PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: çiğil42 - 16 Temmuz 2011, 12:38:56
kanas sen kimsin lan da akp ye oy verenlerin eline şehit kanı bulaşmış diye biliyorsun 3-5 ocağa gittin diye adammı oldum zannediyon
Adam oldum zannediyom lan, var mı itirazın! Kıvırma, savun nesini savunacaksan tayyibin! Anlatta bilelim ne yaparmışsınız terörle mücadelede!

Delikanlı gibi dik durda "Ben açılımı savunuyorum. Açılım olmalı" de. Ülke bir gün öyle bir bataklığa saplanacak ki, ya korkunuzdan, ya da vicdanınız el vermediğinden akepeye oy verdim diyemeyeceksiniz! Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Siz 20-30 mesajla, akepenin internette probagandasını yapan bir avuç zavallısınız benim gözümde! Dikkat ettiniz mi bilmem ama ben hiç bir muhalefet partisinin probagandasını yapmadım. Þehitlerimizin olduğu bir dönemde, böyle bir aymazlıkta yapmam! Hangi parti olursa olsun, kim başta olursa olsun, babamda olsa basiretsizlik karşısında susmam. Teröristler önüne gelene kurşun yağdırırken, bende ağzıma geleni kim yetki sahibi ise söylerim. Bir kuru soğan, bir yudum su değil mi bize yetecek olan. Bölücüler, dünya tarihinde hiç bu kadar, bağımsızlık ilan etmeye yakın olmamışken, yetkililerin günü geçiştiren, gaz alan açıklamalarını be çok dinledim, eminim sizlerde dinlemişsinizdir.

Evet, kabul ediyorum ben askeri harekattan, saldırıdan, savunmadan ya da çatışmadan anlamam, bilgim o konularda yıllarca eğitim almış askerlerin yanında gayette kıttır. Ama fındık kadar beynim bana diyor ki "Arkadaş geçmişte yaptın, şimdi neden yapılmıyor" sorusunun cevabını ara!

Her kimki, ister üniformalı, ister sivil, bir takım çıkarlar uğruna gerekeni yapmıyorsa, Allah onun belasını versin!

Siyaset kalıcı ama siyasiler, hatta siyasi hareketler geçicidir. Bugun A partisi bişeyler yapar, biz eleştiririz ya da destekleriz, yeri gelir bir birimize kendi siyasi düşüncelerimizi enjekte etmeye çalışırız, bunlar gayet normal. Sonra sıradaki lider gelir, sonra o gider diğeri gelir ama vatan bir bütündür. Türklerde diğer ülkelere oranla bu konuda büyük fark var. Biz sağcısı da solcusu da milliyetçi insanlardık, insanlardık diyorum çünkü artık bazı partizanlar, doğal olarak ülkenin başında bulunan R.T.E'ye bu konuda yapılan eleştirlere kendilerini siper ediyor. Hatırlayın, daha geçtiğimiz hafta, Rum kesimindeki patlamanın ardından Rumların genelkurmay başkanı ve savunma bakanı istyifa etti. Hiçbiri dedi mi ; "Bu askerin hatası" bastı istifayı gitti. Ben R.T.E'nin istifa etmeyeceğini bildiğim, ya da bizde istifa kültürü olmadığını bildiğim için, en azından karşılık verin diyorum ve bunu yaparken doğal olarak, tüm bu yaşananlara rağmen beyninin kullanım hakkını her şartta r.T.E'ye kiralayanlara da en sert tepkimi gösteriyorum. Mesajı Paylaş

teröristin korkabileceği bir devlete sahip değiliz!  eskidende sahip değildik  akp  zamanındada değiliz  aksine  akp zamanında  teröriste  dahada destek veriliyor  ,  terörist  geliyor  ''pişmanım'' diyor  bakılıyor bir olayda adı varsa  devlet baba  içeri alıyor  yediği önünde yemediği ardında her türlü  rahatı konforu sağlayarak  teröristi  besliyor  , eğer bir  olayda adı geçmiyorsa (buna nasıl karar veriyorlar hala anlayamadım)  serbest bırakıyorlar yetmedi kimliğini değiştirip  yeni bir hayat kurması için devletin imkanlarını kullanıyorlar  , abi bunun neresinde adalet var?
tsk  dünyanın tartışmasız  en  büyük ordularından birisi  peki tsk  bu konuda ne yapıyor?   terörist saldırıyor  karakoldan yardım isteniyor  ama  yardım 100 km mesafeden yayan olarak gönderiliyor  10 saat sonra  yardım geliyor , aktütünü unutmadık , heronlar görüntü alıyor  terörist  izleniyor  ama kimse kılını kımıldatıpta  saldırmıyor  ,  kandil ne zamandan beridir  bombalanmıyor  neden? birbaşka  sorum ise  ankarada bekletilen 150 000 askerin anlamı nedir?  ortadoğunun en  büyük ordusu 3 ~5 bin  şerefsizi  yokedemiyormu?

mecliste sadece akp yok  yani mhp ve  chp ninde  bu konuda  konuşmak dışında hiçbir  olumlu adım atmadığını unutmayalım   yani  bu  devletle bizim terörden kurtulmamız  zor , ve mecliste savunulabilecek bir siyasi  kuruluşta yok ! Mesajı Paylaş

Site yöneticileri bu kanas denen şizofreniyi neden uzaklaştırmıyorsunuz neyi bekliyosunuz önüne gelene küfür ediyor . Her defasında aynı şey uzaklaştırın bu şizofreniyi yoksa herkes küfür etmeye başlayacak forum iyice basitleşti gereğini yapın bir değil iki değil yapın gereğini . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 16 Temmuz 2011, 12:57:49
kanas sen kimsin lan da akp ye oy verenlerin eline şehit kanı bulaşmış diye biliyorsun 3-5 ocağa gittin diye adammı oldum zannediyon
Adam oldum zannediyom lan, var mı itirazın! Kıvırma, savun nesini savunacaksan tayyibin! Anlatta bilelim ne yaparmışsınız terörle mücadelede!

Delikanlı gibi dik durda "Ben açılımı savunuyorum. Açılım olmalı" de. Ülke bir gün öyle bir bataklığa saplanacak ki, ya korkunuzdan, ya da vicdanınız el vermediğinden akepeye oy verdim diyemeyeceksiniz!

lan mhp ne yapmış bu ülkeye krize sokmaktan ekmek kuyruklarında bırakmaktan baska ne yaptı milliyetçiyiz diyorlar sokağa inipte el kol kaldırmakla milliyetçilik olmaz mhp nin ne hizmeti oldu bi anlat bakalım evet açılımı savunuyorum bir itirazınmı var . sizin yaptığınız şehitler üzerinden siyaset yapmak bu ülke tarihinde rte gibi bir lider gördümü ki bakalım 3-5 sene sonra ne yapcaksınız ne ile siyaset yapacaksınız terör bitince Mesajı Paylaş

online olduğunda msj atsana sorun neyse halledelim kanas  klavye delikanlılığıyla bitmiyor bu işler Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 16 Temmuz 2011, 15:23:23

lan mhp ne yapmış bu ülkeye krize sokmaktan ekmek kuyruklarında bırakmaktan baska ne yaptı milliyetçiyiz diyorlar sokağa inipte el kol kaldırmakla milliyetçilik olmaz mhp nin ne hizmeti oldu bi anlat bakalım evet açılımı savunuyorum bir itirazınmı var . sizin yaptığınız şehitler üzerinden siyaset yapmak bu ülke tarihinde rte gibi bir lider gördümü ki bakalım 3-5 sene sonra ne yapcaksınız ne ile siyaset yapacaksınız terör bitince

1-o kuyruklarda beklemeler, ülke çıkarlarını koruyan hükümetler zamanında küresel zorba sayesinde oldu. ''lan sen benim sözümü nasıl dinlemezsin?!'' diyerek. Rahmetli Ecevit'i de cezalandırmıştır o küresel zorba. Bunun sağı solu yok!

2-açılımı savunuyorsun. peki nesini? hani terör bitecekti, hani akan kan duracaktı? hani nerde? neyini gördün de nesini savunuyorsun açılımın?

3-ben bu ülke tarihinde lider çok gördüm ama rte gibi zorbasını hiç görmedim. (seçilmişler içinde)

4-terörün bittiği yok, biteceği de yok. başta kendin olmak üzere kimseyi kandırma! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

açılımın neyinimi savunuyorum 20 senedir silahla mücadele ediliyor terör bittimi hayır sen dağdakini öldürürsün o birilerini kandırır yine dağa çıkarır insan aç kaldığında her şeyi yapar kürdü türkü farketmez sen köy basıp insanların evine girip işgence edersen tabikide dağa çıkar açılımın asıl gayesi insanlara aş iş vermek doğuya yatırım yapmak eğitim kalitesini yükseltmek Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 16 Temmuz 2011, 15:23:23
Alıntı yapılan: kanas - 16 Temmuz 2011, 12:57:49

Delikanlı gibi dik durda "Ben açılımı savunuyorum. Açılım olmalı" de. Ülke bir gün öyle bir bataklığa saplanacak ki, ya korkunuzdan, ya da vicdanınız el vermediğinden akepeye oy verdim diyemeyeceksiniz!

lan mhp ne yapmış bu ülkeye krize sokmaktan ekmek kuyruklarında bırakmaktan baska ne yaptı milliyetçiyiz diyorlar sokağa inipte el kol kaldırmakla milliyetçilik olmaz mhp nin ne hizmeti oldu bi anlat bakalım evet açılımı savunuyorum bir itirazınmı var . sizin yaptığınız şehitler üzerinden siyaset yapmak bu ülke tarihinde rte gibi bir lider gördümü ki bakalım 3-5 sene sonra ne yapcaksınız ne ile siyaset yapacaksınız terör bitince

Þunu anladım ki senin beyin kanamasından ölme ihtimalin sıfır, sanırım buna sen sevinirsin de. Yazdıklarımı iyi oku hafız! Ben hiç bir yerde parti adı kullanmadım. Ama siz ülkeyi bölmeden terörü bitirin de, 50 yıl daha iktidarda kalın ben razıyım. Mesajı Paylaş

batıdakilerin aşı-işi var mı ki doğudakilere dağıtmaya kalkıyorsun? Tek suçu vergi verip yasalara uymak olan insanlar mı suçlu oldu şimdi? herkes iş bulmak için dağa çıksın o zaman!

terör örgütü 20 yıl içinde 3 kez budandı. 2000'de bitti. 2003 Irak işgalinden sonra yeniden türedi. Bundan ders almayan o savunduğun hükümet Suriye'deki silahlı isyana destek verdi. Suriye'yi kendimize küstürdük. Aynı şeyler orada da olursa bu vatanın evlatlarından kimse canını kanını vermesini beklemzin artık.

Özellikle kendi çocukları torpilli yerlerde 28 gün askerlik yapanlar!!!! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz