PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Mekânları cennet olsun,en büyük mertebeye eriştiler..Fakat ne yazık ki 13 ocağa ateş düştü  :(

Þimdi çok şey yazarım da ya banlanırım ya da başım derde girer..Artık zoraki kardeşlik türküsü söylemek istemiyorum,artık Türk-Kürt kardeştir martavalını dinlemekte istemiyorum..Kardeş olduğum(uz) Kürt vatandaşlarımız zaten nerede duracaklarını neyin eğri neyin doğru olduğunu biliyorlar..Fakat Türk-Kürt kardeşliği türküsünü yerli yersiz söyleyip tüm bölücü faaliyetlere göz yuman,göz yumulmasını bekleyen,kabak çiçeği gibi fütursuzca açılıp saçılanların bu sorumsuzluklarının,bu vatani duygusuzluklarının bedelini 13 vatan evladı,13 fidan ödedi bu sefer..

Ben artık insan haklarını da taraf olduğumuz anlaşmaları da önemsememeyi istiyorum..Teröre anladığı dilden ve tüm gayri resmi,gayri insani yöntemlerle cevap verilmesi gerektiğini düşünüyorum..İmralı'daki köpek ne yaptı da "insan" hakkı olabilir..Dağdaki silahlı çapulcu şerefsizin,ona destek veren mezradaki,şehirdeki veya yakası rozetli namussuzun ne hakkı olabilir ??

Çook doluyumm çookk  >:( Mesajı Paylaş

Onlar özerklik ilan ederler,silahlı köpekleri askerimize pusu kurar..Bu şartlar altında yarında Amerikan dış işleri bakanı geliyor..Ne tesadüf  >:( Mesajı Paylaş

söylenecek çok şey var belki tahminde edersiniz ama tek yazacagım sehitlerimize allahtan rahmet dilemk!!!ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkeyi asla bölemeyecekler evimize balkonumuza camımıza bayrak asıp tepkimizi böylece gösterelim degerli dostlarr!!!! Mesajı Paylaş

Bukadar namussuzluk olmaz yazik ya 20 yasina kadar buyut gonder kefenle geri gelsin kandili basina yikicaksin bu serefsizlerin varya sinir otesi operasyon olabilirmi merak ediyorum. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Sözlerin Bittiği Yer........

ÞEHİT olan ASKERLERİMİZE ALLAHTAN rahmet, acılı Ailelerine baş sağlığı diliyorum,mekanları CENNET olsun,unutmamak lazım ki BAYRAKLARI BAYRAK yapan üzer.

VATAN SAĞOLSUN

Mesajı Paylaş

'El bombasından çıkan yangında şehit oldular'

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çıkan çatışmada 13 asker şehit oldu, 2'si ağır 7 asker yaralı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada "Çatışmada ve ormanlık alanda teröristlerce atılan el bombalarının etkisiyle çıkan yangından dolayı 13 askeri personelimiz şehit olmuştur" denildi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Silvan kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten askeri birliğe terör örgütü PKK'nın pusu kurmasıyla çatışma yaşandı.

Dolapdere köyü mevkiindeki çatışmada açılan ilk ateş sonrasında 13 asker şehit olurken, 2'si ağır 7 asker yaralandı.

Silvan'daki çatışmanın ardından 7 terörist öldürüldü.

Haberin devamı ↓
reklam

Genelkurmay'dan yapılan açıklmada, "Çatışmada ve ormanlık alanda teröristlerce atılan el bombalarının etkisiyle çıkan yangından dolayı 13 askeri personelimiz şehit olmuştur. Ayrıca, ikisi ağır olmak üzere 7 askeri personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personel Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınmıştır" denildi.

Öğle saatlerinde başlayan çatışmaların yer yer devam ettiği bildiriliyor.

Bölgede son dönemde meydana gelen en büyük çatışmalardan biri yaşanıyor. Bölgeye takviye ekipler sevk edildi.

Silvan'daki pusu, PKK'nın tek taraflı eylemsizlik süreci başlatmasından sonra yapılan en büyük saldırı oldu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25232300/ Mesajı Paylaş

Hellfire,

Çok iyi yakalamışsın, tebrik ederim. Senin gibi hafızalı adamlara ihtiyaç var toplumsa bilinç oluşması için.

Bir Aktütün baskını da, böyle bir ziyaretin hemen öncesine denk gelmişti. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Bu olayın sorumlusu Genelkurmaydır ! Nasıl iha kullanıyorsunuz nerede Heronlar , Çaldıranlar ...  Ah ah mehmedim ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kapitalist - 15 Temmuz 2011, 03:00:36
Bu olayın sorumlusu Genelkurmaydır ! Nasıl iha kullanıyorsunuz nerede Heronlar , Çaldıranlar ...  Ah ah mehmedim ...
şerefsizlerin  nereden çıktığı belli değilki  , bu  şerefsizler  yakın köylerdende  gelimiş olabilir  yani  terör  kuzey ıraktan  gelenlerle sınırlı  değil  bu  şerezsizler  edirneden hakkariye  heryerdeler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz