PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Bir Başbakanın bunu yapmaya çalışmasına elbette Kılıçdaroğlundan daha fazla tepki gösteririm. CHP'li Canan Arıtman'ın bile tepki gösterdiği kişiye ben neden tepki göstermeyeyim. Kılıçdaroğlu'nu ciddiye bile almıyorum ki. ama Bahçeli buna tepki gösterdiğinde ne diyeceksiniz. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Kimse bana MHP ya da CHP yi savunmasın hepsi aynı yolun yolcusu.

Bu gerizekalının olduğu yerden hayır çıkmaz. Her halta da burnunu sokuyo dangalak.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ateş - 25 Mayıs 2011, 18:59:48

Bu gerizekalının olduğu yerden hayır çıkmaz. Her halta da burnunu sokuyo dangalak.

Arkadaşım MHP'ye ne o dangalaktan, sizin Başbakanınız dğil miydi onun bunun dizinin dibinde oturan, Başbakan değil miydi 'Amerika beni BOP eşbaşkanı yaptı' diyen. Ne oldu? ama sizin için kolay, "Biz milli görüş gömleğini çıkardık" dediği an unuttunuz değil mi?

Yani MHP'ye nasıl sallayacağınızı şaşırdınız seçimler yaklaştıkça, AKP özerklik istedi, CHP istedi birtek biz dik duruyoruz. O kadar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 25 Mayıs 2011, 19:14:07
Yani MHP'ye nasıl sallayacağınızı şaşırdınız seçimler yaklaştıkça, AKP özerklik istedi, CHP istedi birtek biz dik duruyoruz. O kadar.
Kasetlerle mi dik duruyorlar? MHP'yi oldum olası sevmem zaten. Sevmiyorum diye de hemen AKP'li yaptınız beni. Ne AKP ne MHP ne de CHP'liyim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ateş - 25 Mayıs 2011, 18:59:48

emin ol bu  yüzük kardeşliği değil  :P

bu resimdeki (tek gözlü ışık tanrısı) yalçın küçükün  deyimiyle yüce gök , zamanında  bir  dini temsil ederdi hemde  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ün ülkemizde yıktığı bir dini temsil ederdi şimdi  çıkarları temsil ediyor , bir çoğuna saçma gelecek ama bence bu gerçek.

Mesajı Paylaş

Siz önce bunun hesabını verin AK Partililer, Bu adam kimdir? Geçmişi nedir? PKK'lılara terörist mi diyor gerilla mı diyor? Bu adamla gurur duyabilecek, hangi partiden olursa olsun bir Türk evladı varmı?

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hee zorunuza gitse de tekrar hatırlatayım, Engin Alan'la bir Türk evladı olarak gurur duyuyoruz, Sakık'ı ve Apo'yu getiren timin başında görev yapmış, sayısız mermi yarası almış, velhasıl kelam gururlu bir insandır Engin Alan. O bizim gururumuzdur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 25 Mayıs 2011, 19:27:33
Siz önce bunun hesabını verin AK Partililer, Bu adam kimdir? Geçmişi nedir? PKK'lılara terörist mi diyor gerilla mı diyor? Bu adamla gurur duyabilecek, hangi partiden olursa olsun bir Türk evladı varmı?

Hee zorunuza gitse de tekrar hatırlatayım, Engin Alan'la bir Türk evladı olarak gurur duyuyoruz, Sakık'ı ve Apo'yu getiren timin başında görev yapmış, sayısız mermi yarası almış, velhasıl kelam gururlu bir insandır Engin Alan. O bizim gururumuzdur.
Biz de gurur duyuyoruz. Gayette biliyoruz paşanın kim olduğunu. Ama işin içine o şarlatan Yalçın gerizekalısı girince midem bulanıyor. KUSUYORUM! Mesajı Paylaş

Hala Engin Alan'ı apoyu getiren komutan olarak bilen mi var? Yapmayın etmeyin aponun yakalanması istihbarat operasyonudur askeri operasyon değildir. Engin Alan'ı bırakın, tsk'nın dahi olayla hiçbir alakası yoktur. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Konuya dönersek havanlar piyasada havalar ısındı 

GENEL KURMAY BAÞKANLIĞI
2011 YILI BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE OLAYLARI

121 24 Mayıs 2011
14:20 Çukurca / HAKKÂRİ Hakkâri ili Çukurca ilçesi Irak sınır hattında görevli güvenlik güçlerine, Irak'ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütü mensupları tarafından havanlarla taciz atışları yapılmıştır. Taciz atışları yapan havanların yerleri tespit edilmiş ve mevcut destek vasıtalarıyla ateş altına alınarak susturulmuştur.
Taciz atışları sonucu güvenlik güçlerinde herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 25 Mayıs 2011, 20:15:25
Hala Engin Alan'ı apoyu getiren komutan olarak bilen mi var? Yapmayın etmeyin aponun yakalanması istihbarat operasyonudur askeri operasyon değildir. Engin Alan'ı bırakın, tsk'nın dahi olayla hiçbir alakası yoktur.
Kanas bunu kafana yerleştir Engin Alan Apoyu felan yakalamadı  ve kendisi Yalçın Küçük denen Marksist terör örgütünün fikir babası  Devlet Bahçeli ye Engin Alan ı milletvekili adayı yaptırmıştır.Ayrıca şunuda ekleyeyim Kemal Kılıçdaroğlu Hakkariden sonra bügünde Diyarbakırda KCK ya (pkknin ta kendisidir Osman Baydemir kendisi söyledi) sahip çıktı ama milliyetçi Devlet Bahçeli dut yemiş bülbüle dönmüş yine susuyor.Anlayacağınız MHP CHP BDP birlikte yarışıyorlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz