PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

yüksek ihtimalle  zırhlı araç  geçişinde  patlamış , patlamanın ardından  araç üstündeki  tam otomatik ateşleniyor  sanırım  ,  silah sesi  g3  değil  ya  tam otomatik  yada ak-47 ile ateş ediliyor  ,  aracın altında patlasa  yüksek ihtimalle  hurdaya  dönmüş  olurdu  ama hurdaya  dönmüş  bir  araç görünmüyor  Mesajı Paylaş

Korucu öldürüldü, kent savaş alanına döndü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Korucubaşı Hacı Alan'ın ilçe merkezinde öldürülmesinden sonra kentte büyük olaylar çıktı. Korucuların BDP ilçe başkanın evini yaktığı ve işyerlerini tahrip ettiği söyleniyor. Gerginlik sürüyor.

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 10:21 TSİ 29 Temmuz. 2011 Cuma
BİNGÖL - Karlıova ilçesindeki Fatih caddesinde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, Taşlıçay köyü Korucubaşı Hacı Alan hayatını kaybetti. Kafasından 3 kurşun alan Korucu Alan yere düştükten sonra saldırganın 4 kez daha ateş açtığı belirtildi.

Silahlı saldırının ardından ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Taşlıçay köyünden de korucuların gelmesi ile korucu sayısı 25'e çıktı. Korucular sık sık havaya ateş açtı.

Olayın ardından ilçe merkezinde esnaf kepenk kapatırken, korucular ve özel harekât timleri ara sokaklara girerek operasyon başlattı. Korucuların ara sokaklara girmesi ile silah seslerinin geldiği duyuldu.

Haberin devamı ↓
reklam

Bu arada ilçe merkezine gelen korucuların, BDP Karlıova İlçe Başkanı Þemsettin Özen'in evini ateşe verdiği, Özen'in eşiyle çocuklarının da o sırada evde bulunduğu iddia edildi.

Taşlıçay köyü Korucubaşı Hacı Alan'ın bire süredir PKK tarafından tehdit edildiği öne sürülüyor.

VALİLİK AÇIKLAMASI
Bingöl Valiliği tarafında yapılan yazılı açıklamada ise, emniyet birimlerinden alınan ilk bilgilere göre 28 Temmuz günü saat 15.20 sularında Karlıova ilçesinde yoğunluklu olarak Taşlıçay köylülerinin kullandığı kahvehane önünde, Taşlıçay köyü köy korucularından Hacı Alan'ın kimlikleri tespit edilemeyen iki kişi tarafından tabancayla vurularak yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, saldırganların ilçe merkezinden kaçarak uzaklaştıkları, olayın ardından, bölgeye gelen kişilerin olayın etkisiyle ilçe merkezinde taşkınlık yaptıkları, bu sırada bir ev ve bir iş yerinin kısmi olarak ateşe verilmek suretiyle hasara uğratıldığı, 18 kadar iş yerinin camlarının kırıldığını belirlendiği ifade edildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25236627/ Mesajı Paylaş

Jandarmaya saldırı: 1 şehit

Kahramanmaraş'ta jandarma trafik aracına düzenlenen saldırıda iki asker de yaralandı.
Güncelleme: 19:43 TSİ 30 Temmuz. 2011 Cumartesi
Ekinözü ilçesi Gellezif mevkisinde jandarma trafik timine saldırı düzenlendi.

Saldırıda uzman çavuş Abdulmecit Yıldırım şehit olurken, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kasım Yağbasan ve Uzman Çavuş Taner Yasam'ın yaralandı.

Yaralanan Kasım Yağbasan ve Taner Yasam, Elbistan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haberin devamı ↓
reklam

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığında görevli trafik timinin, Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler köyünde meydana gelen ölümlü trafik kazasına gittiği ve trafik timinin bulunduğu araca ateş açıldığı bildirildi.

Yaralanan askerlerin ateşe karşılık verdiği ve haber merkezine saldırıya uğradıklarını ilettiği, Gaziler köyüne kaza için giden ambulansın da askerleri Elbistan Devlet Hastanesine getirdiği öğrenildi.

Bölgede operasyonların sürdürüldüğü öğrenildi.

SİVAS'TA ÇATIÞMA
Bu arada Sivas'ın Zara ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Þerefiye beldesi Büyükgüney köyü kırsalında, güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Yaşanan çatışma sonrasında bölgede teröristlere ait 5 sırt çantası ve 2 adet kalaşnikof tüfek ele geçirildi.

Bölgeye çok sayıda asker sevk edildiği öğrenildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25236627/ Mesajı Paylaş

Van'da Saldırı: 3 Þehit

Van Başkale'de askeri araca saldırı düzenlendi
01 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:44:06
Van'da saldırı: 3 şehit!

Cemal AÞAN / VAN (AHT)

Van'ın Başkale ilçesinde askeri araç konvoyu geçerken teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Saldırı anında tesadüfen bölgeden geçen Başkale Kaymakamı ile koruması da hafif yaralandı.

AHT Van muhabiri bölgeden bildiriyor haberini izlemek için TIKLAYINIZ

Başkale ilçesi Gedikbaşı köyü yakınlarında saat 16.00 sıralarında askeri araç konvoyu geçerken PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Saldırı sırasında tesadüfen bölgeden geçen Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer'in aracına da kurşunlar isabet etti. Saldırıda Kaymakam Bayer ile 1 koruma görevlisi yaralandı. Hafif yaralanan Kaymakam Bayer ile koruma görevlisi, Başkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı 4 asker ise helikopterle Van Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

CUMHURBAÞKANI'NDAN BAÞSAĞLIĞI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Van'da üç askerin şehit olması, dört askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkan Vekili Orgeneral Necdet Özel'e telgraf göndererek, başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

''Sayın Cumhurbaşkanımız, Van'da üç askerimizin şehit olması, dört askerimizin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkan Vekili Orgeneral Necdet Özel'e telgraf göndererek, şehitlerimizin ailelerine, milletimizi ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifa dileklerini iletmiştir.''

BAÞBAKANLIK'TA GÖRÜÞME TRAFİĞİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da 3 askerin şehit olması, 4 askerin de yaralanması nedeniyle, Genelkurmay Başkanvekili Orgeneral Necdet Özel'e bir başsağlığı telgrafı gönderdi.

ÇİÇEK: EMELLERİNE ULAÞAMAYACAKLAR
Çiçek, Başkale ilçesi Gedikbaşı mevkisi yakınlarında konvoya ateş açılması sonucu üç askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Çiçek, şunları kaydetti:

''Son günlerde artış gösteren terör saldırıları, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur, barış ve istikrarını hedef almaktadır. Destansı mücadeleler sonucunda beraberce kurduğumuz aziz vatanımızı bölmek isteyen hainler, milletimizin aklıselim ve sağduyusu sayesinde çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.

Milletimizin böyle acıları bir daha yaşamaması dileğiyle bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri nefretle kınıyorum. Aziz canlarını birlik ve bütünlüğümüz uğruna feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda hafif yaralanan Başkale Kaymakamı Sayın Bilgihan Bayer, koruması ve dört güvenlik görevlimize acil şifalar temenni ediyorum.''

KILIÇDAROĞLU: NEFRETLE KINIYORUM'
Saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''İnsanlık suçu olan bu saldırıda makam aracıyla olay yerinden geçen Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayar ile korumasının da yaralandığı bildirildi. Dünya pratiği, terörle sonuç alınamayacağı gerçeğinde ittifak etmişken, hala insanlık suçu terörist saldırılarda ısrar edenleri nefretle kınıyor, şehitlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine üzüntülerimle geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, yaralı Mehmetçiklerimizle birlikte, yaralı Kaymakam Bayar ve korumasına da acil şifalar diliyorum.''

http://www.haberturk.com/yasam/haber/653897-vanda-saldiri-3-sehit Mesajı Paylaş

kalıplaşmış  söylemlerle  hep aynı  açıklamalar  yapılıyor 

nefretle kınıyoruz hadi lan , sanki teröristin  çokta  umrundaya

emellerine ulaşamadılar  ulan  adamların  emeli  nedirki  ulaşamayacaklar  , adamların  tek derdi  kan  dökmek ve  bunuda  oldukca  sık bir  şekilde  yapıyorlar,  devlet  ve  tsk  kalıplaşmış söylemlerle  birkaç  törenle  dosyayı kapatıyor  olan yine  şehidimin  sevenine  oluyor. Mesajı Paylaş

Allah belalarını versin.Şerefsiz adiler .. Memleketin evlatları ŞEHiT oluyor kimsede ses seda yok ses edince silvandaki gibi yok kendi kendilerini vurdular gibi  psikolojik harekat laflarıyla sindirme çalışmaları .. nerelere geldik Allahım ya  çok şımardılar bunlar adi yaratıklar. Mesajı Paylaş

Ya Allah askina ya ben deliyim yada bu millet delirdi .
Aciklamaya bak silvan olayindan sorumlu görünen komutanlarin görev yerleri degistirildi,hey Allahim sen bana sabir ver lan salak mi avutuyorsunuz ya bu adamlar sucludur yada sucsuz görev yeri degistirmek ne demek ya simdi.

sehirlerarasi otobüs tasimaciliginda ihmalkarlik sonucu agir ve ölümlü trafik kazasina sebeb olan ve 13 yolcusunun ölümünden sorumlu bulunan otobüs söförü remzinin görev yeri degistirilmis olup ,sadece sehir icinde otobüs kullanmasina karar verilmistir.(ölenlerde %100 suclu bulunmustur otobüste ne isleri vardi) Adaletinize salgam suyu sikiyim ben sizin .

Bu arada kina yakabiliriz
31 senedir isvicrede kacak yasayan pkk sözcüsü ve büyük yazar,üstat,üstün kisi,31 senedir hasretini cektigimiz adam devlet töreni ile karsilandi azdaha askeri tören düzenleyeceklerdi
karsilanlar arasinda bulunan devlet memuru kürtce hosgeldin dedi ve acilima kapak oldu maasallah sonra bakanla basbasa görüsmeler filan falan .
Ben simdi ne diyecegimi bilmiyorum vallahi bilmiyorum mübarek ramazan günü agzimi bozmak istemiyorum düsündüklerim bende kalsin
Ramiz Ilker pasa benim yerime kostu aksam Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: enes38 - 02 Ağustos 2011, 12:34:40
kalıplaşmış  söylemlerle  hep aynı  açıklamalar  yapılıyor 

nefretle kınıyoruz hadi lan , sanki teröristin  çokta  umrundaya

emellerine ulaşamadılar  ulan  adamların  emeli  nedirki  ulaşamayacaklar  , adamların  tek derdi  kan  dökmek ve  bunuda  oldukca  sık bir  şekilde  yapıyorlar,  devlet  ve  tsk  kalıplaşmış söylemlerle  birkaç  törenle  dosyayı kapatıyor  olan yine  şehidimin  sevenine  oluyor.

İçimden geçenleri yazmışsınız sayın enes38 Mesajı Paylaş

bir ayda 29 şehit birileri uykuda herhalde hani o herşeyi dinleyen avakslar hani alınan insansız hava araçları hani o bir şeyler yapmaya çalışanlara otur oturduğun yerde bu iş böyle olmaz diyenler bu hükümetin bu beş yılı herhalde çözüm için verilen bir avanstır beş yıl sonra ne olacak acaba ama terör için bir çözüm bulamassa kötü günler yakındır acaba 29 şehit verildi de kaç terörist öldürüldü ben duymadım Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz