PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

çiğili kiraya verdiğin beynin birazcık özgür olsa, son 10 yılda çıkan yasalarla terörle möücadele eden askerimizin elinin kolunun bağlandığını görürdün. Ama sen hiç bir şey göremezsin, 2002 yılında kaç askerimiz şehit düşmüş az araştır. Açılımı savunuyomuş, teröristlere tazminat yolu açanda senin partin değilmiydi. "Dünya böyle lider görmemiş" boş sloganlar atmanın yeri değil. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Askerin yol kesme yetkisini kaldır, ev araması yapmadan önce savcıdan izn alma zorunluluğu getir, gözaltı süresini düşür, Özel Harekatçıları ilçelerden çekip, trafik polislerini yerleştir, sonra terör bitecekmiş. terörle mücadele edilir, müzakere edilmez! Mesajı Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de grubu olan parti liderleriyle İstanbul'da görüşmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın talebini geri çevirdi.Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Clinton'ın görüşme talebini kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise ABD Dışişleri Bakanı ile Conrad Otel'de bir araya gelecek. Görüşmenin TSİ 17.50'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Þu dakikalarda Sait Halim Paşa Yalısı'nda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla görüşen Clinton, TSİ 16.30 sularında da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelecek

kaynak: hürriyet.com.tr

Alın size lider, alın size dik duruş! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 16 Temmuz 2011, 16:11:42
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de grubu olan parti liderleriyle İstanbul'da görüşmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın talebini geri çevirdi.Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Clinton'ın görüşme talebini kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise ABD Dışişleri Bakanı ile Conrad Otel'de bir araya gelecek. Görüşmenin TSİ 17.50'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Þu dakikalarda Sait Halim Paşa Yalısı'nda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla görüşen Clinton, TSİ 16.30 sularında da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelecek

kaynak: hürriyet.com.tr

Alın size lider, alın size dik duruş!

+ 1919 Mesajı Paylaş

UYVAR
Arkadasim Bahcelide uyuyan güzel gibi ne zaman ne yapacagi belli degil apo denen maymun yakalandigi zaman oda hükümetti.
Sonra millete meydanlarda ip atti alin asin diye .
Diyecegim kimsede ama su an hicbir siyaside M.K.Atatürk gibi yürek yok zaten olamazda her yüzyilda bir geliyor böyle bir insan sansimiza küsüp bekleyecegiz.
Ben bu meclisten bdp ye imza atin diye yalvardiklari zaman tiksindim
Bütün mehmetcikleri Orgeneralinden - erine ,Bütün Polisleri Komiserinden - trafik polisine kadar YÜCE ALLAHA emanet ediyorum ,dualarimiz onlarla elden baska bir sey gelmiyor.

Özel harekati kontrol noktasindan cekip yerine trafik polisini gönderip havaya ucurturan zihniyete lanet olsun diyorum.baska lafim yok

trafik polisiyle terörle mücadele edilmez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: amonyak - 16 Temmuz 2011, 16:29:53
UYVAR
Arkadasim Bahcelide uyuyan güzel gibi ne zaman ne yapacagi belli degil apo denen maymun yakalandigi zaman oda hükümetti.
Sonra millete meydanlarda ip atti alin asin diye .
Diyecegim kimsede ama su an hicbir siyaside M.K.Atatürk gibi yürek yok zaten olamazda her yüzyilda bir geliyor böyle bir insan sansimiza küsüp bekleyecegiz.
Ben bu meclisten bdp ye imza atin diye yalvardiklari zaman tiksindim
Bütün mehmetcikleri Orgeneralinden - erine ,Bütün Polisleri Komiserinden - trafik polisine kadar YÜCE ALLAHA emanet ediyorum ,dualarimiz onlarla elden baska bir sey gelmiyor.

Özel harekati kontrol noktasindan cekip yerine trafik polisini gönderip havaya ucurturan zihniyete lanet olsun diyorum.baska lafim yok

trafik polisinden terörle mücadele edilmez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amonyak sana katılacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama doğru söze ne denir Mesajı Paylaş

Kanas   

amonyak sana katılacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama doğru söze ne denir

3 tür bana hep aynisini yaziyorsun demek akliyin ucu beni seviyor sen istemesende  ;D

biz marsli degiliz bizimde sevdamiz TÜRKIYE gerisi bos

kal salicakla Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: UYVAR - 16 Temmuz 2011, 15:42:24
Alıntı yapılan: çiğil42 - 16 Temmuz 2011, 15:23:23

lan mhp ne yapmış bu ülkeye krize sokmaktan ekmek kuyruklarında bırakmaktan baska ne yaptı milliyetçiyiz diyorlar sokağa inipte el kol kaldırmakla milliyetçilik olmaz mhp nin ne hizmeti oldu bi anlat bakalım evet açılımı savunuyorum bir itirazınmı var . sizin yaptığınız şehitler üzerinden siyaset yapmak bu ülke tarihinde rte gibi bir lider gördümü ki bakalım 3-5 sene sonra ne yapcaksınız ne ile siyaset yapacaksınız terör bitince

1-o kuyruklarda beklemeler, ülke çıkarlarını koruyan hükümetler zamanında küresel zorba sayesinde oldu. ''lan sen benim sözümü nasıl dinlemezsin?!'' diyerek. Rahmetli Ecevit'i de cezalandırmıştır o küresel zorba. Bunun sağı solu yok!

2-açılımı savunuyorsun. peki nesini? hani terör bitecekti, hani akan kan duracaktı? hani nerde? neyini gördün de nesini savunuyorsun açılımın?

3-ben bu ülke tarihinde lider çok gördüm ama rte gibi zorbasını hiç görmedim. (seçilmişler içinde)

4-terörün bittiği yok, biteceği de yok. başta kendin olmak üzere kimseyi kandırma!
Lan sen benim sözümü nasıl dinlemezsin diyen zorbalar (ecevit ve bahçeliye) şu anda RTE yi üstad olarak görüyorlar her defasında onun görüşlerini almak için sıraya giriyorlar.Evet zorba ama kime karşı el etek kesildiğiniz İsrail ve ABD ye karşı. Mesajı Paylaş

RTE nin suçu büyüktür Çiğil çünkü milli tank projesini başlattı , atak projesini gerçekleştirdi , insansız hava araçlarını yaptırıyor , duble yollar , köprüler , hızlı trenler , metrolar , devasa hastahaneler ... katlanarak büyüyen bir ekonomi anladın mı bu adamın suçunun ne kadar büyük olduğunu... Kanas ve Uyvar diyorki ne gerek var bunlara biz silahları dışarıdan müttefiklerimiz İsrail den ABD den alıyoduk zaten bu sebeple aramız onlarla iyi olduğu için terör durmuştu ne gerek var hastahanelere yollara metrolara hızlı trenlere bu millet haketmiyor bunları fazla lüks gerek yok , ekonomi mi benim için hiçbir önemi yok millet zaten yoksulluğu benimsemişti niye geldinde bu kurulu düzeni bozdun diye kızıyorlar adamlar haklı. Mesajı Paylaş

helal olsun bize en basidinden, Bir paylaşım sitesinde dahi kavga etmeden duramıyoruz bir oyun sitesine bağlanıpta birbirimizi vursak    Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz