PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Sınır çizgisi de göremedim kurdia falan yazdım İngilizce google dan girdim İran Eyaleti gösteriyor. Ayrıca bilgi notu varsa tam olarak nerede yazıyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 15 Mart 2011, 18:44:18
Sınır çizgisi de göremedim kurdia falan yazdım İngilizce google dan girdim İran Eyaleti gösteriyor. Ayrıca bilgi notu varsa tam olarak nerede yazıyor?

http://haber.mynet.com/detay/guncel/google-kurdistan-sinirini-cizdi/560505

google  yetkilileride  kendilerine ait olmadığını söylüyor  yani  sıradan birisinin  çizip yüklediği bir  harita  ve  bunu  haber  yapıyorlar  , dedimya  haber olsun  halk  sinirlensin halk iyice gerginleşsin  diye haber  yapıyorlar. googlede arattığında  görünmüyor  bikaç medya kuruluşunun haberi  yoksa  google  bile  şaşkın. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 15 Mart 2011, 19:13:14
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 15 Mart 2011, 18:44:18
Sınır çizgisi de göremedim kurdia falan yazdım İngilizce google dan girdim İran Eyaleti gösteriyor. Ayrıca bilgi notu varsa tam olarak nerede yazıyor?

http://haber.mynet.com/detay/guncel/google-kurdistan-sinirini-cizdi/560505

google  yetkilileride  kendilerine ait olmadığını söylüyor  yani  sıradan birisinin  çizip yüklediği bir  harita  ve  bunu  haber  yapıyorlar  , dedimya  haber olsun  halk  sinirlensin halk iyice gerginleşsin  diye haber  yapıyorlar. googlede arattığında  görünmüyor  bikaç medya kuruluşunun haberi  yoksa  google  bile  şaşkın.
Bence de yalan google da bunla alakası yok. Milliyet de haber yapıyor işte... Mesajı Paylaş

Google'ın popüler uygulaması Googla Maps'ta yer alan Kürdistan haritası, şok etkisi yarattı. Ancak bu haritanın aslında bir kullanıcı tarafından "Haritalarım" özelliği kullanılarak oluşturulduğu ve Google'ın olayla bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı.

Söz konusu haritaya göre Türkiye'nin Güneydoğusu'nda yer alan başta Kahraman Maraş olmak üzere, Sivas, Erzurum, Iğdır, Erzincan, Kars, Musul, Kerkük, Gaziantep ve Kirmanşah Kürdistan sınırları içerisinde görülüyor.

Google arama motoruna girip "Google Maps Kurdistan" yazarak ilgili haritaya ulaşılabiliyor. Kırmızı sınırlarla çizilen Kurdistan haritasının hemen sol panelinde ise Kurdistan'la ilgili bilgi veren bir bölüm bulunuyor.

İlgili haritanın açıklama kısmında Kürdistan'ı kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bir yer olarak niteleyen Google, bu sınırlar içinde Kürt kültürünün ve Kürtçe'nin hakim olduğunu açıklamasında yer vermiş. Diyarbakır'ı Kürdistan'ın yarı başkenti olarak gösteren Google Maps, Diyarbakır'ın Kürtçe dilinde Amed olarak tanındığına dikkat çekmiş.

GOOGLE'IN İLGİSİ YOK, BU HARİTA BİR KULLANICININ ESERİ

"Kürdistan" haritasıyla ilgili Google yetkilileri yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: "Söz konusu harita bir MyMap uygulamasıdır. Google'ın görüşünü yansıtmamaktadır. Google maps uygulamasında sınırların gerçeğine uygun olması konusunda büyük hassasiyet göstermektedir.  Mymap kullanıcılar tarafindan yaratılan harita uygulamasıdır. Tüm dünyada dileyen  kullanıcılar, başkalarıyla paylaşmak  veya kişisel kullanım amacıyla haritalar yaratabilir. Bu içerik Google tarafından oluşturulmamaktadır ve içeriklerinin sorumlusu onları yaratan kullanıcılardır."

HARİTALARIM (MY MAPS) NEDİR

My Maps, Google hesabı olan kullanıcıların Google Maps üzerinden kendi haritalarını oluşturabilmesini sağlayan bir özelliktir. Google'ın müdahele etmediği bu haritaları kullanıcılar oluşturuyor, oluşturdukları bu haritaların bağlantı adreslerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor. Bu adres olmaksızın Google Maps'ten arama yapılmak suretiyle bu haritalara ulaşmak mümkün olmuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17275971.asp?gid=373

Bu haber birkaç gün önce pkknın yayın organlarından birinde çıkmıştı. Muhtemelen yapan da onlardır.

http://www.firatnews.com/index.php?rupel=nuce&nuceID=41354 Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

AZİZ İSTEGUN BİNGÖL   -   18.03.2011 - 20:33
Nevruz öncesi Bingöl'de çatışma: 4 PKK'lı öldürüldü

AZİZ İSTEGUN BİNGÖL   -   18.03.2011 - 20:33   

Bingöl'de güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 4 PKK'lı öldürüldü. Olayda 2 köy korucusu ağır yaralandı. Olayın, Nevruz kutlamalarının hemen öncesinde gerçekleşmesi dikkat çekti.

Bölgede PKK'lı teröristlerin bulunduğuna yönelik duyumlar üzerine Bingöl'ün Adaklı ile Kığı ilçeleri kırsalında korucular desteğinde operasyona çıkan askeri birliklerle PKK'lılar arasında Maltepe Vadisi'nde çatışma çıktı. Askeri helikopterlerin de katıldığı operasyonda 4 PKK'lı öldürüldü. Tunceli sınırlarına doğru kaçtıkları belirtilen diğer PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. Bölgeye çok sayıda asker ve korucu sevk edildiği belirtildi.

Doğu ve Güneydoğu'da hafta başında başlayan Nevruz kutlamaları cumartesi ve pazar günleri yoğunluk kazanacak. En büyük kutlama, pazar günü Diyarbakır'da gerçekleşecek.

(CİHAN)

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1109560&title=nevruz-oncesi-bingolde-catisma-4-pkkli-olduruldu Mesajı Paylaş

4 kelleye sevindim  hiç olmazsa  kancıkca  bir  pusu  kuramadan  gebermişler  ,  korucularımızda inşallah  yakın zamanda  ayağa  kalkarlar.
nevruz  deyince  aklıma  bahar  değil  pkk geliyor. >:( Mesajı Paylaş

Dagdan inme yaratik   komiser tokatladi bunu vekil secende meclise sokanda.

Þırnak'ın Silopi ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı kutlamaları sonrası olaylar çıktı.

Kutlamalar, yerel ses sanatçıların konseri ile sona erdi. Kutlamaların ardından 'Barış Çadırı'na yürümek isteyen bir grup polise taşlarla saldırınca olaylar çıktı. Polis, göstericileri dağıtmak için biber gazı ile müdahalede bulundu. Göstericiler ara sokaklara doğru kaçtı. BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel de biber gazından etkilendiğini ileri sürerek görevli emniyet komiserini tokatlayip tehtitler savurup küfretti.

Eger bu kadin TBMM meclisinde hala milletvekiligi yapiyor ve yapacaksa bu meclis Atamin kurdugu meclis degildir.

Acilimin bu kadarida hic bir yerde yok medeniyet bu degil özgürlük bu degil sen benim meclisimde vekil olacaksin o meclise ve halkina söylemediklerini birakmayacaksin.

uyu Türk Milleti nasilsa sana ninni calacak cok insan var, yeterki sen uyu .Bunlar BDP liler kürtleri silah zoruyla isyana sürüklerler asker ve polis müdehale eder avrupali dostlariniz bir
birlesmis millet kararida size cikartirlar gerisi malum libyayi örnek alin. Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Konunun Türk Savunma Sanayi ile alakasını çözebilene aşkolsun. Açtığınız konuların uygun bölümlerde olmasına dikkat ediniz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

özür olsun kendimi tutamadim  :'( Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

kesinlikle haklısın. Tüm haber bültenlerinde bu milletvekillerinin polise dayılanmaları var.Dokunulmazlığa bürünerek dokunulmazlığı kötüye kullanıyorlar.Umarım bu durum en kısa zamanda son bulur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz