PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Ben şunu anlayamadım:

"17 yıl"dan kasıt nedir? Can Dündar'ın yazısında 2003'teki olaylardan, haberlerden bahsediliyor ki, bu da 8 yıl öncesi demektir. 2011'den 17 yıl geriye gidersek 1994 eder. 1994 yılında ne oldu? Mesajı Paylaş

Tunceli'de PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürerken, Pulusur Mevkii'nde askerin geçiş yoluna 18 kilo amonyum nitrat kullanılarak hazırlanmış 3 ayrı bomba konuldu. Güvenlik güçlerinin fark ettiği basma düzenekli bombalar imha edildi.

Tunceli'de eylem hazırlığında oldukları belirtilen PKK'lılara yönelik operasyonlar sürüyor. Operasyonlar merkez Geyiksuyu Mevkii, Çemişgezek, Hozat ilçeleri arasındaki Aliboğazı Vadisi, Nazimiye ve Pülümür ilçeleri kırsal kesimlerinde yoğunlaştırılıyor. Aliboğazı Vadisi'nde PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra tipi helikopterler tarafından bombalanıyor. Tunceli'de yoğun sis ve toz bulutu nedeniyle operasyon bölgelerine öğleden sonra helikopterle asker sevkiyatı gerçekleştirilemediği belirtildi.

Operasyon kapsamında merkez Pulusur Mevkii'nde PKK'lı teröristler askerin geçiş yoluna 18 kilo amonyum nitrat kullanarak, 3 ayrı basma düzenekli bomba tuzakladı. Askerlerin bombaları son anda farketmesi üzerine bölgeye bomba uzmanları getirildi. Uzmanlar patlayıcıları yerinde imha etti.

Ankara'DAN ÖZEL HAREKATÇILAR GELDİ

PKK'lıların kanlı saldırılar hazırlığında olduğunun belirlenmesinin ardından Ankara'dan Tunceli'ye takviye Özel Harekat Polis Timi getirildi. Timler, kent merkezi ve ilçe merkezlerinde görevlendirilerek, buradaki güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

(Doğan Haber Ajansı) 02.04.2011 16:52[2629929] Mesajı Paylaş

Hatay'ın hassa ilçesinde özel kuvvetler tarafından öldürülen öldürülen teröristler pkknın sabotaj eylemlerini yapan özel ekipmiş. Aralarında hatay bölgesi sorumlusu da varmış.

Teröristlerden ele geçirilenler:

-7 adet M-16 piyade tüfeği,
-40 adet M-16 piyade tüfeği şarjörü
-3000 adet M-16 piyade tüfeği mermisi,
-1 adet glock tabanca,
-3 adet tabanca şarjörü,
-60 adet tabanca mermisi,
-30 adet el bombası,
-7 adet el bombası fünyesi,
-5 adet roketatar mühimmatı,
-6 adet roketatar sevk fişeği,
-2.5 kg A-4 plastik patlayıcı,
-10 adet EYP düzeneği,
-156 adet elektrikli fünye,
-5 adet el telsizi,
-2 adet cep telefonu,
-4 adet dürbün,
-2 adet GPS,
-2 adet fotoğraf makinesi,
-1 adet ses kayıt cihazı,
-1 adet harddisk,
-3 adet flash bellek,
-40 adet pil,
-4 adet radyo,
-4 adet not defteri,
-4100 ABD doları

Öldürülen teröristler

Elindeki silaha dikkat

Pkk elebaşlarından biri ile yan yana. (Emir aldıkları kişi)

Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alttaki iki fotograftaki kel olan Duran Kalkan. PKK'nın üst yönetimine girmiş sayılı Türk asıllı teröristlerdendir. Mesajı Paylaş

:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( Mesajı Paylaş

Haberde "Özel Kuvvetler" mi deniyor? JÖH olsa gerek bahsedilen birim, değil mi, Jandarma Komutanlığı müdahil olduğuna göre?

Özel Grup olsalar ne olur, olmasalar ne olur, it işte. İki günde yakalayıp cehenneme yolluyoruz, canımızı yaktıklarıyla kalıyorlar.Tüfekler o kadar da önemli değil, zira Yalçın Küçük'ün bir ara Bekaa'ya gidip yaptığı röportajda çekilmiş fotograflarda M-4ler görülüyordu, son dönemde Eotech kullanan teröristlerin fotografları da nette dolaşıyor.

Ben daha ziyade Kobraların çoğalmış olmasından mutluyum, daha yüksek koruma, daha az kayıp. :) Bir de, şerefsizlerin kaçarken o gördüğümüz ormanı yakmaları hadisesi var, inşallah çabucak söndürülmüştür de, fazla tahribat olmamıştır.

Yaralılarımızdan biri de şehit düşmüş, huzur içinde yatsın. :( Mesajı Paylaş

Sık ağaçlardan oluşan ormanda terörist avlamak daha kolay sanırım öyle mi oluyor? Yani aslında kel bir arazide teröristlerin daha rahat avlanması gerekmez mi? Bilen biri bu durumu ya da aradaki farkları açıklayabilir mi ? Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

. Mesajı Paylaş

Sık ağaçlı ormanda terörist avlamak elbette çok zordur ancak bu olayda o şekilde değil. Bu grup özel kuvvetler tarafından uzun zamandır takip edilen grup. Saldırı hazırlığında oldukları biliniyor, ilçe merkeinde yakın bir yerde geceleyecekleri istihbaratı alınıyor ve geceledikleri yere il jandarmanın güvenliğinde gece görüş donanımlı özel kuvvetler birliği operasyon yapıyor. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

M-16 ve M-4 leri Bu şerefsizlerin komutanları kullanıyor sadece...

Anlayın ne büyük darbe yediklerini.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz