PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

bengi yıldız, tarihten silinsin :D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

bir hayvana, bir soy (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) adı bu kadar mı yakışır?!

ama ne demiş atalarımız, yılanın başını küçükken ezeceksin...

bizimkiler, hiç büyük sözü dinlemiyorlar.

neyse ki kendi zehirinde boğulacak şerefsiz... Mesajı Paylaş

bahar  geldiya  soysuz  köpek  saldırılar  düzenlemek için  zemin hazırlıyor ,  saldırıları düzenledikten sonrada  tsk saldırdı diye  iftira  atacak  , buna cevaben  devletimizin kuzey ıraktaki pkk yuvalarına  askeri  harekat  düzenlemesini isterdim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Mart 2010, 10:13:58
Murat Karayılan'dan çirkin tehdit

Murat Karayılan, DTP'nin kapatılmasından sonra siyasi yoldan bir çözümün daha güçleştiğini savundu ve TSK'yı tehdit etti.

DTP'nin kapatılmasına işaret ederek, siyasi çözümün tahrip edildiğini savunan Karayılan, "Kürtler savaşa zorlanıyor. Önlem alınmazsa bu gidiş savaşa dönüşecek" dedi.

http://www.internethaber.com/murat-karayilandan-cirkin-tehdit-239031h.htm

Karayilanin DTP'nin kapatilacagi varsayimi ilginc degil mi? Bakiniz DTP milletvekilleri kapalsin diye elinden geleni yapiyor, polise tokat atmalar, polise tas atmalar. Belediye baskaninin panzerin ustune cikmasi, acik acik sivil itaatsizlige cagirmasi. DTP onderliginde terorist cenazelerindeki anarsi.

Adamlar kapatilmak icin yirtiniyor, bunun ne anlama geldigini siz dusunun artik. Mesajı Paylaş

Herkes ne anlama geldiğini biliyor ama yemezler !..

Aç kaldıklarıyla, ıslandıklarıyla, rezil olduklarıyla kalırlar o kadar.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 25 Mart 2011, 12:31:11
Karayilanin DTP'nin kapatilacagi varsayimi ilginc degil mi? Bakiniz DTP milletvekilleri kapalsin diye elinden geleni yapiyor, polise tokat atmalar, polise tas atmalar. Belediye baskaninin panzerin ustune cikmasi, acik acik sivil itaatsizlige cagirmasi. DTP onderliginde terorist cenazelerindeki anarsi.

Adamlar kapatilmak icin yirtiniyor, bunun ne anlama geldigini siz dusunun artik.

Yıl 2023 Büyük Türkiye...
Ayrılıkçıların isyanı pek çok şehre yayılmış durumda. İsyancılara müdahale eden ordu pek çok sivil kayba neden olmuş ve Birleşmiş Milletler askeri müdahale kararı almış bulunmakta. ABD ve AB ülkeleri bölgeye savaş gemilerini gönderiyor. Yunanistan ve diğer komşu ülkeler operasyon için üslerini kullanıma açtılar. Vs vs...

Tanıdık geliyor mu bunlar... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þu zibidilere biri deseki tamam ulan tüm istekleriniz kabul,apışıp kalmazlarsa bende kendimi taksimde yakarım,bunları toplasan ve sorsan mesleğin ne %90 boş adam çıkar ömründe kaç ün çalıştın desen cevap veremezler bunlar böyle gelmiş böylede gider,ana baba şımarığı yada sokak iti aşka birşey değiller hainimiz bile dandik. Mesajı Paylaş

Geçenlerde bir yorum okudum nerde hatırlamıyorum deniyorki zamanında ermenileride sürmüştük iş karışırsa bunlarıda süreriz ama kaçırılan bir nokta vardı,ermenilerin sürüldüğü yerler osmanlı toprağı idi şimdi nereye süreceksin kuzey ırak demeyin sakın atarım kendimi camdan. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 25 Mart 2011, 12:57:05
Þu zibidilere biri deseki tamam ulan tüm istekleriniz kabul,apışıp kalmazlarsa bende kendimi taksimde yakarım,bunları toplasan ve sorsan mesleğin ne %90 boş adam çıkar ömründe kaç ün çalıştın desen cevap veremezler bunlar böyle gelmiş böylede gider,ana baba şımarığı yada sokak iti aşka birşey değiller hainimiz bile dandik.

hainimiz bile dandik.

bu çok iyiydi yahu...

;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Mart 2011, 12:49:46
Alıntı yapılan: Nutuk - 25 Mart 2011, 12:31:11

Adamlar kapatilmak icin yirtiniyor, bunun ne anlama geldigini siz dusunun artik.

Yıl 2023 Büyük Türkiye...
Ayrılıkçıların isyanı pek çok şehre yayılmış durumda. İsyancılara müdahale eden ordu pek çok sivil kayba neden olmuş ve Birleşmiş Milletler askeri müdahale kararı almış bulunmakta. ABD ve AB ülkeleri bölgeye savaş gemilerini gönderiyor. Yunanistan ve diğer komşu ülkeler operasyon için üslerini kullanıma açtılar. Vs vs...

Tanıdık geliyor mu bunlar...

Eğer suriye,libya gibi devlet olursan söylediklerin tanıdık gelir ama bu tehditi aşmanın yolu büyümeden geçer o da eski osmanlı toplumlarını ekonomik ve kültürel olarak fethetmekten geçer yok içine kapanırsan kafadan düşmanı kendi toprağında karşılamayı kabul etmiş olursun. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz