PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

iyi zamanda emekli edilmiş. zihinsel melekelerinde zayıflama başgöstermiş. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 09 Ağustos 2011, 18:32:05
iyi zamanda emekli edilmiş. zihinsel melekelerinde zayıflama başgöstermiş.

Bence sende bi sorun var,Başbuğ paşa emekli oldu emekli edilmedi,görevi bitti emekli oldu ikisi arasında fark var ayrıca önemli ve çok doğru tespitlerde bulunmuş. Mesajı Paylaş

genelkurmay başkanlarının görev süresi, başbakan tarafından 1 yıl uzatılabiliyor. bu hak kullanılmayıp emekli EDİLMİÞ.

başbuğ paşayı severdim, lakin haddini aşan sözler sarfetmek ona yakışmadı. gen kur başkanları emekli olunca dilleri uzar ama bu kadarına küstahlık denir.

çok biliyosa personeli cezaevlerine tıkılırken basardı istifayı. Işık Koşaner gibi... O delikanlılığı o zaman göstermeyenler, şimdi lak lak etmesin! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 09 Ağustos 2011, 20:03:46
genelkurmay başkanlarının görev süresi, başbakan tarafından 1 yıl uzatılabiliyor. bu hak kullanılmayıp emekli EDİLMİÞ.

başbuğ paşayı severdim, lakin haddini aşan sözler sarfetmek ona yakışmadı. gen kur başkanları emekli olunca dilleri uzar ama bu kadarına küstahlık denir.

çok biliyosa personeli cezaevlerine tıkılırken basardı istifayı. Işık Koşaner gibi... O delikanlılığı o zaman göstermeyenler, şimdi lak lak etmesin!

1.Kimin haddini aştığını tespit edecek biri olduğunu sanmıyorum.

2.O zaman her gelen genelkurmay başkanının görev süresini 1 yıl uzatsınlar,maşallah genelkurmay başkanlığı değil sanki saltanat makamı...o dediğin olağanüstü durumlarda olur.

3.personeli cezaevine tıkılırken de nedemek!haklarında soruşturma var ise durum bunu gerektiriyosa genelkurmay başkanı ne yapsın..hukuktan üstün kimse olamaz...

Mesajı Paylaş

eskiden sadece yandaşlar ve karşıtlar vardı. şimdi karşıt görünümlü yandaşlar peydah olmuş... Mesajı Paylaş

valla yandaş karşıt yoktur benim için,eğer çok merak ediyosan''ak parti bana göre olması gerekenden de iyi yönettiği için oyumu ak partiye verdim''...yandaş karşıt sizin zihniyetin ürünüdür,zaten bu ülkede yandaş karşıt yaratmaktan başka ne işe yararsınız ki... Mesajı Paylaş

kendini belli ediyorsun zaten ''her devrin adamı''... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 10 Ağustos 2011, 00:21:52
kendini belli ediyorsun zaten ''her devrin adamı''...

Hayırdır devir mi değişti? Mesajı Paylaş

Uyvar; şunu anlaman lazım, insanlar yandaş veya karşıt olmak zorunda değil. İnsanlar senin çizdiğin sınırlar içinde hareket etmek zorunda değil.

İnsanlara "sen şusun, sen busun" demeden önce neden öyle olduklarını düşünmen daha akıllıca olur. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: UYVAR - 09 Ağustos 2011, 20:17:32
eskiden sadece yandaşlar ve karşıtlar vardı. şimdi karşıt görünümlü yandaşlar peydah olmuş...
karşıtlar
flaş , flaş , flaş   okulda çocuklara namaz kıldırıyorlar hengi yüzyılda yaşıyoruz?
flaş , flaş , flaş  rektör  tesettürlüleri okula aldı , hangi devirde yaşıyoruz ? sıkma kafaların  okulda ne işi var?
flaş ,flaş , flaş  imam maaşlarında  şok  artış  artık imamlar  1800 tl maaş alıyorlar
flaş , flaş , flaş meyhanenin kapatılması  için bölge halkı  dilekce  verdi bunlar şeriat  getirecekler  

karşıtlar  kime yada neye  karşı ? eskiden karşıtlar yandaştı  bugünde  aynı.  
2 yol vardır  birisi allahın yolu  diğeri  şeytanın yoludur , kusura bakma kardeş ama bunun ortası yok!  ben bunun ortasındayım diyen insan sadece  kendisini kandırır. Benim dini inancıma  göre bir insan  ya  cehenneme  gider yada cennete gider  , dikkat  et  gider  diyorum  kimse  onları zorla  oraya sokmaz , insan neyi hakederse  ona o verilir. ben islamın türkçesini yaşıyorum  diye  kendini kandıranlardan olamadım  zaten  olmasında   ,  insan hem karşıt hemde yandaştır , iyiside kötüsüde  chp liside akp liside  hatta  ben  hiçbirine  değer vermiyorum diyenlerde  aynıdır , insan  yaradılışı  gereği  hiçbir zaman  boş  olamaz (zihinsel özürlüler istisnadır ki allah onlara bile  tercih yapması için azda olsa  bir  akıl  vermiştir  yoksa yaşamaları  mümkün olmazdı) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz