PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Haberin devamında "Ah 1 cobra tipi helikopterlere,Muhtmelen PKM(Bixi diye bilinir) uzun namlulu silahlar ile Taciz ateşi açıldıgı" kaydedilmiş... sivri sinek vızıltısı.. Saldırı helikopterlerinin çok etkin önemli oldugunu burdan çok net görüyoruz..  Son zamanlarda bu "sivil iteatsizlik" denilen " kck" nın yürüttüğü  sözde eylemlere Malesef .. bazı İslami web siteleri ve düşünce kuruluşalrıda destek verir oldu.. Kudüs le ilgili bir sitenin yolaldıgı E posatya şaştım kaldım.. veülke nerden nereye gidiyor dedim. derhal üyeliğimi sildim.. Malesef Çok net söylüyorum çok iyi organize edilmişler.. Dağlarda Kayıplar verince..Þehire inip Milletin malını yakıp,içinde yolcularıyla İETT otobusune "molotof "atar oldular..Taksim gibi istanbulun  Meydanlarında..yürür oldular.. Ve kalkıp Barıştan söz ediyorlar utanmadan.. 12 İt O dağda pitnikmi yapıyordu ağır silahlarla? Veya  Karakollar saldırıya ugrayıp Þehitler verdigimizde..Neden STK ları göremeyiz şehit evlerinde..göremeyiz..?
Dahada vahim günlere doğru gidiyoruz..
Orta doğuda yeniden sınırlar şekillendiriliyor.. Özelikle suriyede Bölücülerin çok etkin oldugu  Bölgede..Doğsunda..ayaklanmalr şiddetlendi...ben şöyle okuyorum bu olayları.."büyük kürdisatana"doğru Yavaş yavaş sınırlar genişletiliyor..sırda Ülkemizden önce İran var....sonra sıra kimde? Mesajı Paylaş

Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

sızma demişken beni ve muhtemelen sizleri sinir eden bazı şeyler dikkatimi çekti

12/13 mayıs gecesi şırnakta 12 terörist öldürülünce bazı !! Aydın!! lar

efendim
" sözde gerillara pusu kuruldu" , "seçim arifesi manidar" ve hatta öküzün biri asker neden kayıp vermedi diye saçmaladı şimdi sormak lazım

misal şırnakta ele geçen 1 adet doçka 4 rpg ile 26 roket ve 30 sevk fişeğine dikkat çekiyorum o asker neden kayıp vermedi diyen mallara
aktütün ve dağlıcada saldıran guruplar sade gövde ağırlığı 34 kg olan doçka yı saldırıdan muhtemelen günler önce oraya getirip uygun yerden emniyet mevzilerini baskı altına aldı sonuçsa hepimizin malumu

ve nihayet 12/13 mayıs geçesi buna izin vermeyip o silahları ve kullanacak şerefsizleri asker haklayınca türlü türlü hastalıklı söylem nedir

uzun lafın kısası asker kayıp verir "bu ne kardeşim nasıl şehit veriliyo" kayıp vermez "neden vermedi" hade teröristi anladık da aydın geçinen akıllılar sizi ne memnun eder anlamadım ya Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bostancıbaşı - 23 Mayıs 2011, 21:33:30

" ve hatta öküzün biri asker neden kayıp vermedi diye saçmaladı

bu zatın adını ve yayın organını alablir miyim? pano anasayfasından ifşa ediniz.

Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

aslında tam olarak şöyle cnn türkte 5n1k programına çıkmıştı bu eleman ve yanında da bir bayan var dı gerçi cüneyt özdemir benim hislerime tercüman olup aynı soruyu da sordu ama adını bilmiyorum hatta özellikle son zamanlarda polisin hedef alınması manidar gibi bi laf bile etmiş neredeyse bunuda askere ihale edecekken yine cüneyt özdemirin "bu dediğiniz yenir yutulur değil" demesi ile tornistan etmişti

buldum

o mu değilmi ama taraf gazetesi yazarı emre uslu imiş

ilgili haber

http://www.narhaber.com/root.vol?title=sehitlerin-kemiklerini-sizlatiyorlar&exec=page&nid=121740

edit düzeltme ve eklemeler Mesajı Paylaş

Ben bu adama bir sey demiyorum Allah belasini versin S.........siz , iki asker sehit olsaydi keyifleneceklerdi kina yakin lan

Sana senin gibilerden haber geliyor biliyoruz

yanlis yerdesin sen maymun senin yerin burasi aslinda Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Bu adama göre, askerin teröristlere operasyon yapması suç. Hatta günah. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

siz dağdakiyle  uğraşın  adamlar  kürdistan vaatleriyle  gümbür gümbür  geliyor.  hani bu adamlar  allahına kadar  milliyetcilerdiya  bugün  kürdistan sözü veriyorlar.
taslak hazır  hedef   kürdistan >:(
Mesajı Paylaş

tatlı yemenin acı geyirmesi olurmuş enes38 arkadaşım..... Tarafın zaten orduyu görecek gözü yok o belli.... özgürlük ve demokrasi adı altında orduyu yıpratmak için hiç bi fırsatı kaçırmadılar maşşallah o taraf gazetesi ki genel kurmayın değilde terör örgütünün beyanlarına itibar eder ....onlara alıştık (Malesef)..herkeste karamsar ama geçen 7-8 yılın bence iyi tarafı ak gül de kara gül de belli oldu hesap vakti ( kimse vurma kırma olarak algılayıpta lafımı yanlış yere çekmesin) geldiğinde kimsenin kıvıracak yeri kalmayacak...

burada daha fazla yazarım ama arkadaşım aşırı siyasi olur inşallah 13 haziranda neyin ne olduğu belli olacak bu işlere sebebiyet verenler uyarıyı alacak biliyorum çoğunuz karamsar ama ben değilim

Türkiye de Türklüğümüzü utanmadan söyleyebileceğimiz günler gelecek faşit ırkçı ergenekoncu ihtilalci statükocu damgası yemeden.....geçen 7-8 yılda herkes gördü ve görecek ama bu işin müsebbiblerinin koltuklarından indirilmesi için bir dahaki seçime ( erken seçim olmazssa 2015) kadar sabır.....sandığa gömülenler bir daha iflah olmaz ( bknz. 80-90 lı yılların büyük siyasi akımları neredeler) Mesajı Paylaş

benim lafım iktidara değildi , onlar (iktidar) özerk kürdistanı  kuracaklarını çok öncesinden söylemişlerdi ,  benim sözüm  ülküsü mutasyona  uğramış  ana muhalefet ve  yavru muhalefet partilerineydi.
ana muhalefet  özerk  kürdistan sözü  veriyor  yavru muhalefette  çok milliyetci  yapısıyla  bdp ye kayıyor  ana muhalefetin  yolundan ayrılmıyor
yavru muhalefet  madem  çoook milliyetci bir  parti  neden ana muhalefetin  bu  kararına  karşı çıkmıyor?  dağdakilerin  korkması  gereken  bir devlet yok!
devlet yoksa  türk silahlı kuvvetleri ne yapsın?   koskoca meclis  bu konuda  türk silahlı kuvvetlerini  yalnız  bırakıyor. >:(  5 yıl değil  15 yılda  geçse bu terör bitmez  , başımızda  bu iktidar ve  muhalefetler varken biz  terörle  daha uzun yıllar yaşarız  , olan  yine  türk silahlı kuvvetlerine  olur  , dolaylı yoldanda  halka  olur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz