PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

İran, havada uçan uçağı içindeki ajanları vasıtasıyla indirip cundullah liderini de yakalamıştı, hatırlayalım. Sonrası malum...

DEVLET olmak böyle birşey işte arkadaşlar. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: kara4915 - 06 Temmuz 2011, 13:19:49
ara sırada hayvan beslemen insanın ruh sağlığını korur arkadaşım  ;D neyse öyle bir ülkede yaşıyoruzki bu ülkenin askerine polisine yani vatandaşın can güvenliğini sağlayan güvenlik gücüne kurşun sıkılıyor şehit ediliyor biri çıkıyor sizin terörist dediğiniz kişi benim için halk kahramanıdır diyor ve bu kişi şu anda millet vekili soruyorum hangi gelişmiş ülkede böyle bir tablo var amerikada yapsa soluğu guatamala hapsanelerinde alır yada beş para etmeyecek hayatını bir saniye eklemezler bir soluk aldırmazlar bu abd dede ingilterede de almanyada da israilde de böyledir ( israil kendi ajanını okyanusun ortasında bulmuş ve öldürmüştü tabi kimin ve ne maksatla yaptığı bilinmiyordu bir kaç ay önce basın yayından kendi çizgisinden çıktı diye
bende çok merak ediyorum şu anda Türkiyenin nereye gittigini ama her nereye gidiyorsa bunu 5-10 yıl içinde göreceğiz ve ve şu andaki Türkiyeden çok farklı olacaktır iyi yada kötü manada     

Sayın değerli büyüğümüz, Başbakanımız, canımız ciğerimiz Recebimiz Tayyibimiz Erdoğanımız, yeni kabineyi açıkladı ya, Kürt Beşir'i terörle mücadele ve açılımdan sorumlu Başbakan Yardımcısı yapmış, kendisi öyle diyor. Yani son 9 yıldır olduğu gibi, terörle mücadelesizlik devam edecek. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: UYVAR - 06 Temmuz 2011, 14:07:51
İran, havada uçan uçağı içindeki ajanları vasıtasıyla indirip cundullah liderini de yakalamıştı, hatırlayalım. Sonrası malum...

DEVLET olmak böyle birşey işte arkadaşlar.
Bence en guzel yorumu arkadasim yapmis devlet dedigin insanina halkina bayragina topragina ve haklarina sahip cikar bizim dogu mitinglerinde bayanin birtanesi kursuye cikip avaz avaz bagiriyor lidirimiz sudur..... diye yeni bir ulke kurmak istiyoruz diye ya kardesim sen hastalandiginda ambulans gelmiyormu oldugunde sen bu ulkenin topragina gomulmuyormusun istediginde cikip geziyormusun istedigin gibi davranabiliyormusun ve bu topragin ekmegini yiyormusun sen daha ne istiyorsun ne ezilmesinden bahsediyorsun ozur dilerim ama hayvan bile yemek yedigi kapiyi unutmuyor. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: kanas - 06 Temmuz 2011, 15:00:39
Sayın değerli büyüğümüz, Başbakanımız, canımız ciğerimiz Recebimiz Tayyibimiz Erdoğanımız, yeni kabineyi açıkladı ya, Kürt Beşir'i terörle mücadele ve açılımdan sorumlu Başbakan Yardımcısı yapmış, kendisi öyle diyor. Yani son 9 yıldır olduğu gibi, terörle mücadelesizlik devam edecek.
terörle mücadele  alanında  onca  oyun hakkını  veremediler kesinlikle  katılıyorum  ,  aynı zamanda  katıla  katıla  gülüyorum  , böyle  orjinal sözleri  nereden bulursun   ;D ;D    Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 06 Temmuz 2011, 16:47:32
Alıntı yapılan: kanas - 06 Temmuz 2011, 15:00:39
Sayın değerli büyüğümüz, Başbakanımız, canımız ciğerimiz Recebimiz Tayyibimiz Erdoğanımız, yeni kabineyi açıkladı ya, Kürt Beşir'i terörle mücadele ve açılımdan sorumlu Başbakan Yardımcısı yapmış, kendisi öyle diyor. Yani son 9 yıldır olduğu gibi, terörle mücadelesizlik devam edecek.
terörle mücadele  alanında  onca  oyun hakkını  veremediler kesinlikle  katılıyorum  ,  aynı zamanda  katıla  katıla  gülüyorum  , böyle  orjinal sözleri  nereden bulursun   ;D ;D   

Çektiğim acılar beni filozof yaptı :D Mesajı Paylaş

Teröristler yol kesti, 2'si asker 3 kişi kaçırıldı!

DİYARBAKIR ile Lice İlçesi arasında dün gece yol kesen bir grup PKK'lı terörist, özel araçları ile giden 1 astsubay, 1 uzman çavuş ve 1 sağlık memurunu kaçırdı. Kaçırılan asker ve sağlık memurunun kurtarılması için operasyon başlatıldı.

Diyarbakır ile Lice İlçesi karayolunun 68'inci kilometresindeki Gökçek köyü yol ayrımında dün gece saat 21. 45 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, Diyarbakır'dan Lice İlçesi'ne giden araçları durdurarak kimllik kontrolü yaptı. Kimlik kontrolü sırasında PKK'lılar, özel araçları ile seyehat eden ve Lice 2'nci Mekanize Tugay Komutanlığı'nda görevli, kimlikleri açıklanmayan 1 astsubay başçavuş, 1 uzman çavuş ve Bingöl'ün Genç İlçesi'nde sağlık memuru olarak çalışan 1 kişiyi araçlarından indirerek kaçırdı. Kaçırılan 2 asker ve sağlık personelinin kurtarılması için operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olayın dün saat 21. 45 sıralarında meydana geldiğini, kaçırıldığı düşünülen 3 kişiye ait 2 aracın bulunduğunu söyledi. Vali Toprak, askeri personellerin hafta sonu olması nedeniyle Diyarbakır'dan ilçeye dönerken böyle bir olay ile karşılaştıklarını da belirterek, yazılı açıklama yapılacağını bildirdi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18216941.asp?gid=381 Mesajı Paylaş

çok şımardılar bu ne rahatlık ülkende kendi askerlerini yoldan alıyorlarr sen hala geniş çaplı operasyon yap durr bu geniş kavramını anlayamadım bir türlü anca afrikada bide bizde oluyorr bunlarr!!!devlet baba nerdesinnn !!!!! Mesajı Paylaş

Nasıl bir cehalet içinde olduğumuzu yine gördük,ülkemizde adamlar yol kesip asker kaçırıyorlar ,bizse hala futboldur şikedir vs için binlerce onbinlerce kişi toplanıp protestolar yapıyoruz.Bahçemizde neler oluyor,bizim umursadığımız şeylere bakın,haberlerde futbolu gurur meselesi yapıpta protesto veya destek için sokaklara dökülen insanların yüzlerindeki hırsı , ifadeyi gördükçe , neleri umursayıp neleri umursamadığımızı anladıkça kötümserliğim artıyor.Sanırım kendimizi kaybediyoruz arkadaşlar veya çoktan kaybettik biz... Mesajı Paylaş

Evet o milliyetçi, vatansever ruhu çoğumuz kaybettik, neden böyle oldu sorusu ise sanırım Öğretim Üyelerinin tez konusudur.

Ne diyebilirim ki, herşeye alıştık, buna da alıştık.

24 sattir bu habere yapılan sadece 3 yorum, eminim 'Aziz Yıldırım tutuklanmış' ya da 'Fenerbahçe kümeye!' diye başlık açsaydım, onlarca yorum yağardı. Mesajı Paylaş

Daha neler görüceğiz. bunu yapanları tez zaman bulup gerekeni yapmak şart nerden alıyorlar bu güçü öğrenmek lazım ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz