PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Hakkari'de hain saldırı

Behçet DALMAZ/ÞEMDİNLİ (Hakkari), (DHA)
28 Ağustos 2011
Hakkari'de hain saldırı
Hakkari Þemdinli İlçesi Övenç bölgesinde askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patladı: 3 asker şehit, 3 asker yaralı

HAKKARİ'nin Þemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin askerlerin geçiş yoluna döşediği mayın patladı, 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Dağlıca kesiminde de mayın döşemeye çalışan 2 PKK'lı güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürüldü.

Þemdinli'deki mayınlı saldırı sabah saatlerinde Öveç Köyü yakınında meydana geldi. PKK'lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken infilak ettirdi. Patlamada 3 asker şehit düştü, 3 asker de yaralandı. Yaralanan askerler Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, mayınlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DAĞLICA'DA 2 PKK'LI TERÖRİST ÖLÜ  

Hakkari'nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesi Karataş mevkiinde karayolunda bir menfezin altına mayın döşemeye çalışan 2 PKK'lıyı gören jandarma ekipleri müdahale etti.

PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında karşılıklı çıkan çatışmada, 2 terörist ölü ele geçirildi. Menfeze döşenmek istenen mayın ise imha edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18597532.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Antalya'da patlama

Antalya'nın turistik ilçesi Kemer'de sabah patlama meydana geldi...
28 Ağustos 2011 Pazar, 11:05:21

KEMER (AHT)

Bir otelin plajında çakılların arasına gizlenen patlayıcının patlaması sonucu 10 turist sıçrayan taşlardan hafif yaralandı. Çok sayıda turist de patlamanın şiddetiyle geçici olarak duyma kaybı yaşadı. Olayla ilgili polis ilçede önlem alıp soruşturma başlattı.

Antalya'nın turistik ilçesi Kemer'de bir otelin plajında sabah saatlerinde meydana gelen patlama korku yarattı. Patlamanın şiddetiyle çevreye saçılan çakıl taşlarından 10 turist hafif yaralandı.

Kemer ilçe merkezindeki Viking Nono Beach Otel'in plajında sabah saat 10.10 sıralarında çakılların arasına gizlenmiş patlayıcı büyük bir gürültüyle patladı. Ses bombasından kaynaklandığı sanılan patlamanın şiddetiyle çevreye saçılan çakıl taşlarından plajda güneşlenen 10 turist hafif yaralandı. Çok sayıda turist de patlamanın şiddetiyle geçici duyma kaybı yaşadı. Turistler ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Antalya'nın Konyaaltı sahilinde de 2 gün önce patlama meydana gelmiş, şans eseri ölen ya da yaralanan olmamıştı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/664038-antalyada-patlama Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Pkknın turizm bölgelerinde ve sivil halka yönelik eylemler yapacağını açıkladığı söyleniyordu. Herhalde bunu yapıyorlar. Turizmi baltalamaya çalışıyorlar şimdi de. >:( Mesajı Paylaş

Sivilleri hedef alıp saldırılar yapmak, dünyanın neresinde olursa olsun bunun adı şerefsizliktir .Savaşın bile bir onuru vardır, savaş eline silah alanlar arasında olur.Otobüste dersaneye giden bir genci yakarak öldürmek saga sola sivillerin oldugu yerde bomba patlatmak.Kaç tane sivili öldürdüler.Biri Bunlara yeter demeyecekmi? Mübadele edelim Kuzey Irak'taki Türkmenlerle bizim ülkedeki  bu teröristleri, yakınlarını, selam alıp verdiklerini 3-5 milyon terörist, terörist destekçisi sempatizanını gönderelim Kuzey Irak'a orda Barzani babalarının  yanında İsrail uşaklıgı yapmaya devam etsinler. Ordaki Türkmenler burda yaşasınlar bu işe radikal bir çözüm lazım. Mesajı Paylaş
Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

Onlar asker değillerki savaşmanın onurunu bilsinler. Onlar sadece kana susamış cani teröristler. Başka bir şey bilmezler. Mesajı Paylaş

adi üzernde --- Terör --- baska ne olur ki... allah onlarin topunun belalarni versin... Mesajı Paylaş

Genelkurmay'dan açıklama
29 Ağustos 2011

Genelkurmay Başkanlığı, 17-22 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılan sınırötesi harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısının 145-160 olduğunu açıkladı.

Açıklamada, söz konusu tarihteki harekâtta daha önce 90-100 olarak bildirilen etkisiz hale getirilen terörist sayısının, 145-160 olduğu, yaralı terörist sayısının ise 100'den fazla olduğunun öğrenildiği bildirildi.

Genelkurmay'ın açıklaması şöyle:

"1. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, 17-22 Ağustos 2001 tarihleri arasında Irak'ın Kuzeyi ve Kandil Dağı bölgesine icra edilen hava harekatının ve ateşle taarruzların sonuçları kamuoyu ile paylaşılmıştır.

2. 23-24 Ağustos 2011 tarihlerinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 25-28 Ağustos 2011 tarihlerinde Zap ve Gara bölgelerinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait hedefler 21 sorti ile etkili olarak vurulmuştur.

3.   25-28 Ağustos 2011 tarihleri arasında icra edilen hava harekâtı ile koordineli olarak ateş üslerinde konuşlu topçu birliklerince 38 hedef yoğun olarak ateş altına alınmıştır.

4.   Hava harekâtı ve topçu atışlarında, bölücü terör örgütüne ait olduğu kesin olarak teyit edilen hedefler seçilmiştir. Genelkurmay Başkanlığınca daha önce de açıklandığı gibi, bölgedeki sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir.

5.    Devam eden hasar ve zayiat tespiti kapsamında, çeşitli kaynaklardan elde edilen ilave bilgilerden, 17-22 Ağustos 2011 tarihlerindeki harekâtta 90-100 olarak bildirilen etkisiz hale getirilen terörist sayısının, 145-160 olduğu, yaralı terörist sayısının ise 100'den fazla olduğu öğrenilmiştir.

6.   Ayrıca bu süreçte yurt içindeki terörist yuvaları da havadan ve karadan ateş altına alınmıştır.

7.   Harekâtın sonuçlarına ait kesin değerlendirmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir. Bu bakımdan bilgi ve belgelere dayanmayan, ayrıca Genelkurmay Başkanlığınca teyit edilmeyen haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.

8.   Bölücü terör örgütünün faaliyetleri Irak'ın kuzeyi ve yurt içinde yakından izlenecek, hava ve kara operasyonlarına kararlılıkla devam edilecektir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18606281.asp Mesajı Paylaş

fazla  değil  6 ay bu şekilde devam edilse  terör  kendisini bir  daha toparlayamaz  , tsk  üstüne  düşeni büyük bir  azimle  yapıyor  eğer  hükümette  desteğine  devam  ederse  pkk diye  bir  soysuz  kuruluş  kalmaz. Mesajı Paylaş

Evet bunu meclisin de istemesi lazım. Ama sözde Kürtlerin meclisteki sesi bdp hala yemin etmedi meclise gelmedi, hani diyalog ne oldu? Devlet terörle mücaeleyi toyekün yapmalı bence hava, kara, polis, siyaset. Bir yandan görüşme yapmak, diğer yandan operasyon düzenlemek için engl değildir. Çünkü devletin silah bırakması söz konusu değildir. Askerin göreviher daim ülkeyi korumak. Biz silahı çektiğimiz an onlar silah kozunu oynar önce kafasına silahı dayayacaksın sonra anlaşacaksın.
Mesajı Paylaş

Bir ara terör yüzünden iki üç İsrailliden başka kimse natalyaya gelmiyordu. Aynı şekilde iki üç bomba daha patlarsa truizmin baltalanması ekonomik açıdan büyük zarar verir.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz