PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: rstr617 - 22 Mart 2011, 09:22:15
Geçende bunların birinin belini kıran da aynı polisti. Rica ederim, polisimizin herkesi itinayla dövebildiğinden şüphe edilmesin. :)

ahahahaha... bu güzeldi... :D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 22 Mart 2011, 13:06:08
Alıntı yapılan: rstr617 - 22 Mart 2011, 09:22:15
Geçende bunların birinin belini kıran da aynı polisti. Rica ederim, polisimizin herkesi itinayla dövebildiğinden şüphe edilmesin. :)

ahahahaha... bu güzeldi... :D

neyse, ne diyelim, elleri kırılsın inşallah... Mesajı Paylaş

polisim gitsin teröristiyle  uğraşsın , anarşistiyle uğraşsın  sonra  3 kuruşluk anarşist ve terörist kadınların eline ve diline  düşsün  yazık... ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 22 Mart 2011, 13:24:23
polisim gitsin teröristiyle  uğraşsın , anarşistiyle uğraşsın  sonra  3 kuruşluk anarşist ve terörist kadınların eline ve diline  düşsün  yazık... ::)

beşir atalay'ın yorumu: yazıklar olsun!...

eminim çok etkili olmuştur :D

f tipi kadrolaşıcana, polisine sahip çık! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 22 Mart 2011, 13:25:40
Alıntı yapılan: enes38 - 22 Mart 2011, 13:24:23
polisim gitsin teröristiyle  uğraşsın , anarşistiyle uğraşsın  sonra  3 kuruşluk anarşist ve terörist kadınların eline ve diline  düşsün  yazık... ::)

beşir atalay'ın yorumu: yazıklar olsun!...

eminim çok etkili olmuştur :D

f tipi kadrolaşıcana, polisine sahip çık!
beşir  atalay ??? benim dinim  islam  boş  yemin etmem  ve  yemin ederimki  bu adamı  tanımam (daha doğrusu takip etmem) ve bu mesajımda sadece içimden geçenleri yazdım , başkasının yorumlarını kendi  düşüncemmiş gibi  söyleyecek kadarda  seviyesiz değilim  kadrolaşma  konusuna  gelince ''hep sizmi kadrolaşacaksınız''  ayrıca  neden üzerine alındın   Mesajı Paylaş

enes, uşağum, bi sakin ol daaa.... sendenalıntı yapmam, yazdıklarına katıldığım anlamına geliyo... siz diyerek kimleri kastettin bilemem ama sen f tipi'cilerden olduğunu kabul etmiş gibisin  :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 22 Mart 2011, 18:44:46
enes, uşağum, bi sakin ol daaa.... sendenalıntı yapmam, yazdıklarına katıldığım anlamına geliyo... siz diyerek kimleri kastettin bilemem ama sen f tipi'cilerden olduğunu kabul etmiş gibisin  :)
kusuruma  bakma  elimde  büyük  bela bir  proje  var  biraz fazla  yoruldum sanırım  o yüzden  saçmalamışım  tekrar özür dilerim kardeşim. :) Mesajı Paylaş

rica ederim. olur arada... :) kolay gelsin.. Mesajı Paylaş

Evet kolay gelsin
Başbakanın çılgın projesi mi :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 22 Mart 2011, 19:01:47
Evet kolay gelsin
Başbakanın çılgın projesi mi :)
tam üstüne  bastın  başbakanın değil ama akp lilerin  işi  ;D  bunalttı  bitirmek  üzereyim bir bitseydi  biraz rahatlayacaktım Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz