PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

bakmasını bilen görmeye  çalışan  görür , karşıt medyanın bugünkü haberleri içerisinde  kaç tane  kışkırtıcı haber  var ? bakmasını  bilirsen  görürsün.  şortunu giy gel  eylemi ,  almanyadaki bakana oruç dayağı , davulcuya sahur bıçağı ,gibi  , bunlar sadece bugünün  birkaç haberi   sence  tarafsızmı? karşıtsan tarafız  değilsindir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 11 Ağustos 2011, 05:32:55
Uyvar; şunu anlaman lazım, insanlar yandaş veya karşıt olmak zorunda değil. İnsanlar senin çizdiğin sınırlar içinde hareket etmek zorunda değil.

İnsanlara "sen şusun, sen busun" demeden önce neden öyle olduklarını düşünmen daha akıllıca olur.
o sınırları çizen ben değilim. sadece kendi ''safındakileri'' abad edenler, ihaleleri onlara verenler, devlet atamalarını yapanlar, sınavlarda şifreleri verenler, her türlü kokuşmuşluk ve beceriksizliği yaptıkları haldde görevden alınmayan şakirtler... Belki kimse ''karşıt'' olmak zorunda değil, ancak bir yerlere gelmek istiyorsa ''yandaş'' olmak zorunda bırakıldı.
Alıntı yapılan: enes38 - 11 Ağustos 2011, 10:49:39
Alıntı yapılan: UYVAR - 09 Ağustos 2011, 20:17:32
eskiden sadece yandaşlar ve karşıtlar vardı. şimdi karşıt görünümlü yandaşlar peydah olmuş...
karşıtlar
flaş , flaş , flaş   okulda çocuklara namaz kıldırıyorlar hengi yüzyılda yaşıyoruz?
flaş , flaş , flaş  rektör  tesettürlüleri okula aldı , hangi devirde yaşıyoruz ? sıkma kafaların  okulda ne işi var?
flaş ,flaş , flaş  imam maaşlarında  şok  artış  artık imamlar  1800 tl maaş alıyorlar
flaş , flaş , flaş meyhanenin kapatılması  için bölge halkı  dilekce  verdi bunlar şeriat  getirecekler  

karşıtlar  kime yada neye  karşı ? eskiden karşıtlar yandaştı  bugünde  aynı.  
2 yol vardır  birisi allahın yolu  diğeri  şeytanın yoludur , kusura bakma kardeş ama bunun ortası yok!  ben bunun ortasındayım diyen insan sadece  kendisini kandırır. Benim dini inancıma  göre bir insan  ya  cehenneme  gider yada cennete gider  , dikkat  et  gider  diyorum  kimse  onları zorla  oraya sokmaz , insan neyi hakederse  ona o verilir. ben islamın türkçesini yaşıyorum  diye  kendini kandıranlardan olamadım  zaten  olmasında   ,  insan hem karşıt hemde yandaştır , iyiside kötüsüde  chp liside akp liside  hatta  ben  hiçbirine  değer vermiyorum diyenlerde  aynıdır , insan  yaradılışı  gereği  hiçbir zaman  boş  olamaz (zihinsel özürlüler istisnadır ki allah onlara bile  tercih yapması için azda olsa  bir  akıl  vermiştir  yoksa yaşamaları  mümkün olmazdı)

dinle siyaseti karıştırma! sana başka birşey demiyorum.
Alıntı yapılan: enes38 - 11 Ağustos 2011, 11:48:57
bakmasını bilen görmeye  çalışan  görür , karşıt medyanın bugünkü haberleri içerisinde  kaç tane  kışkırtıcı haber  var ? bakmasını  bilirsen  görürsün.  şortunu giy gel  eylemi ,  almanyadaki bakana oruç dayağı , davulcuya sahur bıçağı ,gibi  , bunlar sadece bugünün  birkaç haberi   sence  tarafsızmı? karşıtsan tarafız  değilsindir.

bunu demek bile yandaş-karşıt sendromunu ortaya koyar. ne demek ''karşıtsan tarafsız değilsindir'' işte bu başımızdakilerin diktacı mantalitesi. maalesef sana da bulaşmış. yazık... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

not:din kardeşim olduğunu düşünerek bunları yazıyorum , yoksa emin ol  önemseyipte  yazmam  

kardeş  sen dinle  siyaseti birbirine  karıştırma  ama ben karıştırırım , dinin olmadığı hiçbir yer yoktur  var olduğunu iddaa ettiğin yerdede insanın işi yoktur (kim allahtan daha güzel hüküm verebilirki)  
senin  dinle siyaseti karışmadığını sandığın yerlerde  senin bilmediğin dinlerle siyaset  yapılır
bir müslüman  çıkıpta  ''şurada dinin işi yoktur  dini buna karıştırmayalım'' diyorsa  ya dininden haberi yoktur  yada  başkalarının ona ezberlettiği  masallarla  yaşıyordur...  insanın dünyaya  gönderilişindeki amaçla  senin söylediklerin  tamamiyle  çelişiyor , sen diyorsunki  ''bazı  yerlerde  allahın hükümlerini  kullanmayalım  ama bir takım yerlerde  kullanmamızda bir  sakınca  yok''  yapma ya  allah aşkına  gerçekten böylemi  düşünüyorsun ?
siz hala  o  çok  laik  çok  cumhuriyetci sandığınız  şahısların  siyasetinde din olmadığını düşünün ...  dedimya  orta yol yoktur , ateist bile  olsa  bir  dine  hizmet eder

atamız  ölmeden 12 gün öncesinde  bir duyuru yayınlar  ne hikmetse  bu duyurudan sonra  sağlığı  hızlı bir  şekilde  bozulur  ve  ölür , allah rahmet eylesin.
Bütün dünya müslümanları!

Allâh'ın son peygamberi Hazreti Muhammet (s.a.v.)'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli!

Tüm müslümanlar Hazreti Muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli!

İslâmiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli.

Zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilirler  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

duydunmu  islamiyetin hükümlerini tam eksiksiz yani işine geleni alıp işine  gelmeyeni inkaar  ederek değil tam olarak yerine getirmeli  diyor , farkettinmi  allahına  kadar türk milliyetcisi  olarak tanıtılan mustafa kemal paşa  türk milleti  demiyor ''bütün dünya müslümanlarına '' diyor

Bugün  dinin siyasetin  hiçbir noktasinda  işi olmadığını belirtenler  atamızın din  adamlarını bizzat  meclise  çağırıp fetva  verdirdiklerini neden  belirtmezler?

insanın karşılaşacağı ölüm gerçeğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Ömer bey "Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın" diye telaşlanırken, Atatürk, Dr. Neşet Ömer beye bakarak "VE ALEYKÜMÜSSELAM" diğerek gözlerini kapatmıştır. (Kılıç Ali'nin Anıları Sh 659. Hulusi TURGUT)
Maxicep.com - Mustafa Kemal'in Ölmeden Önce Söylediği Son Söz
Peki, o sırada Atatürk'ün yanında bulunanlar telaş ve çaresizlik içerisinde kıvranırlarken ve hiç gereği yokken Atatürk'ün "VE ALEYKÜMÜSSELAM" demesinin anlamı ne olabilir diye bir soru akla gelebilir. Böyle bir sorunun yanıtını Kur'an ayetlerinden öğrenelim. İşte Kur'an'ın söyledikleri:

" İyiliklerini içeren kitabı sağ tarafından verileceklere, melekler: 'SELAMÜN ALEYKE' derler."

nur içinde yatsın

sizin günümüzde  yorumlayıpta laiklikten uzak  laiklik dediğinin  kavram  atamızın  getirdiği  yenilikle  bağdaşmaz ,  dini siyasete  alet  edenler  derken  neden dinsizliği siyasete alet  edenlerden bahsetmezsin anlamıyorum  , bir zamanlar  sana chp ye  oy  vereyimmi  neden chp yi  eleştirmiyorsun demiştimde  sert bir  tepki vermiştin  , yine sorayım  chp yi neden eleştirmiyorsunuz? sende taraftarsın  hemde   fanatik bir  taraftarsın. Mesajı Paylaş

Konuyu siyasi propagandaya çevirdiğiniz için kilitlenmiştir.  >:( Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 11 Ağustos 2011, 14:49:56

chpye  oy  vereyimmi  neden chp yi  eleştirmiyorsun demiştimde  sert bir  tepki vermiştin  , yine sorayım  chp yi neden eleştirmiyorsunuz? sende taraftarsın  hemde   fanatik bir  taraftarsın.

o soruna cevabım aynen şöyleydi: ''bu chp'ye oy vermeyin. soluğu hilarynin kucağında alan, ağlayıp sızlanan karaktersizlere oy vermeyin.''

(terörle mücadelede yeni dönem konu başlığı)

beni yaftalamadan önce yazdıklarımı,savunduğum fikirleri iyi incele. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

İran: "Karayılan yakalandı"
İran Meclis Komisyon Başkanı Burucerdi, "PKK'nın 2 numaralı ismi elimizde" dedi
14 Ağustos 2011 Pazar, 12:30:17
İran: "Karayılan yakalandı"

İran, terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın yakalandığı haberini teyit etti.

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Fars Haber Ajansına yaptığı açıklamada, terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın, İran tarafından yakalandığını söyledi.

Konuya ilişkin haberleri değerlendiren Burucerdi, ''Bu haberler doğrudur, İran istihbarat birimleri PKK'nın iki numaralı ismini tutuklamıştır'' ifadesini kullandı.

Burucerdi, ''İstihbarat güçlerimiz, Karayılan'ı yakalayarak önemli bir iş başarmışlardır'' diye konuştu.

İran Devrim Muhafızlarının, 16 Temmuzdan beri terör örgütü PJAK'a yönelik operasyonlarında örgüte darbe vurulduğunu kaydeden Burucerdi, ''Bizim, Devrim Muhafızlarından da beklentimiz budur'' dedi.

HÜKÜMET BİLGİYİ TEYİT ETMEDİ
Türk hükümeti kaynakları, PKK elebaşı Murat Karayılan'ın yakalandığını henüz teyit etmedi. İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi'nin açıklamasına ilişkin olarak hükümete resmi herhangi bir bilgi ulaşmadı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin açıklamasında "Konuyla ilgili temaslarımız sürüyor" dedi.

AA

http://www.haberturk.com/gundem/haber/658841-iran-karayilan-yakalandi Mesajı Paylaş

Þehitler son yolculuğunda

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan üç asker için Diyarbakır'da tören düzenlendi
14 Ağustos 2011 Pazar, 11:33:58
Þehitler son yolculuğunda!

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçe girişine yakın bir bölgedeki 2'inci Köprü mevkiinde, operasyondan dönen askeri birliğe bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan 1'i Yüzbaşı 3 asker için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesi girişinde operasyondan dönen askeri birliğe teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Erdal Okul, Jandarma Komando Er Yusuf Aktan, Jandarma Komando Er Onur Karakuş'un naaşları Diyarbakır'a getirildi.

Gece helikopterler ile getirilen şehitler için bugün saat 12.30'da Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören düzenlenirken, törene Diyarbakır'a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İç İşleri Bakanı İdris Naim Þahin, İl Valisi Mustafa Toprak, 7. Kolordu Komutanı Alaeddin Örsan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve çok sayıda mülki amir katıldı.

Askeri Hastane bahçesinde yapılan törenin ardından şehitlerin naaşı memleketlerine gönderilmek üzere havaalanına gönderildi.

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde askeri birliğe uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 1'i yüzbaşı 3 asker şehit oldu.

Beytüşşebap ilçe girişine yakın bir bölgedeki 2'inci Köprü mevkiinde, operasyondan dönen askeri birliğe bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda, 3 askerimiz şehit oldu. Kato dağı eteklerinde bulunan mevkiide frekans bozucu seyyar Jammer ve keskin nişancılarla yol kontrolü yapan askeri birlik kameralara böyle yansımıştı.

TERHİSİNE 3 AY KALA ÞEHİT OLDU

Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 3 askerden Jandarma Er Yusuf Aktan'ın (21) acı haberi Adana'daki baba evine ateş gibi düştü. Terhisine 3 ay kala şehit olan askerin babası İbrahim Aktan, "Vatan sağolsun. Başbakan'a söyleyeceğim tek bir şey var o da artık bu acıyı bitirsin" dedi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı'ndaki görevli subaylar acı haberi şehit Jandarma Er Yusuf Aktan'ın Seyhan ilçesindeki Dumlupınar Mahallesi'nde oturan babası İbrahim Aktan'a verdi. 2 gün önce görüştüğü oğlunun şehit olduğu haberini alan baba İbrahim, anne Asiye ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kısa sürede Aktan'ın şehit haberi mahallede duyuldu. Þehidin babaevine Türk Bayrakları asıldı.

Baba İbrahim Aktan, acısını içine atıp ayakta durmaya çalışırken taziyeleri de kabul etti. Anne Asiye Aktan ise evin içinde şehit oğlu için ağıtlar yaktı. 4 çocuk babası İbrahim Aktan, oğlunun vatani görevine başlamadan önce elektrikçide çalıştığını, terhisine ise 3 ay kaldığını belirterek, "En son 12 Ağustos'ta telefonla konuştuk. İyi olduğunu söylemişti. Komutan postasıydı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Başbakan'a söyleyeceğim bir tek şey var o da, bu acıyı bitirsin. Artık başka ana babaların yüreği yanmasın. 35 yıldır devam eden bu acıyı son verilsin" dedi.

"BURASI TESKEREYE BİR GÜN KALA ÞEHİT OLANLARIN YERİ"

Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan er Onur Karakuş'un sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına "Burası teskereye bir gün kala şehit olanların yeri" diye yazdığı ortaya çıktı.

Þehit Er Onur Karakuş'un, Çağlayan'da oturan ailesi acı haberle yıkıldı. Acı haberi alan aile Habipler'deki bir yakınlarının evinde taziyeleri kabul etmeye başladı. Þehit haberini alan Onur Karakuş'un komşuları da evlerinin Þehidin komşuları da evlerinin balkonlarına Türk bayrağı astıkları görüldü. Þehidin komşuları, "Çok üzüldük. Aileyi göremedik, cenazeye gitmişler" dedi.

Öte yandan Þehit Er Onur Karakuş'un, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına geçtiğimiz cuma günü, "Burası ne cennet, ne de harikalar diyarı. Burası insanların sustuğu, mermilerin konuştuğu, güllerin yerine barutun koktuğu, ırmakların yerine kanların aktığı, kuşların uçmaya, kurtların yaşamaya korktuğu Kato, Besta, Gabar Dağları'nın tam ortası Beytüşşebap'tır. Burası batıda şafak sayanların değil, teskereye bir gün kala şehit olanların yeri" diye yazdığı ortaya çıktı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/658813-sehitler-son-yolculugunda Mesajı Paylaş

Anadolu Ajansı: Karayılan değil ikinci adam yakalandı

A.A
14 Ağustos 2011
'Karayılan değil ikinci adam yakalandı'
Anadolu Ajansı İran'ın, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ı yakalandığı haberini duyurdu. Ancak daha sonra düzeltme geçerek haber metnindeki 'Karayılan' ifadesinin yerine 'ikinci adam' ifadesini kullandı.

KARAYILAN HABERİNİN İLK HALİ

İran'ın resmi haber ajanslarından Fars'ın bildirdiğine göre, İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, terör örgütü PKK'nın "iki numaralı isminin" yakalandığı haberlerini teyit etti.

Fars ajansının haberinde şu ifadeler var:

"Burucerdi, Meclis'te bugün gazetecilerin PKK'nın iki numaralı isminin yakalandığı haberlerine ilişkin bir soruya verdiği cevapta, "Bu haber doğrudur,  İran istihbarat birimleri, bu terör örgütünün iki numaralı ismini yakalamıştır"  ifadesini kullandı.

Burucerdi, "İstihbarat güçlerimiz, PKK'nın iki numaralı ismini tutuklayarak çok önemli bir iş başarmışlardır" dedi. İran'ın bir başka resmi haber ajansı Mehr de "PKK;nın ikinci adamının  yakaladığı haberi doğrulandı" başlığı altında şu ifadelere yer verdi:

"İran İslami Þura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Bakanı  Alaeddin Burucerdi, terör örgütü PKK'nın ikinci adamının İran tarafından  yakalandığını doğruladı.

Mehr haber ajans parlamento muhabirinin bildirdiğine göre, İran İslami  Þura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Bakanı Alaeddin  Burucerdi'nin basın toplantısında gazetecilere vediği demeçte PJAK terörist  örgütünün ülkenin batısındaki eylemleri hakkında açıklama yaparak, bu terörist  eylemlerin PKK terörist örgütünün ikinci adamının yakalanması dolayısıyla  yapıldığını söyledi.

Alaeddin Burucerdi, İran İstihbarat güçlerinin önemli bir operasyonu sonucu PKK'nın ikinci adamının yakalandığını belirtti. Burucerdi, Devim Muhafızları'ndan da bu gibi başarılı ve etkin operasyonlar bekleneceğini vurguladı."

İLK OLARAK TRT HABER DUYURMUÞTU

Karayılan'ın yakalandığı haberi, dün öğlen saatlerinde TRT Haber tarafından "Flaş gelişme" olarak duyurulmuş ancak bu haber Başbakanlık, Dışişleri ve Emniyet kaynakları tarafından doğrulanmamıştı.

1954 Birecik doğumlu olan Karayılan, 1979 yılında örgüte katılıp, bölgede faaliyet yürüttükten sonra 1980 yılında Suriye'ye geçmişti. Uzun yıllardır örgütün lider kadrosunda yer alan Karayılan, aynı zamanda KCK Yürütme Konseyi'nin de başkanlığını yapıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18487333.asp?gid=381 Mesajı Paylaş

Başımız sağolsun.

Dün akşam seyrettim, Başbakan çok kızmış, "Ramazan ayı mubarek aydır, barış ayıdır. Bu ay bir çıksın hepinize göstereceğim" falan diyordu, daha fazla izlemedim, değiştirdim hemen kanalı. Eeee insan aynı zokayı hep yutmaz ki canım. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz