PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: kanas - 23 Ağustos 2011, 13:22:31

Ayrıca 90-100 arası bana biraz az gibi geldi.

Kara harekatı olmadan çok fazla sayıda teröristin öldürülebileceğini sanmıyorum. Bu köpekler zaten uçaklar üsten havalandığında haber alıp güvenli bir deliğe saklanıyorlardır. Hiç birinin kaçamayacağı şekilde kuşatıp bir kara harekatıyla hepsini etkisiz hale getirmek gerek. Bu da çok zor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KingWarrior - 23 Ağustos 2011, 13:29:15
Alıntı yapılan: kanas - 23 Ağustos 2011, 13:22:31

Ayrıca 90-100 arası bana biraz az gibi geldi.

Kara harekatı olmadan çok fazla sayıda teröristin öldürülebileceğini sanmıyorum. Bu köpekler zaten uçaklar üsten havalandığında haber alıp güvenli bir deliğe saklanıyorlardır. Hiç birinin kaçamayacağı şekilde kuşatıp bir kara harekatıyla hepsini etkisiz hale getirmek gerek. Bu da çok zor.

Dün bir arkadaşım TV'de dinlemiş, bazı yorumcular, teröristlerin hava harekatı sonrasında Kuzey Irak'ta yayıldığını söylemiş. Þu anda Kuzey Kıbrıs büyüklüğündeki bir araziye dağılmışlar, bu durumda bizim kara harekatımızı zora sokuyormuş. Bu benim kafamı epey kurcalıyor :( Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

kanas bunlar kana susamis hayvanlar icin gece gündüz fark etmiyor arkadasim sehidimize Allahtan rahmet diliyorum Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Arkadaşlar müjde, şehit düştüğü söylenen askerimizin kalbi, doktorların yoğun çabası sonucu yeniden çalıştırılmış. Þu an Diyarbakır Asker Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altındaymış :) Dua edelim arkadaşlar, dua edelim.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18557637.asp Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Diyarbakır'da saldırı
Diyarbakır Ergani'de kırsalında askerlere saldırı
23 Ağustos 2011 Salı, 11:21:54
Diyarbakır'da saldırı!

Veysi İPEK-Murat BABACAN / DİYARBAKIR (AHT)

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi Değirmendere köyü ile Ortaağaç kırsalında operasyona çıkan askerlere PKK'lılar uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada biri ağır 5 asker yaralandı. Þehit olarak Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve ismi açıklanmayan astsubay başçavuş hastanede yeniden hayata döndü.

YİĞİT BULUT SALDIRILARI YORUMLADI. İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi Ortaağaç Köyü kırsalında nöbet tutan korucu kulübesine saat 01.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi açıldı. Korucuların karşılık vermesi üzerine PKK'lılar dağlık alanda izlerini kaybetti. Değirmendere Jandarma Karakolu'nda korucu kulübesinin bulunduğu bölgeye asker sevkedildi. Askerler saat 10.30'da bölgede operasyon için çıkış yaparken PKK'lıların saldırısına uğradı. Çıkan çatışmada 5 asker yaralandı. Yaralılar Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı astsubay başçavuşun helikopterle Diyarbakır'a götürülürken şehit oldu. Helikopter Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne indi. Boynundan mermi girişi bulunan ve kalbi duran astsubay başçavuş doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndü. Yaralı Ergani'de ilk tedavilerinin ardından Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edilirken, bölgede operasyon başlattı.

Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı'ndan kalkan kobra tipi helikopter, PKK'lıların olduğu tahmin edilen korucu kulübesinin bulunduğu bölgeyi bombaladı. Bölgede yangın çıkarken, köy korucularının katılımıyla bölgede operasyon başlatıldı. Çatışma bölgesinde, PKK'lıların saklanabileceği mağaralar ile ağaç kovukları çalılıklar didik aranırken, HABERTÜRK objektifleri saniye saniye görüntüledi. Askerler olası PKK'lıların pususuna karşı emniyet alarak arazi arama taraması yapması dikkat çekti.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/662159-diyarbakirda-saldiri Mesajı Paylaş

allahım  assubayımızı  sevdiklerine  bağışla . Mesajı Paylaş

Beyler bence 1997 de yapılan çekiç harekatı gibi bir harekat yapılmalı 2370 tane itin cesedine ulaşıldı 415 itde yaralı veya sağlam olarak ele geçirildi bu operasyona 200.000 asker katıldı böyle bir harekat yaparsak sesleri uzunca bir süre kesilir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kub1lay - 26 Ağustos 2011, 20:50:59
Beyler bence 1997 de yapılan çekiç harekatı gibi bir harekat yapılmalı 2370 tane itin cesedine ulaşıldı 415 itde yaralı veya sağlam olarak ele geçirildi bu operasyona 200.000 asker katıldı böyle bir harekat yaparsak sesleri uzunca bir süre kesilir.

İşe yarar. Özellikle 1997'e göre bugün elimizdeki techizatı göz önüne alırsak işe yarar. Terörle mücadelede bence en önemli faktör istihbarat. İstihbarat iyi olursa terörün ne yapacağını önceden bilebiliriz. Ona göre önlem alabiliriz. Bugün artık havadan 24 saat izleyebiliyoruz. Ancak buna rağmen halen kanlı eylemler yapabiliyorlar. Bu da içerideki yataklık edenlerin desteği sayesinde olıyor. Devlet ihbarda bulunanları ödüllendirecek bir uygulamada bulunursa belki etkili olabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Önemli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin terörü bitirmeye istekli olmasıdır...
Asker Teröristi bitirir ancak terörü Meclis olmadan bitiremez...

Unutmayın:
Terörü bitirmek askerin değil meclisin görevidir...

İyi akşamlar...

Mesajı Paylaş
Religion is hate,Religion is fear,Religion is war...

TRDefence Forum: http://www.trdefence.com/forum/index.php
Explain Turkish Military in English...

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Ağustos 2011, 22:40:40
Alıntı yapılan: kub1lay - 26 Ağustos 2011, 20:50:59
Beyler bence 1997 de yapılan çekiç harekatı gibi bir harekat yapılmalı 2370 tane itin cesedine ulaşıldı 415 itde yaralı veya sağlam olarak ele geçirildi bu operasyona 200.000 asker katıldı böyle bir harekat yaparsak sesleri uzunca bir süre kesilir.

İşe yarar. Özellikle 1997'e göre bugün elimizdeki techizatı göz önüne alırsak işe yarar. Terörle mücadelede bence en önemli faktör istihbarat. İstihbarat iyi olursa terörün ne yapacağını önceden bilebiliriz. Ona göre önlem alabiliriz. Bugün artık havadan 24 saat izleyebiliyoruz. Ancak buna rağmen halen kanlı eylemler yapabiliyorlar. Bu da içerideki yataklık edenlerin desteği sayesinde olıyor. Devlet ihbarda bulunanları ödüllendirecek bir uygulamada bulunursa belki etkili olabilir.

Aynen katılıyorum sayın skywolf zaten terörü bitirmek için bence 3 ana unsur var 1-istihbaratın güçlü olacak.2-terörün insan ve para kaynağınada psikolojik ve askeri operasyonlar yapıcaksın.3-kararlı bir orduyla kesintisiz olarak 1997 deki çekiç harekatı gibi harekatlarla gerekirse ırakda kontrol noktaları ve karargahlar kurarak mücadele ediceksin. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz