dolayı ona ırkçı lakabı takılmamalıdır ve yanlıştır.Bu ona güç veren temsili ilkelerden birisidir.
Bizdeki insanlar çok genellemeci şunun farkıdayım;PKK kürtlerin haklarını savınıyor işte kürtler özerklik istiyor yok işte kürtler bagımsız devlet ve bayrak istiyor.Falanda filanda bu ülkede 12 yada 13 milyon kürt vatandaşı var bunların 1.5 milyonu yada 2 milyonu kötüyse hepsi kötümü diyicez.Genelleme yapmak dogru degildir.Hele ki şu durumda propoganda ve siyasi miting gibi ortamlarda kışkırtmalar sonucu oluşan kitleler.Bu insanlar birçok şeyi bilmeden başkaları tarafından yönetiliyor ve itiliyorlar.Çünkü  bilmiyor ve kandırılıyor.Sen ne dersen de.Zamanında senin sahiplenmedigin kısmı başkaları gelip çok çabuk sahiplenir bu ileriye dönük oldugunu biliyorsa orayı zaten kullanır.100 yıllık bir sorun bunu bilmiyorlar dış devletler biliyorlar sana karşıda çok güzel kullanmasını da biliyorlar.Çözüm üretmedikçe kullanıcaklar.Zamanında Antep savunması Maraş savunmasını Urfa savunmasını yaparken kürtler yokmuydu.Birinci dünya savaşında Çanakkalede savaşırken kürtler yok mu idi?Biz bu genellemeye kattıgımız için kaybediyoruz.Kimsenin siyasi düşüncesini yadırgayamıyız ve yargılamayızda.Laikligin kurallarından biridir.
Çözüme gelince çözüm askeri müdahaleyle olmaz sen 100 yılda geçse sittin sene kurtaramazsın paçayı sürekli desteklenen bir yapıyı bozmak çok zor.
Çözüm issizlik veegitmsizligi gidermek eger ordan ordaki insanları kazanırsan ve alçak gönüllü olursan sorunu çözebilirsin.Yoksa yok.Sen nedersen de .
Þu anda özerlik denilen kavramda kendileri gene bize baglı olacaklar.Gene bizden.Ben inanmıyorum hiç bir kürt vatandaşda burdaki evini bırakıp oraya gitmez.Gitmez arkadaş.Yok mübadeleymiş yok göçmüş yalan bunlar.Siyasi propogandalara aldanmayın.Aldanış en büyük gafettir.Gaflet içinde oldukalından dolayı sorun var ya.Parti kapatmakçözüm degildir.Elbette farklı fikirlere ortam dogacaktır.Ama düzgün ve istenilen yapıda olması geregi şartıyla.
Altını çizerek yazıyorum kimse tarihi ögrenmeme geçmişini ögrenmem kavmini ögrenmem baskı altına yaşama ikinci vatandaş muhamelesi yapılma durumunda degildir ki ikinci sınıf vatadanş muhamelesi de tamamen iftira ve yalan.Ben bunu bilir bunu söylerim taşları yerine düzgünce koyarsa kale yaparsın koymazsan yapıcan şey harabeden başka birşey degildir.Kısa çözümler Osmanlı'yı nasıl yıktıysa ve uzun ve oturaklı tedbirler alınmadıysa işte sonun öyle olur.Kesin ve net çözün bbilinçlendirme egitim ve fakirlik ve işsizlik sorunu çözmektir.
Saygılar.Çok baş agrıttık.Kusura bakmayın. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 08 Mart 2011, 13:32:36
Kesin ve net çözün bbilinçlendirme egitim ve fakirlik ve işsizlik sorunu çözmektir.

o bölgeye gittin mi ya da kaç kez gittin bilmiyorum. ben oraları avucumun içi gibi bilirim. halkını da toprağını da kültürünü de... tabi ki hepsi hain ya da bölücü ya da ''kötü'' değil. ama oran çok yüksek. senin dediğin gibi 12 milyonun 1.5 milyonu falan değil! çok daha fazla inan bana!

alıntı yaptığım mesajına dönecek olursak... o bölgede kadın başına düşen çocuk oranı kaç biliyor musun? TAM TAMINA 6!!!(yazı ile ALTI!) Sen bu doğurganlık oranı ile ne eğitimi ne işsizliği ne fakirliği ne de asayişi çözebilirsin. bilip bilmeden yazdığın çözüm(!), çözümsüzlüğün daniskası koçum! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz