PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: enes38 - 24 Mayıs 2011, 17:31:03
benim sözüm  ülküsü mutasyona  uğramış  ana muhalefet ve  yavru muhalefet partilerineydi.
ana muhalefet  özerk  kürdistan sözü  veriyor  yavru muhalefette  çok milliyetci  yapısıyla  bdp ye kayıyor  ana muhalefetin  yolundan ayrılmıyor
Ülkü mutasyona uğramaz, kendinden şüphe eden açar okur 9 ışığı.

BDP'ye kayan kişiler de bunu para için yaptıklarını (MHP'den destek alamadık) sözleri ile zaten açıkladılar.

Ne kaset komplosu yüzünden istifa edenlere üzülürüm, ne de MHP'den ayrılanlara, tek üzüntüm, yaklaşan seçimlere rağmen, milletin gerçek gündeminin sürekli AK Parti, CİA ve MİT tarafından ortaklaşa olduğunu tahmin ettiğim çabayla, saptırılmasıdır. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

kanas kardeşim  ne gündeminden bahsediyorsun  , adam çıkıp meydanlarda  özerk kürdistan kuracam diye haykırıyor  , bunu zamanında iktidar dile getirdiğinde hep birlikte (chp+mhp) eleştiriyordunuz  , bugün neden ses çıkmıyor?  mhp  artık kendi ülküsünün yolunda  değil  chp nin  istediği  yolda  yürüyor.
9 ışık okumadım ama sen doğru  şeyler olduğuna inanıyorsan  doğrudur  lakin  bugün  her  yazan doğruya  uyulmuyor , eğer uyulsaydı  bütün müslümanlar kurana harfiyen uyardı  , insanoğlu beşer   gün gelir şaşar , insanın doğasında  yoldan çıkmak var  ve  mhp de davasının yolundan  çıktı ,  belki mhp nin içerisinde davasına ölümüne bağlı insanlar vardır  ama davasını unutanlarda  azımsanacak  kadar az değil.
ben herzaman söyledim yine  söylüyorum , bu ülkede yoluna baş koyulacak lider yok! siyasi parti yok!  terörün kendine  güvenini meclis  veriyor , adamlar  yaptıkları katliamlarla özerk kürdistan  kurduracaklarına  iyiden iyiye inandılar özerk kürdistanın hemen peşinden bağımsız  kürdistan kurmasını önlemekte  hiç kolay değil. Mesajı Paylaş

belkide benim yüzümden olay siyasete fazla kaydı bu muhabbet bir kısır döngü halinde sabaha kadar devam eder burada mesele chp veya mhp değil bu partilerin idarecilerinin yanlışları da değil bunlara fazla kafa yormayın son 15 yılda siyasi yapı nasıl fırtına hızında değişti bi hatırlayın.....olayı irdelerken idarecilerin hatalarını değil bahsettiğiniz 2 partiye oy veren ve bu günki ortamda yaklaşık toplam seçmenin %40-45 tekabül eden ve yine iktadar partisi içinde sizin bahsettiğiniz aynı sebepten mecburiyetten bu partiye oy veren toplam seçmenin %20-25 lik kısmına tekabül eden diğer bir deyişle sağından soluna  milli meseller konusunda duyarlı olan sesi çıkmayan çıkamayan çıkartılmayan yanlış yönlendirilen %70 lik yaklaşık olarak seçmen potansiyelini diğer bir deyişle nüfusun %70 ni dikkate alın toplum pisikolojisi karadeniz havası gibidir çok hızlı değişir ve akan su yatağını bulur unutmayın fırtına öcesi hava durgun olur umutsuzluk karamsarlık ve vurdumduymazlık insanı da toplumlarıda karamsarlığa iter zannetmeyinki bir tek sizlerin sabrı tükeniyo vakit geldiğine bu vaziyetin müsebbibleri seçim sandıklarına gömülür bu millet güvenini boşa çıkaranlara sandıkta çok pis tokatlar atmıştır son 50-60 yıllık siyasi tarihimiz bunu gösterir....

velasıl kelam mevlananın söyle bir sözü var tam olarak kelimesi kelimesine değilse bile
"Sabır, kurtuluşun anahtarıdır. "...güzel ve doğru şeyler bir gecede olmaz Mesajı Paylaş

dün chp lideri  açıklamasında   kürdlere ''zorunlu kalmayan adam şiddete baş vurmaz '' diye haykırdı   açıkca pkk yı  savundu 
mhp li ve chp li  bir  allahın   kuluda  çıkıp  ''bu adam ne saçmalıyor'' demedi,  diyemedi , diyemezde ,  chp ne söylerse onu yaparlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 25 Mayıs 2011, 09:16:52
dün chp lideri  açıklamasında   kürdlere ''zorunlu kalmayan adam şiddete baş vurmaz '' diye haykırdı   açıkca pkk yı  savundu 
mhp li ve chp li  bir  allahın   kuluda  çıkıp  ''bu adam ne saçmalıyor'' demedi,  diyemedi , diyemezde ,  chp ne söylerse onu yaparlar.
Herkesin maskesi düşmeye başladı. Herkesin gerçek yüzü görünüyor artık. Mesajı Paylaş

zaten mhp nin yalçın küçükün bizzat isteğiyle engin alanı aday yapması ötesindede küçüğün kapmlarda öcalanla boy boy fotosunu olması her şeyi özetliyor. zaten chp her isteyene bir şey veriyor nasıl bir siyasi anlayış çözemedim sınır yok çizgi yok yokta yok Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ateş - 25 Mayıs 2011, 10:19:16
dün chp lideri  açıklamasında   kürdlere ''zorunlu kalmayan adam şiddete baş vurmaz '' diye haykırdı   açıkca pkk yı  savundu  
mhp li ve chp li  bir  allahın   kuluda  çıkıp  ''bu adam ne saçmalıyor'' demedi,  diyemedi , diyemezde ,  chp ne söylerse onu yaparlar.
Herkesin maskesi düşmeye başladı. Herkesin gerçek yüzü görünüyor artık.
Kılıçdaroğlu dün Hakkari de özerklik sözü verdi Mhp den tık yok . Mhp Engin Alan denen muhafazakarlıkla alakası olmayan ulusalcıyı  Yalçın Küçük ün(aponun kankası) işaretiyle en garanti bölgeden milletvekili adayı yaptı.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kapitalist - 25 Mayıs 2011, 14:28:16
mhp li ve chp li  bir  allahın   kuluda  çıkıp  ''bu adam ne saçmalıyor'' demedi,  diyemedi , diyemezde ,  chp ne söylerse onu yaparlar.
Kılıçdaroğlu dün Hakkari de özerklik sözü verdi Mhp den tık yok . Mhp Engin Alan denen muhafazakarlıkla alakası olmayan ulusalcıyı  Yalçın Küçük ün(aponun kankası) işaretiyle en garanti bölgeden milletvekili adayı yaptı.

Varmı İspatın Kapitalist? Var mı Yalçın Küçük'ün bu konuda sözleri? Elinde kaset mi var? Herkes siyasi görüşlerini özgürce savunabilir ama burası dayanaksız çamur atma yeri değil. Nereden biliyorsun Yalçın Küçük'ün önerdiğini, Zaman'da mı okudun Taraf'ta mı? MHP sesini çıkarmadı diyene kadar AK Parti yetki sahibi değil mi? AKP sesini neden çıkarmadı demiyorsun? Başbakan neden sesini çıkarmıyor demiyorsun? Başbakan'da özerkliği savunuyor diye mi? Engin Alan'a bok atma çaban ise ayrı bir olay. Muhafazakarlıkla alakası olmayan ulusalcıymış. Buraya bu saçma videolarını eklemeye devam edersen, inan sen zararlı çıkarsın. MHP'ye bok atmak için başka yollar dene. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

kanas kardeşim , akp  neden ses çıkarsın ki ,  akp de  özerk kürdistan peşinde değilmi , özerk kürdistanı  kürd açılımı adı altında sunmadılarmı?
zamanında  burada  kürd açılımındaki  bazı  dönüşü  olmayacak maddeler  hakkında  tartışmadıkmı?  aramızda buna en fazla  karşı  çıkanlardan  biriside sendin  ,  o zaman  akp  bu taslağı sunduğunda  ve kandildeki  soysuzları  ülkeye getirip bıraktığında   hangimizin  kanına  dokunmadı , buna en büyük tepkiyi yine sen vermiştin , şimdi chp  lideri çıkıpta  ''pkk lılar  zorunlu olmasalardı  dağa çıkmazlardı'' anlamına gelen  çığırtkanlık  yapınca neden susuyorsun ? özerk kürdistan kuracağını ilan edince ve  pkk lılar zorda kaldıkları için dağa çıktı  diyen adamlara karşı neden sesini yükseltmiyorsun?  
açık konuşayım  ben mhp lideri  devlet bahçeli'den  bu konuda  bir kınama beklerdim  hatta sert bir  kınama beklerdim   lakin hiç ses çıkarmadı  ve eminimki hiç ses çıkarmayacak ,  çıkarları  ulusal  güvenlik endişelerinin önüne geçti. :( bizimde siyasi bağlılıklarımız  milliyetciliğimizin  önüne  geçmesin   Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 25 Mayıs 2011, 17:31:30
Alıntı yapılan: kapitalist - 25 Mayıs 2011, 14:28:16
Kılıçdaroğlu dün Hakkari de özerklik sözü verdi Mhp den tık yok . Mhp Engin Alan denen muhafazakarlıkla alakası olmayan ulusalcıyı  Yalçın Küçük ün(aponun kankası) işaretiyle en garanti bölgeden milletvekili adayı yaptı.

Varmı İspatın Kapitalist? Var mı Yalçın Küçük'ün bu konuda sözleri? Elinde kaset mi var? Herkes siyasi görüşlerini özgürce savunabilir ama burası dayanaksız çamur atma yeri değil. Nereden biliyorsun Yalçın Küçük'ün önerdiğini, Zaman'da mı okudun Taraf'ta mı? MHP sesini çıkarmadı diyene kadar AK Parti yetki sahibi değil mi? AKP sesini neden çıkarmadı demiyorsun? Başbakan neden sesini çıkarmıyor demiyorsun? Başbakan'da özerkliği savunuyor diye mi? Engin Alan'a bok atma çaban ise ayrı bir olay. Muhafazakarlıkla alakası olmayan ulusalcıymış. Buraya bu saçma videolarını eklemeye devam edersen, inan sen zararlı çıkarsın. MHP'ye bok atmak için başka yollar dene.
Burası burası demişsiniz buraya çok saygı duysaydınız ikide bir b.k b.k diye cümleler kurmazdınız ne yapacaksın moderator abine mi şikayet edeceksin beni koş zaman kaybetme . Eklediğim videoda zaten Yalçın Küçük Engin Alan aday olmadan 1-2 ay önce konuşuyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz