PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

peki çözüm ne ???
çok değer verdiğimiz  türk adalet sisteminiz  adam akıllı ceza  vermiyorki  çözüm bulunsun
şaçla tüyle  kılla  uğraşmaktan daha fazlasını becersinde   elektirik su  ve yakacak parası vermeyen  sağlık hizmetleri bedava olan ve  meydanlara çıkıp polise  taşla  sopayla  hatta  havayi fişekle  saldıran dağa çıkıp askerime  kurşun sıkan   vatansızlara  adam gibi ceza versin ,  onlar bırakıyor  3 gün sonra  dağa çıkıp askerime  kurşun sıkıyorlar ,  nerede yüce türk adalet sistemi?  pardon kılla  ilgili davaları vardı ,    10 yıldır  o davalarla  uğraşıyorlardı  hala  çözemediler  çözsünler  belki  bu işlerede bakarlar ,  siyasiler gaz verir  onlar  halkı oyalar , onlara sorsan  suçu siyasilere atarlar  siyasilere sorduğunda  suçu devlete  atıyor  kim suçlu senmi yoksa benmi?
yıllardı  irticaymış  yok türbanmış  yok darbeymiş  aman şu  çalıyormuş hesabından insanları oyalayıp duruyorlar  başka hiçbir icraatları yok  yani asıl sorun adaletsiz  adalet sistemimizde   koskoca devlet  kandilden gelenleri bırakıyorsa  ve bunda sadece geçici  siyasileri sorumlu tutuyorsa o devlet suçludur Mesajı Paylaş

''tarih tekerrürden ibarettir'' derler. sahi biz ermeni meselesini nasıl çözmüştük? o ermeniler ki ''millet-i sadıka'' olarak bilinirlerdi ama bir hata, bir gaza gelme sonlarını hazırladı.

sosyolojik olarak ülkelerin bölünmesi, azınlıkların istemesi ile olmaz. tam tersine çoğunluklar bölünmeyi isterse gerçekleşir. yani ''biz artık sizi sırtımızda taşımak istemiyoruz'' dendiği anda iş biter! dolayısıyla bölünme hakkariden şırnaktan başlamaz; izmirden, edirneden, trabzondan, sivastan başlar. o noktaya da çok az kaldı.

coniler, ırak'ın işgalinde büyük faydasını gördükleri işbirlikçilerini bir yere kadar koruyup kollayabilir. ondan sonra biz bizeyiz kekolar. biz bizeyiz... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 08 Mart 2011, 16:29:17
Alıntı yapılan: Falcon - 08 Mart 2011, 13:32:36
Kesin ve net çözün bbilinçlendirme egitim ve fakirlik ve işsizlik sorunu çözmektir.

o bölgeye gittin mi ya da kaç kez gittin bilmiyorum. ben oraları avucumun içi gibi bilirim. halkını da toprağını da kültürünü de... tabi ki hepsi hain ya da bölücü ya da ''kötü'' değil. ama oran çok yüksek. senin dediğin gibi 12 milyonun 1.5 milyonu falan değil! çok daha fazla inan bana!

alıntı yaptığım mesajına dönecek olursak... o bölgede kadın başına düşen çocuk oranı kaç biliyor musun? TAM TAMINA 6!!!(yazı ile ALTI!) Sen bu doğurganlık oranı ile ne eğitimi ne işsizliği ne fakirliği ne de asayişi çözebilirsin. bilip bilmeden yazdığın çözüm(!), çözümsüzlüğün daniskası koçum!
İyi gezmişsiniz görmüşsünüz gitmissiniz .Avucunuz gibi de biliyorsunuz oda güzel.O bölgede o bölgede kadın başına düşen çocuk oranı kaç biliyor musun? TAM TAMINA 6!!!(yazı ile ALTI!)  demişsiniz.Acaba neden kaynakladıgını düşündünüz mü ?Neden olabilir hiç sordunuz mu ?Hiç nedenlerini düşündünüz mü?Acaba  ..Hiçbir zaman kimseyi yerinden yurdundan kovmak sürmek dogru bir uygulama dogru degildir.Ermeni olayları evet bize sadıktılar ama bu durum farklı senin boşaltıgın noktayı başkaları doldurdu.(Altı çizili yazayım mı ?)Onlar arkadan vurdular gelip kendi amelleri ve istekleri okadar sene kardeşce yaşamış kız alıp kız vermiş.Sonra o ermeniler halepten şamdan beyruttan intikam tugayları kurup fransayla birleşmedi mi ?Fark anlaşılmıştır.Senin boşaltıgını sen geri kazanırsan sorunu çözersin buda egitimle olur.Başka hiçbir şeyle olmaz. Mesajı Paylaş

@falcon,
hay o kızlar evde kalaydı da, mal gibi alınıp verilmeyeydi. herkesin ağzında bir kız alıp vermek! Bunlar canlı hayvan mıdır yoksa köle midir anlamadım ki?

bizim boşalttığımız yeri başkaları doldururmuş. sen oraları 12.9.1980 tarihinde kaybettin. yaz bunu aklına ya da bir kağıda! ben sana 1970 lerdeki kürt entelektüel hareketlerini anlatırdım ama bir işe yaramaz çünkü o tren kaçtı artık. O zamanlar şimdi verdiğimiz tavizleri verseydik bugün ne kürt sorunu ne terör vardı başımızda. Tam tersine bize sadık bir tebaamız olurdu. AMA GEÇTİ ARTIK! UNUT BUNLARI!
verdiğin her hak, senden koparılan, söke söke alınan bir taviz olarak algılanıyor. sözde ''özerk kürdistan'' ı verdin diyelim sence tatmin olacaklar mı? Önce denizlere açılmak isteyecekler. Adana, Hatay, Mersin'i isteyecekler. Sonra İzmir, Bursa ve İstanbul'dan pay isteyecekler.(çok yakın bir geçmişte istediler zaten ama satılmış medyamız pas geçti)

saflığın sınırlarını zorluyorsun ama gerçekler bunlar. işkembe-i kübradan sallamıyorum. bizzat arşivdir bunlar iyi oku araştır.

terör örgütünün mersin-antalya-toroslar bölgesine yayılmasını engelleyen adamı, evinde intihara zorladın sen! bu mu senin adalet anlayışın? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

12 milyon kürt yoktur...  tahmin ettiğiniz 1.5-2 milyonluk pkk destekçisi kabul edilen kürtlerinde %80 i korkutularak bu desteği veriyor.Ayrıca bahsedilen nüfusun çoğunluğu batı bölgelerde ve batıdaki insanlarla içli dışlı olmuş. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Oncelik tamamen egitim olmali. Oraya polis ogretmen gondereceksin ve surekli siki guvenlik gucleri ile sokaklar kontrol edilecek. Yatrrim icin devlet tesvigi vereceksin(ki yapilmaya baslandi). Arti sacma sapan islere bulasan kisiyi kiskirtani yakalayip cok buyuk ceza vereceksin.       Kurdistan versek onlara hicbir sey yapamazlar surunurler. Bir de birakirken tum devlet kurumlarini istihdamlari yakip yikip ellerine versen. doktor , ogretmen milyonlarca insani doyuracak yiyecek asais yok acliktan sefillikten kirilirlar. Bizim istanbulda verdigimiz vergilerin %70 anadoluya harcaniyor. Toros cevresinde pkk zaten aktivite gosteremez. Ben Antalyali olarak nedenleri soyleyeyim. Birincisi daglara siginamazlar Gdoguya benzemez orta toroslar magara yoktur, bitki ortusu sade calidir(maki), kisin gdogu gibi kar cok engel olmaz, oradaki terorist kabak gibi siritir daglarda. Daha once bir iki deneme yapmislar saklanamamislar bir yerlere jandarmlar hemen temizlemis. Halk bir kere oralarda tutmaz, herkes devlete baglidir ve yorukler ozellikle. Ataturk un partisi diye koyler falan hep CHP ye verir, benim dedem ve dedemin kardesleri oyle ama solcu falan degil dindarlardir. Ama son donemde biraz degsim var.(telefondan girdigim icin sacma yerler olabilir) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 08 Mart 2011, 19:17:15
''tarih tekerrürden ibarettir'' derler. sahi biz ermeni meselesini nasıl çözmüştük? o ermeniler ki ''millet-i sadıka'' olarak bilinirlerdi ama bir hata, bir gaza gelme sonlarını hazırladı.

sosyolojik olarak ülkelerin bölünmesi, azınlıkların istemesi ile olmaz. tam tersine çoğunluklar bölünmeyi isterse gerçekleşir. yani ''biz artık sizi sırtımızda taşımak istemiyoruz'' dendiği anda iş biter! dolayısıyla bölünme hakkariden şırnaktan başlamaz; izmirden, edirneden, trabzondan, sivastan başlar. o noktaya da çok az kaldı.

coniler, ırak'ın işgalinde büyük faydasını gördükleri işbirlikçilerini bir yere kadar koruyup kollayabilir. ondan sonra biz bizeyiz kekolar. biz bizeyiz...

Baştan sona harika bir yazı olmuş. Gerçekten çok bilgilendirici, farklı bir pencereden çok doğru tespitlerin yer aldığı bir yazı. Cümlesi cümlesine, kelimesi kelimesine, hatta harfi harfine katılıyorum. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Arama motoru devi Google, harita hizmeti Maps bölümünde Türkiye'nin Güneydoğu'sunu Kürdistan olarak gösteriyor! Haritada Sivas, Maraş, Antep, Kilis, Musul, Kerkük, Kirmanşah, Iğdır, Kars, Erzurum ve Erzincan sözde Kürdistan'ın sınırlarını belirliyor. Kürdistan'ın bir ucu İskenderun'da denize dayanırken, bir ucu da Gürcistan sınırında.

Google haritanın yanında yaptığı açıklamada ise Kürdistan'ı, "Kürtlerin içerisinde her zaman görünen nüfusun çoğunluğu oluşturduğu jeo-kültürel bir bölge" olarak tanımlıyor.

Kürt dili, kültür ve ulusal kimliğinin varlığına dikkat çeken Google, "Çağdaş Kürdistan'ın kullanımı temel olarak Kürtlerin yaşadığı Türkiye'nin doğusu (Kuzey Kürdistan), Irak'ın kuzeyi (Güney Kürdistan), İran'ın kuzey batısı (Doğu Kürdistan) ve Suriye'nin kuzeyine (Batı Kürdistan) gönderme yapıyor. Bu harita, bazı harita ve tarihi verilere göre tarihsel olarak Kürtlerin çoğunluğu oluşturduğu alanların tahminidir" diye kaydetti.

DİYARBAKIR YARI-BAÞKENT !
Kürdistan'ın yarı başkentinin Diyarbakır olduğunu vurgulayan! Google Maps, Diyarbakır'ın Kürtçe Amed olarak tanındığına işaret ederken, "Jeo-kültürel Kürdistan bölgesinin en büyük kenti" olarak tanımlandı. Google Maps servisi, Diyarbakır'ın Kürt siyasetinin merkezi olduğuna dikkat çekiyor!

http://www.milliyet.com.tr/google-kurdistan-sinirini-cizdi-/yasam/sondakika/15.03.2011/1364461/default.htm

Mesajı Paylaş

Ben göremedim diyarbakır Türkiye diyor hala Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 15 Mart 2011, 18:34:54
Ben göremedim diyarbakır Türkiye diyor hala
zaten bağımsız kürdistan sınırı  değil  kürdlerin  yaşadığı topraklar  olarak  gösteriyorlar  ama  bunu isteyen istediği gibi yorumluyor.
googlede türk haritasıda var hatta  her milletin haritası var , zaten  ayrı bir  kürdistan sınırı gösterseler  kaç yazar  boş boş harita  çizen birçok  insan var   bu konuda  google yi  topa tutmak pek mantıklı  değil  , haber olsunda nasıl olursa olsun  mantığıyla  haber yapmışlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz