PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

kurban olduğum Allah, neden bizi ırk ırk yaratmış? hadi, hiçbi şeye kafanız basmıyosa bi de böyle düşünün. ırkımızı seviyoruz kardeşim. bu kadar basit! g.tleri yiyosa gidip fransıza, almana dayılansınlar, adamın alnını karışlarlar valla. bunlar, arabın yoğurdu bol bulduğunda yaptığını, özgürlüğü bol bulunca yapıyolar.
ahan da şimdi bütün araplar ayaklanır :D Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 27 Mart 2011, 19:32:32
kurban olduğum Allah, neden bizi ırk ırk yaratmış? hadi, hiçbi, şeye kafanız basmıyosa bi de böyle düşünün. ırkımızı seviyorum kardeşim. bu kadar basit. g.tleri yiyosa gidip fransıza, almana dayılansınlar, adamın alnını karışlarlar valla. bunlar, arabın yoğurdu bol bulduğunda yaptığını, özgürlüğü bol bulunca yapıyolar.
ahan da şimdi bütün araplar ayaklanır :D

Ben bu yorumun altına imzamı atıyorum :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: darkevvilboy - 27 Mart 2011, 10:44:20
Türk olmaktan gocunanlar,bu ibareden rahatsızlık duyanlar ülkeden gidebilir diyeceğim o zamanda kafatası milliyetçisi oluyoruz.

Yok senin dediğin kafatasçılık değil,Türk kimliğinden rahatsız olanlar gidebilir bi yana defolup gitmelidir.Bu kafatasçılık değil olması gerekendir. Mesajı Paylaş

fransıza, almana dayılansınlar.

Neyse ki çanakkaledekiler de senin gibi teslimiyetçi ruhta değillerdi yoksa bugün halimiz ne olurdu kim bilir.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 28 Mart 2011, 00:12:47

Neyse ki çanakkaledekiler de senin gibi teslimiyetçi ruhta değillerdi yoksa bugün halimiz ne olurdu kim bilir.

"cüzzamlı melek" in yazdığı şeyler neden hep böyle ters anlaşılıyor merak etmeye başladım.

Orada fransıza almana dayılansınlar derken, bizim ülkemizde yaptıkları gibi onların ülkesine gidip yapsınlar o tür hareketleri demek istioyr. (kolaysa)

Böyle basit yanlış anlamalardan forumda mesele çıkıyor, üzülenler oluyor flan. Lütfen yazılan mesajları dikkatli okumadan değerlendirmeyin. Lütfen diyorum. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 28 Mart 2011, 00:19:11
Alıntı yapılan: bosna_sancak - 28 Mart 2011, 00:12:47

"cüzzamlı melek" in yazdığı şeyler neden hep böyle ters anlaşılıyor merak etmeye başladım.

Orada fransıza almana dayılansınlar derken, bizim ülkemizde yaptıkları gibi onların ülkesine gidip yapsınlar o tür hareketleri demek istioyr. (kolaysa)

Böyle basit yanlış anlamalardan forumda mesele çıkıyor, üzülenler oluyor flan. Lütfen yazılan mesajları dikkatli okumadan değerlendirmeyin. Lütfen diyorum.

Fransaya almayaya dayılanamamalarının sebebi iki devlette büyük güç ve itlerinde sahibi değil mi bunlar?Birgün gelir işler tersine dönerse ben görürüm o nüfusunun yarısından fazlası dede,nine olmuş fransayı,almanyayı.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 28 Mart 2011, 00:22:26
Fransaya almayaya dayılanamamalarının sebebi iki devlette büyük güç ve itlerinde sahibi değil mi bunlar?Birgün gelir işler tersine dönerse ben görürüm o nüfusunun yarısından fazlası dede,nine olmuş fransayı,almanyayı.

Tamam bu işte asıl mesele. Çanakkale lafını çıkarmayı nasıl başardınız, orasını anlamadım. Neyse mesele kapansın. Evet; fransa ve almanya himaye etmese dağdakiler açlıktan birbirlerini yemeye başlar. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: cüzzamlı melek - 27 Mart 2011, 09:01:04
belediyeler, masum hayvanları zehirleyene kadar bunları zehirlese ya...
nasılsa aynı şey.
tek fark, onların masum bunların katil olması...
doğudaki belediyelere giden ödeneklerle besleniyorlar  bu  şerefsizleri hiç zehirlerlermi  onca  beslediler. bu  doğulu belediyeler kadar  hayvan seveni yok , bakın  ayıları  ne kadar çok seviyorlar. Mesajı Paylaş

kan üzerinden  siyaset  yapan  ufacık masumları  bile  gözlerini kırpmadan  öldüren bir  zihniyetin  halk tarafında  desteklenmesi ve  o konuma getirilmesi beni çıldırtıyor    Mesajı Paylaş

bu ....... yumruklandığında kıçını yırtan satılıklar, son açıklamalarına ne diyecek bakalım?

................ hümanistleri..

HAKARET YOK... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz