PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

bence simdiki durum kuzey iraka operasyon duzenlemek icin ideal.bati su anda demokrasi(?) icin savasmiyormu? e bizde terore karsi savasiyoruz.ayrilikcilar ortami  karistirmamis bogalim ki sakat kiskirtma olsun. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 25 Mart 2011, 13:05:02
Geçenlerde bir yorum okudum nerde hatırlamıyorum deniyorki zamanında ermenileride sürmüştük iş karışırsa bunlarıda süreriz ama kaçırılan bir nokta vardı,ermenilerin sürüldüğü yerler osmanlı toprağı idi şimdi nereye süreceksin kuzey ırak demeyin sakın atarım kendimi camdan.

kelimesi kelimesine olmasa da bu minvalde bir iletim mevcut. kaçırdığım nokta yok yahu. herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplarım ben.

k.ırak'a sürünce sakın ola camdan pencereden atlama. arap milliyetçiliğini körükle yeter. zaten işgal yıllarındaki işbirlikçiliklerinden dolayı diş biliyorlar, bir kibrit çakmaya bakar. senin de ellerin temiz kalır.

NOT: ülkesine sadık kalmış Kürtleri tenzih edErim. onların her zaman aramızda yeri vardır. benim lafım hainlere Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Mart 2011, 12:49:46
Yıl 2023 Büyük Türkiye...
Ayrılıkçıların isyanı pek çok şehre yayılmış durumda. İsyancılara müdahale eden ordu pek çok sivil kayba neden olmuş ve Birleşmiş Milletler askeri müdahale kararı almış bulunmakta. ABD ve AB ülkeleri bölgeye savaş gemilerini gönderiyor. Yunanistan ve diğer komşu ülkeler operasyon için üslerini kullanıma açtılar. Vs vs...

Tanıdık geliyor mu bunlar...

ellerin dert görmesin. ben kaç zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum, nafile... yalnız küçük bir düzeltme, bu yazılanlarn gerçekleşmesi 2023'e kalmaz; çok daha yakın bir tarihte gerçekleşir. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 25 Mart 2011, 17:38:41
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Mart 2011, 12:49:46
Yıl 2023 Büyük Türkiye...
Ayrılıkçıların isyanı pek çok şehre yayılmış durumda. İsyancılara müdahale eden ordu pek çok sivil kayba neden olmuş ve Birleşmiş Milletler askeri müdahale kararı almış bulunmakta. ABD ve AB ülkeleri bölgeye savaş gemilerini gönderiyor. Yunanistan ve diğer komşu ülkeler operasyon için üslerini kullanıma açtılar. Vs vs...

Tanıdık geliyor mu bunlar...

ellerin dert görmesin. ben kaç zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum, nafile... yalnız küçük bir düzeltme, bu yazılanlarn gerçekleşmesi 2023'e kalmaz; çok daha yakın bir tarihte gerçekleşir.

"Doğacaktır sana vadettiği günler Hakk'ın
Kim bilir belki yarın; belki yarından da yakın..."

Üstadın o tarihte müjdelediği, bağımsızlıktı. benim bugün anladığım, can vermektir. hiçbir endişem yok kendi adıma. Allah saklasın, o günler gelirse eğer, ama taştı, ama sopaydı, ama tanktı tüfekti dökülürüz yollara. elimizde ne varsa... çarpışırız, ölürüz. ama birimiz dahi hayatta kaldığı müddetçe, bu savaşı KAZANAMAYACAKLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

seni gözaltına değil, inceleme altına almak lazım. yediği kaba s.çanlar nasıl yaratıklardır, araştırmak üzere... Mesajı Paylaş

belediyeler, masum hayvanları zehirleyene kadar bunları zehirlese ya...
nasılsa aynı şey.
tek fark, onların masum bunların katil olması... Mesajı Paylaş

Türk olmaktan gocunanlar,bu ibareden rahatsızlık duyanlar ülkeden gidebilir diyeceğim o zamanda kafatası milliyetçisi oluyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: darkevvilboy - 27 Mart 2011, 10:44:20
Türk olmaktan gocunanlar,bu ibareden rahatsızlık duyanlar ülkeden gidebilir diyeceğim o zamanda kafatası milliyetçisi oluyoruz.

Milliyetçilik sağcısı solcusu vatanını seven her insanda olur....
Asıl kötü olan etnik milliyetçilik yani faşistliktir... Mesajı Paylaş

Faşist faşist, kafatasçı kafatasçı konuşma Cüzzamlı. Ülkemiz, elhamdulillah ileri demokrasiye koşarken, sen nasıl böyle şeyler söylersin? Analar ağlasın mı istiyorsun yoksa? Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 27 Mart 2011, 12:22:14
Faşist faşist, kafatasçı kafatasçı konuşma Cüzzamlı. Ülkemiz, elhamdulillah ileri demokrasiye koşarken, sen nasıl böyle şeyler söylersin? Analar ağlasın mı istiyorsun yoksa?

şimdi "ana"lı bi laf yazıcam, yönetim tepeme binecek :D

bunlar kürt faşizanlığı yapıp, vatanımı bölmeye kalkacaklar, ben de mal mal onları izlicem...
geçsinler onu bi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz