PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Allah sehitlerimizin mekanini cennet eylesin ailelerine sabirlar diliyorum ama ates düstügü yeri yakiyor Allah kahretsin bu ne bir beladir yarabbim .
Simdi su soruyu kendime sormadan edemiyecegim
Bu murat karayilan denilen yilanin yeri az cok istihbarat ile kestirilebilir neden vurulmaz bu yaratiklar biz bastakileri vurmaz isek bu is bitmez ve bitmeyecek.
örgütte kim öne cikmis, nerde ise Irak,Iran,Avrupa,Amerika,Asya,Ermenistan,Rusya fark etmez indirilecek dünyanin neresinde olurlar ise olsunlar korku ile yasayacaklar bakin o zaman terör ne oluyor hergün kandilden emir versinler bakalim ama nafile ya bu adamlari neden bir füze ile cehennemin dibine göndermezler neden neden neden ?????
yüzlerce F16 neden var kardesim sen 13 mehmetcik sehit olunca göz boyamak icin kandili bombalarsin ama neden her gün vurmaz sin su serefsiz kandili ya neden neden neden ????
(M.I.T) nedir kardesim ne icin vardir amaci nedir.? amerika terörist diye 10.000 km den uzaktan kumandali insansiz ucaklarla sorgusuz sualsiz sadece terörist tahmin ettikleri binlerce insani (dügün, dernek, coluk, cocuk)demeden vurdular ve hala vuruyorlar insan haklari filan yok eeee M.I.T nerdesin ya Allah askina ne yaparsin sen ya ?????
sana 30 senedir kan kusturan bu asalaklara sen cevap bile veremiyorsun basiretsin insanlar toplulugu (TBMM) hepsi ama hepsi hala meclisini tanimayan kici kirik tipi kaymislar partisi BDP gelsin yemin etsin diye yalvaracaklar yuh yuh yuh
Can siperhane kelle koltukta her an ölümle dans eden Askerimi ,polisimi kurda kusa yem ediyorsunuz yaziklar olsun lan size (orduya emir vermekten korkan insanlar). emir nasil verilir atalarin sana göstermis acin kitaplari okuyun .

Ben size savasmayi degil ölmeyi emrediyorum ordular ilk hedefiniz Akdeniz !!!!  M.K.Atatürk

emir böyle verilir .
Türk kürt kardestir lafida bizi uyutmak icin söylenmis en büyük yalandir kardes kardesi vurmaz Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: KingWarrior - 14 Temmuz 2011, 19:37:19

Teröristlerin buradaki sorguların ardından Silopi Adliyesine çıkartılacağı bildirildi.

ben bu sorgunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. ''adın, soyadın? pişman mısın? hadi yallah'' şeklinde midir? Yoksa başka teknikler de kullanılıyor mudur? Ben haburdaki otobüs-üstü terörist görüntülerinden sonra inancımı yitirdim de azıcık! Eskiden o herifleri pilav-üstü döner yapardı devlet. nerden nereye... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: kanas - 15 Temmuz 2011, 10:34:23
Alıntı yapılan: kapitalist - 15 Temmuz 2011, 03:00:36
Bu olayın sorumlusu Genelkurmaydır ! Nasıl iha kullanıyorsunuz nerede Heronlar , Çaldıranlar ...  Ah ah mehmedim ...

Bu olayın sorumlusu hükümet ve AK Partiye oy vermiş olanlardır. AK Partiye oy veren herkesin eline şehit kanı bulaşmıştır.
Þehitler üzerinden siyaset yaparak alçaklaşma , şehit kanı üzerinden siyaset yapacak kadar hırslarına yenilmişsin , zavallılaşmışsın . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kapitalist - 16 Temmuz 2011, 02:36:07
Bu olayın sorumlusu Genelkurmaydır ! Nasıl iha kullanıyorsunuz nerede Heronlar , Çaldıranlar ...  Ah ah mehmedim ...

Bu olayın sorumlusu hükümet ve AK Partiye oy vermiş olanlardır. AK Partiye oy veren herkesin eline şehit kanı bulaşmıştır.
Þehitler üzerinden siyaset yaparak alçaklaşma , şehit kanı üzerinden siyaset yapacak kadar hırslarına yenilmişsin , zavallılaşmışsın .

Ulan gavat, siz değilmisiniz dünyanın öbür ucundaki iyi gelişmeyi bile R.T.E'ye mal eden. Þerefsiz ! senin oy verdiğin adamda (!) değil mi yetki? 2000 yılında bitme noktasına gelen PKK ve uzantıları bugün ne noktada? Bana laf yetiştiricene genel merkezini arada neden bişeyler yapmıyosunuz de! Gavat oğlu gavat, şehit kanıymış. Ulan seni şehit analarının tükürüğünde boğarım kansız! Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Habur:

Hakim; Terör örgütünden ayrılmış, pişman olmuşsun. Terörist: Hayır pişman değilim. Hakim: Yaz kızım beraatine....

Hakim: Terör örgütü kurmuşsunuz. Asker: Yok öyle bişey. Hakim: Yaz kızım tutuklanmasına...

Teröristler 2'şer dakikalık sorgularının ardından, ayaklarına kadar getirlerek kurulan çadır mahkemesi tarafından serbest bırakıldı.

Askerler ise 3 yıldır içeride yargılanmayı bekliyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 16 Temmuz 2011, 10:23:00
Bu olayın sorumlusu Genelkurmaydır ! Nasıl iha kullanıyorsunuz nerede Heronlar , Çaldıranlar ...  Ah ah mehmedim ...

Þehitler üzerinden siyaset yaparak alçaklaşma , şehit kanı üzerinden siyaset yapacak kadar hırslarına yenilmişsin , zavallılaşmışsın .

Ulan gavat, siz değilmisiniz dünyanın öbür ucundaki iyi gelişmeyi bile R.T.E'ye mal eden. Þerefsiz ! senin oy verdiğin adamda (!) değil mi yetki? 2000 yılında bitme noktasına gelen PKK ve uzantıları bugün ne noktada? Bana laf yetiştiricene genel merkezini arada neden bişeyler yapmıyosunuz de! Gavat oğlu gavat, şehit kanıymış. Ulan seni şehit analarının tükürüğünde boğarım kansız!

hop dedik bu küfürler ney...
kaliteni ortaya koyuyorsun...
her karsi düsünceni yaz ama ne hakaret nede küfür etme...

bende seni düsüncelerin hice yakinina kadari katilmiyorum takip ediyorum... ayni nakarat her konuda her tasin altinda bir hükümet ona oy atanlar rte bilmem ne ...

iste senin ne terbiye ne düsünce oldugun ortada....

bilmem yöntici arkadaslar ne kadari seyreder böyle küfürbaz  kisiyi ... yoksa ayni mi düsüncelerde ....

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: akrep - 16 Temmuz 2011, 11:38:18
Alıntı yapılan: kanas - 16 Temmuz 2011, 10:23:00

Ulan gavat, siz değilmisiniz dünyanın öbür ucundaki iyi gelişmeyi bile R.T.E'ye mal eden. Þerefsiz ! senin oy verdiğin adamda (!) değil mi yetki? 2000 yılında bitme noktasına gelen PKK ve uzantıları bugün ne noktada? Bana laf yetiştiricene genel merkezini arada neden bişeyler yapmıyosunuz de! Gavat oğlu gavat, şehit kanıymış. Ulan seni şehit analarının tükürüğünde boğarım kansız!

hop dedik bu küfürler ney...
kaliteni ortaya koyuyorsun...
her karsi düsünceni yaz ama ne hakaret nede küfür etme...

bende seni düsüncelerin hice yakinina kadari katilmiyorum takip ediyorum... ayni nakarat her konuda her tasin altinda bir hükümet ona oy atanlar rte bilmem ne ...

iste senin ne terbiye ne düsünce oldugun ortada....

bilmem yöntici arkadaslar ne kadari seyreder böyle küfürbaz  kisiyi ... yoksa ayni mi düsüncelerde ....

Aynı nakarat muhabbetlerini sen git şehit analarına anlat. Hele ki savunduğun partinin hükümet programında terörle mücadele bile yokken.

Burada beyin fırtınası yapmıyoruz, yandaş medyada senin gibi tatlı su demokratlarından çok var. Küfürlere gelince, hak eden herkese bundan sonra böyle.

Ya da aynı düşüncelerde ise yöneticiler, ne yapacaksın? Mesajı Paylaş

R.T.E'ye verdiğiniz oyların, popolarınız sıkıya gelince, zerre kadar arkasında duramıyorsunuz! Söylediğiniz tek şey R.T.E'nin azıyla "Þehitleri siyasete alet etmeyin"

Orada ölen mehmetçikler siyaset yaparken ölmedi ulan! Siyasetçilerin basiretsizliği yüzünden öldü! Vatan savunması karakol beklemekle, arazi dolaşmakla yapılmaz, Tansu Çiller kadar olamadınız! Nerede Mavi Marmaracılar! Nerede her hafta başörtüsü eylemlerinde askere kin kusan açıklamalar yapanlar! Neredeler? Filistin Cumhurbaşkanı Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanına; "Sizin durumunuz da bizim durumumuzla aynı" derken, kendi topraklarındaki alevi görmeyen bir kısım siyasetçiler, Filistin rozetleri takıyordu yakasına! Başbakanın verdiği cevap hep aynı; "Ülkemiz hızla geliştiği için, bunu çekemeyenler tarafından yapılan bir saldırıdır. Zamanlamasına dikkat ediniz"

Ama yer bu millet yer, ne zokaları yuttu bu millet, ne derin uykulara daldı ki sormayın. Mesajı Paylaş

maşallah herkes özel harekatçı herkes askeri uzman neden böyle yapmadınız neden öyle yapmadınız kimi askeri suçluyor kimi siyasileri BEYLER GÜN KAVGA DEGİL BİRLİK GÜNÜDÜR UNUTMAYIN SEHİTLERİMİZ BU VATANDA BİRLİK İÇİNDE YAÞAYALIM DİYE CANLARINI FEDA EDİYORR!ELBETTE SORUÞTURMA YAPILIR EKSİKLİKLER ORTAYA KONUR VARSA AMA ASKERE SİYASİLERE VURARAK BU İÞ OLMAZ AVRUPANIN BÜYÜK ÜLKELERİN TAMAMININ DESTEKLEDİGİ BİR ÖRGÜTLE MÜCADELE KOLAY DEGİLDİR VE BİR OLMAZSAK BU İÞ HİÇ BİTMEZZ O YUZDEN ACIMIZI YASAYALIM VE AKLI SELİM DAVRANALIM LÜTFEN!!ALLAH BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİ ORDUSUNU VE DEVLETİNİ KORUSUN SEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN!!!!! Mesajı Paylaş

kanas sen kimsin lan da akp ye oy verenlerin eline şehit kanı bulaşmış diye biliyorsun 3-5 ocağa gittin diye adammı oldum zannediyon Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz