PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Kanas sen Kılıçdaroğlunun 5 dk de kıvırma rekorunuda kırmışsın işte dik duruş bahçeliden helal olsun denmiş ooo katılıyorum +1919  demişsin aradan yalnızca 3 dk geçmiş amonyak Bahçeliye vermiş veriştirmiş vay be ne yazmışsın süper olmuş diye Amonyak ı tebrik ediyosun sende beyin yok bunu anladım. Mesajı Paylaş

Kapitalist
yapma ya Bahceliye verdi veristirdi demissin Allah askina haksizmiyim yani simdi  ;D Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

terörü bitirmenin tek yolu terörün kaynagını kurutmaktır terörün sebebi ne kürt halkıdır nede Türk halkı sürekli bu milletin önüne yemeleri için çeşit çeşit yemekler konmuştur sağ sol alevi sünni ve Türk kürt her seferinde bu yemeğide yiyelim bitirelim şu yada bu yolla burada önemli olan yemeklerden kurtulmak değil ahçıdan kurtulmaktır. ve burada yapılan kavgalarda boşdur. her siyasinin ve belkide her bireyin şöyle yada böyle katkısı olmuş ve şu anda demokratikleşme adı altında bir çök sivil toplum kuruluşları kürt haklkını va adını kullanarak savunduklarını belirten açıklamalar yapmakta ve bu ülkeye zarar vermektedir çünkü artık bu olay bir rant kapısı haline gelmiştir ve kendilerini gösterme şekline dönüşmüştür bunun sebebide ne kadar iyi niyetli olsada hükümet tarafından kabül görmesidir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kapitalist - 16 Temmuz 2011, 17:27:33
[
Lan sen benim sözümü nasıl dinlemezsin diyen zorbalar (ecevit ve bahçeliye) şu anda RTE yi üstad olarak görüyorlar her defasında onun görüşlerini almak için sıraya giriyorlar.Evet zorba ama kime karşı el etek kesildiğiniz İsrail ve ABD ye karşı.

acınacak bir haldesin. cevap bile vermeye gerek yok sana. yukarıda alıntıladığım yazıyı oku kimler el etek kesiliyor öğren. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: kapitalist - 16 Temmuz 2011, 17:51:08
Kanas sen Kılıçdaroğlunun 5 dk de kıvırma rekorunuda kırmışsın işte dik duruş bahçeliden helal olsun denmiş ooo katılıyorum +1919  demişsin aradan yalnızca 3 dk geçmiş amonyak Bahçeliye vermiş veriştirmiş vay be ne yazmışsın süper olmuş diye Amonyak ı tebrik ediyosun sende beyin yok bunu anladım.

amonyakın yorumu art niyetsiz, gözünü etrafında gezdirerek yapılan bir yorum, konumuz da hastaneler yollar değil. Bak konu başlığına ne yazıyor. ülke bölünüyor diyoruz siz ama hastanee, ama yoooll diye tutmuş tayyibin eteğinden gidiyorsunuz. ama neden sana bişeyler anlatıyorum ki, sen ve tayfan birkaç yorum öncede dediğim gibi beyin kanamasından muhaf tiplersiniz. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Gerçekleşen vahim olay nedeniyle sinirlerin çok gergin olduğunun farkındayım. ANCAK BİR DAHA BİRBİRİNİZE HAKARET EDERSENİZ GÖZÜNÜZÜN YAÞINA BAKMAM.

Konuyu siyasi propagandaya çevirmişsiniz yine. Bir iki kelime de ben edeyim. Mevcut hükümetin bu ülkeye katkısı tartışılmaz. Duble yollar, yerli tank vs vs. Kendilerini bu konuda tebrik ederim.

Ancaaaaaaaaaaak, terörle mücadele konusunda tam bir rezalet. Pkk ortaya çıktığından beri hiçbir hükümet zamanında bu kadar özgür, bu kadar rahat olmamıştı. Kaldı ki her geçen gün daha da güçlenen ordumuzun yetkileri bu konuda hiçbir zaman bu kadar kısıtlanmamıştı. Bu iş silahla çözülmez diyerek açılım masalları anlatanlar, o açılımı bize dikte eden AB'de hiç böylesine bir terör belası görmüşler mi ki? AB bu haliyle Türkiye'yi içerisine alırsa zaten teklemekte olan AB içerisinde en güçlü ülke biz olacağız için bizi bölmeden asla almazlar. Zaten bana kalsa çöküşte olan saçma bir birliğe girmek için bu kadar maskara olmamıza gerek mi var? Dik duruş bu mudur ya! RTE'nin ABD'ye kafa tuttuğunun iddia edilmesine de bir tarafımla gülüyorum. Hani şu onlarca şehidin ardından Türk Milleti terörün kökünün kazınması için sokaklara döküldüğünde, Ordu biz hazırız yeterki tezkereyi verin dediğinde mırın kırın eden, tepkilere dayanamayıp soluğu izin almak için beyaz sarayda alan alan, TV'lerde şehit haberlerinin bile abartılması gerektiğini düşünen RTE mi kafa tutuyormuş ABD'ye :o

Pes doğrusu. Ben o kadar şehidin hesabını sorarım kardeşim. Bugüne kadar gelenler ne yapmışlar ki diyerek kimse fanatiği olduğu siyasi görüşü kollamaya çalışmasın boşuna. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. BEN BU MİLLETİN TA KENDİSİYİM. Bu ülkede seçim zamanları meydanlarda atıp tutarak iktidara gelenler, vaad ettiklerinin yerine gencecik kardeşlerimizin ardından her zamanki kuru söylemlerini söylüyorlarsa bunun hesabını o yöneticilerden sorarım. BU BENİM EN TEMEL VATANDAÞLIK HAKKIM. Benim gencecik kardeşlerim şu an toprağın altında yatarlarken Eli kanlı eşkiyalar serbest dolaşırlarsa bunun hesabını sorarım. Hesap soracağım kim olursa olsun.  >:( >:( >:(

Gerekirse vatan sağolsun diyerek o hain köpeklerin cezalarını ben veririm. Çünkü ben MİLLETİM. Milleti boş vaatlerle kandıran iki yüzlü siyasetçi değil... >:( >:( Mesajı Paylaş

Ya şu tartışma ortamına bir siyaset katmasanız ne güzel olur.Kaç kere diyecegiz kardeşlerim ya.Eger bilginiz ve belgeniz varsa çıkın televizyonlara anlatın derdinizi sizde siyasi olun.Size ne o neyapmış bu ne yapmış.Olayı konuşmak varken herkes neden böyle bir siyasi olaya düşüyor.Hep istenilen budur.Herkesi birbirine düşürmektir.Görülüyor ki hemen bir anda siyasi kargaşa çıkıyor.
Siyaset istemiyorum.Küfür,hakaret,siyasi propoganda ve karalama,vs.
bir olay daha yapılmasın lütfen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KingWarrior - 16 Temmuz 2011, 20:42:54
Gerçekleşen vahim olay nedeniyle sinirlerin çok gergin olduğunun farkındayım. ANCAK BİR DAHA BİRBİRİNİZE HAKARET EDERSENİZ GÖZÜNÜZÜN YAÞINA BAKMAM.

Konuyu siyasi propagandaya çevirmişsiniz yine. Bir iki kelime de ben edeyim. Mevcut hükümetin bu ülkeye katkısı tartışılmaz. Duble yollar, yerli tank vs vs. Kendilerini bu konuda tebrik ederim.

Ancaaaaaaaaaaak, terörle mücadele konusunda tam bir rezalet. Pkk ortaya çıktığından beri hiçbir hükümet zamanında bu kadar özgür, bu kadar rahat olmamıştı. Kaldı ki her geçen gün daha da güçlenen ordumuzun yetkileri bu konuda hiçbir zaman bu kadar kısıtlanmamıştı. Bu iş silahla çözülmez diyerek açılım masalları anlatanlar, o açılımı bize dikte eden AB'de hiç böylesine bir terör belası görmüşler mi ki? AB bu haliyle Türkiye'yi içerisine alırsa zaten teklemekte olan AB içerisinde en güçlü ülke biz olacağız için bizi bölmeden asla almazlar. Zaten bana kalsa çöküşte olan saçma bir birliğe girmek için bu kadar maskara olmamıza gerek mi var? Dik duruş bu mudur ya! RTE'nin ABD'ye kafa tuttuğunun iddia edilmesine de bir tarafımla gülüyorum. Hani şu onlarca şehidin ardından Türk Milleti terörün kökünün kazınması için sokaklara döküldüğünde, Ordu biz hazırız yeterki tezkereyi verin dediğinde mırın kırın eden, tepkilere dayanamayıp soluğu izin almak için beyaz sarayda alan alan, TV'lerde şehit haberlerinin bile abartılması gerektiğini düşünen RTE mi kafa tutuyormuş ABD'ye :o

Pes doğRusu. Ben o kadar şehidin hesabını sorarım kardeşim. Bugüne kadar gelenler ne yapmışlar ki diyerek kimse fanatiği olduğu siyasi görüşü kollamaya çalışmasın boşuna. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. BEN BU MİLLETİN TA KENDİSİYİM. Bu ülkede seçim zamanları meydanlarda atıp tutarak iktidara gelenler, vaad ettiklerinin yerine gencecik kardeşlerimizin ardından her zamanki kuru söylemlerini söylüyorlarsa bunun hesabını o yöneticilerden sorarım. BU BENİM EN TEMEL VATANDAÞLIK HAKKIM. Benim gencecik kardeşlerim şu an toprağın altında yatarlarken Eli kanlı eşkiyalar serbest dolaşırlarsa bunun hesabını sorarım. Hesap soracağım kim olursa olsun.  >:( >:( >:(

Gerekirse vatan sağolsun diyerek o hain köpeklerin cezalarını ben veririm. Çünkü ben MİLLETİM. Milleti boş vaatlerle kandıran iki yüzlü siyasetçi değil... >:( >:(
Askerin elinden alınan yetkiler neden ellerinden alınmıştır sen devriyeye çıkıp mahalleden sokakta tuttuğunun kafasına sıkıp gömersen , adamlara boklarını yedirirsen o zaman o adamların çoluğu çocuğu dağa çıkar devletede kurşun sıkar.Alınan yetkiler bunları önleme amaçlıdır bunu kafanıza yerleştirin artık.Peki askerin pkknın korkulu rüyası köylülerin görünce dizlerinin çözüldüğü polis özel harekatı bölgeden sildiğini nasıl açıklayacaksın.Lafı döndürüp dolandırıp siyasete getirmeyin en büyük suçlu Genelkurmaydır hani binlerce profesyonel komando aldılar operasyonlara onlar çıkacaktı ne işi var ilahiyat okumuş adamın terörist peşinde ne anlar bu adam çatışmadan kurdun kucağına kuzuyu atarsan olacağı budur ... eğer profesyonel askerler orada olsaydı belkide hiç şehit vermeyecektik ve bir ay önceki gibi 10 dan fazla terörist öldürülmüş olacaktı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KingWarrior - 16 Temmuz 2011, 20:42:54
Buradan ultimatom vereceğine Kanas ı uzaklaştır bu birinci ikinci değil onuncu defa aynı şeyi yapıyor defalarca uyarılmasına rağmen küfür etmeye devam ediyor ben sizin adaletinize güvendiğim için küfür etmedim sustum sizde bu adamı kovun yoksa bende ona küfür edeceğim... Mesajı Paylaş

Burada uzaklaştırılacak biri varsa o da senin gibi bir pkk sözcüsüdür. DEFOL... >:( >:( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz